Şimdi Ara

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
13
Favori
128.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Thebigboss reposundan semitethered kaldirilmis untethered yolda heralde
  • snowbreeze ile tethered jailbreak yapmaya calisiyorum telefon amerikadan alindi iphone 4 4.3.5 idi. simdi ios 5e yukselttim. fakat jailbreak yaparken ipws indirmem gerekiyormus onu yukleyecekmisim. ios5 icin mi yoksa 4.3.5 icin uygun olanini mi indircegim? cevap verebilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jailbreak?

snowbreeze ile tethered jailbreak yapmaya calisiyorum telefon amerikadan alindi iphone 4 4.3.5 idi. simdi ios 5e yukselttim. fakat jailbreak yaparken ipws indirmem gerekiyormus onu yukleyecekmisim. ios5 icin mi yoksa 4.3.5 icin uygun olanini mi indircegim? cevap verebilirseniz sevinirim

az daha sabir untethered agzi kulaginda,bu arada orjinal ios5 i redsnow'a gostermeniz lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

quote:

Orijinalden alıntı: nsagency

quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

Jailbreak bugun saat 19:59da çıkıyormuş söylentiye gore

Guzel haber ama kaynaginiz nedir?

Güzel haber evet.
    Kaynak; kaynağım yok henüz .

• Sadece bendemi görünmüyor bilmiyorum ama semitethered şuan kalkmış durumda. Bu durumdada yeni bir versiyon yada untethered çıkacaktır tahmini olarak bilgisi olan varsa cydiayı açıp bakabilirmi tek bende mi var yoksa
  • halk efsanesi oldu bu untethered. ayıptır
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

Sadece bendemi görünmüyor bilmiyorum ama semitethered şuan kalkmış durumda. Bu durumdada yeni bir versiyon yada untethered çıkacaktır tahmini olarak bilgisi olan varsa cydiayı açıp bakabilirmi tek bende mi var yoksa

semitether bende görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

quote:

Orijinalden alıntı: jailbreak?

snowbreeze ile tethered jailbreak yapmaya calisiyorum telefon amerikadan alindi iphone 4 4.3.5 idi. simdi ios 5e yukselttim. fakat jailbreak yaparken ipws indirmem gerekiyormus onu yukleyecekmisim. ios5 icin mi yoksa 4.3.5 icin uygun olanini mi indircegim? cevap verebilirseniz sevinirim

az daha sabir untethered agzi kulaginda,bu arada orjinal ios5 i redsnow'a gostermeniz lazim

yani su an ios 5 bile yuklu olsa ben 4.3.5 in tethered ini mi yapmaliyim?
  • Http://thebigboss.org/semitether/ bende bombos gozukuyor daha dün gözüküyordu
  • Şöyle bir durum söz konusu :)

• Thebigboss.org anasayfasinda semitethered la ilgili buyuk bir guncelleme oldugu yaziyor sizde bos gorunmesinin sebebi linkinin degismesi olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: entropiyhl

quote:

Orijinalden alıntı: Crytek_09

Birde birkaç güne ios 5 yükleyeceğim ios 5 yüklediğimizdede kullanabilecekmiyiz

bütün ios versiyobnlarını ve cihazları destekliyormuş. işleyişi görünce anlayacaksınız.
    ben kendi şifremi sizlerle paylaşayım diyecektim ama udid üzerinden kayıt yapıldığı ve cihaz üzerinden bri işlem yapıldığğı için bu mümkün değil. yoksa sizlerle paylaşırdım ben şifremi.

Ödemeden kaç gün sonra size geri döndüler kayıt ile birlikte?
  • ben pek bir faydasini gormedim bundan sonra aynisi olacagini sanirim
  • Eger bu İpad 2 ye cikmazsa valla kiricam artik yeter:(:(:(
  • Arkadaşlar untetheredi bekleyene kadar tethered yapmak isteyenler "http://forum.donanimhaber.com/m_54437592/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54437592" linkinde resimli ve eksiksiz anlattım isteyen bakabilir..
  • semitether 0.9.1 versiyonu şu an Http://thebigboss.org/semitether/ source de var ve ben yükledim, gayet sorunsuz çalışıyor. Tetheret kullananlar için iyi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

quote:

Orijinalden alıntı: entropiyhl

quote:

Orijinalden alıntı: Crytek_09

Birde birkaç güne ios 5 yükleyeceğim ios 5 yüklediğimizdede kullanabilecekmiyiz

bütün ios versiyobnlarını ve cihazları destekliyormuş. işleyişi görünce anlayacaksınız.
    ben kendi şifremi sizlerle paylaşayım diyecektim ama udid üzerinden kayıt yapıldığı ve cihaz üzerinden bri işlem yapıldığğı için bu mümkün değil. yoksa sizlerle paylaşırdım ben şifremi.

Ödemeden kaç gün sonra size geri döndüler kayıt ile birlikte?

gün falan deil hocam. ben arkadaşla imessage ile mesajlaşıyordum zaten. 4-5 dakika sürmedi ödeme sonrası bütün işlemler.

• Geçen sene ki greenpoison gibi bu sene de 11.11.11 saat 11.11 mi bekliyorlar acaba :-) Tabi bu arada geohot yine geçen sene olduğu gibi 1 gün önceden bir sürpriz yapmazsa ....
  • İyi geceler,

Gece gece girip yorum yazmamin nedeni tethered jb dir. Ben böyle illet görmedim. Bir kasmalar bir kitlenmeler ben 1 senedir bu aleti kullaniyorum böyle şey görmedim. Açık uygulamaları kapatırken bile kitleniyor . PC ye bağımlı kaldım resmen. Youtube'a da girmemeside cabası. Bunları da geçtim bardağı son taşıran damlada şu oldu:

App store'den bir şey indirmek istedim. Sonra menüye döndüğümde manzara karşısında hayrete düştüm. Uygulamaların %80 i silinmiş ve silinenlerin hepsini internetten indirmeye çalışıyor...

Bu sorunlar bir tek bende mi var ya da ben mi yanlış hir şeyler yaptım bilemiyorum ancak bu olanlardan sonra size tavsiyem tethered jb yapmayin ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıkmaz bu ios 5'e jailbreak..ama daha çıkmadan kırıldı gibi ibareler sanırım apple tarafından bir pazarlama taktiği gibi kullandırıldı..
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.