Şimdi Ara

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
13
Favori
128.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: afsinedremitli

sen snowbreeze ile jailbreakle bence arkadaşım o zaman sorun yaşamazsın

Hocam snowbreeze ile nasıl yapcam

Kaynak verir mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallord

http://cydiahelp.com/ios-5-untethered-jailbreak-hole-discovered-by-chronic-dev-team/

Cok az kaldi yukardaki linkten takip edebilirsiniz.

Insallah yakın bır zamanda cıkar da rahatlarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan_TR

quote:

Orijinalden alıntı: metallord

http://cydiahelp.com/ios-5-untethered-jailbreak-hole-discovered-by-chronic-dev-team/

Cok az kaldi yukardaki linkten takip edebilirsiniz.

Insallah yakın bır zamanda cıkar da rahatlarız

yok hocam ya açık buldum birtane diyo ama yakın zamanda birşey beklemeyin üzerinde çalışacağım diyor

• takip
  • Acik bulunduysa eli kulagindadir takip.....
  • Cydia uygulamalari ios5 e tam uyarlansin bı hele
    Sonra Apple fisildar açığı "xyz" team in kulağına
  • Yarın Çıkıcak Öyle Hissediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alitech Electronic

Yarın Çıkıcak Öyle Hissediyorum

İnşallah :D
  • arkadaşlar size tavsiyem semi-tethered jb yapın. ben yaptım çok iyi çalıştı bir sorun yok. her şey yüklü tam verimlilikle kullanıyorum. untethered jb ve siri çıkana kadar böyle kullanacağım. beklemeyin derim. hem ios 5'i tam anlamıyla kavramış olursunuz. telefon bildiğiniz değişiyor. ip4 kullanıcısıyım bu arada.
  • tethered yaptim suan icin memnunum.... olur da kapanirsa pcden just boot yapib iphone-u acarsam uygulamalar (crackli) silinir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amigo_1106

tethered yaptim suan icin memnunum.... olur da kapanirsa pcden just boot yapib iphone-u acarsam uygulamalar (crackli) silinir mi?

iTunes ile eşzamanlama yapmadıkça sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

tethered yaptim suan icin memnunum.... olur da kapanirsa pcden just boot yapib iphone-u acarsam uygulamalar (crackli) silinir mi?

cevap icin tesekkurler...itunesde Transfer Purchases yaptigin zaman sonraki eszamanlamada silinmiyor, bildigim kadariyla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

cevap icin tesekkurler...itunesde Transfer Purchases yaptigin zaman sonraki eszamanlamada silinmiyor, bildigim kadariyla

Emin değilim ama silinebilir.
  • Appsync 5.0 cydidan kurulur. Boot edebilirsiniz, transfer purchase ile iTunes eszamanlama yapabilirsiniz.

Hersey yerli yerinde ve yedeklenmis olur
  • Jailbreak düşünenler 5.0.1 güncellemesi yapmasınlar. Bulunan açık 5.0.1'de çalışmıyormuş güncelleyenler bir bu kadar daha hatta daha fazlasını beklemek zorunda kalabilirler bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xuadrox

Jailbreak düşünenler 5.0.1 güncellemesi yapmasınlar. Bulunan açık 5.0.1'de çalışmıyormuş güncelleyenler bir bu kadar daha hatta daha fazlasını beklemek zorunda kalabilirler bilginize.

nereden duydunuz...???
  • TETHERED JB ile cihazım 5.0.1 veriyonda vede canavar gibi çalışıyor UNTETHERED ister cıksın ister çıkmasın zaten cılkını çıkarttılar bu işin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bird-hunter

quote:

Orijinalden alıntı: xuadrox

Jailbreak düşünenler 5.0.1 güncellemesi yapmasınlar. Bulunan açık 5.0.1'de çalışmıyormuş güncelleyenler bir bu kadar daha hatta daha fazlasını beklemek zorunda kalabilirler bilginize.

nereden duydunuz...???

Bir kaç gün önce açık bulduğunu ve üzerinde çalıştığını yazan arkadaş bugün yazmış.

http://twitter.com/#!/pod2g

• quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

Appsync 5.0 cydidan kurulur. Boot edebilirsiniz, transfer purchase ile iTunes eszamanlama yapabilirsiniz.

Hersey yerli yerinde ve yedeklenmis olur

eyvallah...
  • arkadaşlar tethered jailbreak nasıl yapabilirim forumda eminimki konu vardır ama hangi konuya gireceğimi şaşırdım vallahi bi yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.