Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Brk58

Off vallahi patladık arkadaş. Herkes birbirine girdi. Jailbreak yapanlar halimize görse anında çıkarır. Bende 5.0.1 jb yaparken full gitti SHSH alamadan 5.1.1'e geçmek zorunda kaldım Umudunuzu yitirmeyin..

ya arkadaşlar 5.1.1 untethered çıktıgında apple yeni güncelleme çıkarmaz herhalde? 5.2 falan. Direk itunesdan günceller yaparız jb yi dime?

• quote:

Orijinalden alıntı: ersnkurt

quote:

Orijinalden alıntı: Brk58

Off vallahi patladık arkadaş. Herkes birbirine girdi. Jailbreak yapanlar halimize görse anında çıkarır. Bende 5.0.1 jb yaparken full gitti SHSH alamadan 5.1.1'e geçmek zorunda kaldım Umudunuzu yitirmeyin..

ya arkadaşlar 5.1.1 untethered çıktıgında apple yeni güncelleme çıkarmaz herhalde? 5.2 falan. Direk itunesdan günceller yaparız jb yi dime?

Büyük ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: adanaoyun

quote:

Orijinalden alıntı: SİYAHSANCAKLI

quote:

quote:

ios 6 ya bu kadar yaklaşmışken bundan sonra ios 5 .1.1 için jailbreak çıksa ne olurki.........bencede artık ÇIKMAZZZZZ

Ne demek çıksa ne olur ki ios6 çıkınca hen jb mı çıkacak ve neye dayanarak boyle emin konuşuyorsun sanki adamalar daha once tarih verdi de çıkarmadı gibi siz yazdınız yorumlara
    Kesin su GUN cikar kesin bügün cikar diye

adamlar aylardır ios 4s 5.1 yok 5.1.1 için jailbreak hazır deyip duruyorlar üstelik bunuda resim ve videolarla destekliyorlar ama nedense ya bu işi beceremediler veyahut apple programcılarına gözdağı vermek için bu söylemleri çıkarıyorlar,dahası kendi ağızlarından bile ios 6 lafları çıkmaya başladı zaten bu saatten sonra herkez gözünü ios 6 nın yeniliklerine dikmiş durumda iken sen kalkıp ios 5.1.1 e aha işte çıkardım jailbreak dersen kaç kişi o jailbreakta kalacak,çünkü belki bizim vazgeçemiyeceğimiz özellikle siri için Türkçe eklenti gibi vb.radikal bir güncelleme gelirseki kim kalır 5.1.1 de...jailbreak daha önceleri çıkıp bunu kullanan kişiler için yeni bir sürüme kadar bir zaman bırakıyordu ama bu sefer jailbreak çıksada diğer sürümün bu kadar yakınlaştığı bir zamanda popüler bir jailbreak durumu olmaz..

Siriyi turkçe kullanıyorum zaten ve olabilecek en buyuk özellik sırı turkçe olması olur zaten olumucak bunu kanıtla soylebilirim
    Ve ben şahsen ne özellik gelirse geldin jb de kalırım suan olduğu gibi sarj aletimi cebimde taşıyorum 5.1 e gecmedim jb için

nasıl türkce kullanıyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bişi sorucam
    jailbreak yapıp restore ettiğimizde telefonun üzerinde bir iz kalıyor mu?

biri basebandın üzerinde hangi tarih hangi saatte jailbreak yaptığını belirten bir iz kalıyor dedi ve bunu apple storedakiler görebiliyomuş
    böyle bi durum oldu mu?
    jailbreak garantiyi etkiler mi sıkıntı çıkarır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pitac

quote:

quote:

quote:

quote:

ios 6 ya bu kadar yaklaşmışken bundan sonra ios 5 .1.1 için jailbreak çıksa ne olurki.........bencede artık ÇIKMAZZZZZ

Ne demek çıksa ne olur ki ios6 çıkınca hen jb mı çıkacak ve neye dayanarak boyle emin konuşuyorsun sanki adamalar daha once tarih verdi de çıkarmadı gibi siz yazdınız yorumlara
    Kesin su GUN cikar kesin bügün cikar diye

adamlar aylardır ios 4s 5.1 yok 5.1.1 için jailbreak hazır deyip duruyorlar üstelik bunuda resim ve videolarla destekliyorlar ama nedense ya bu işi beceremediler veyahut apple programcılarına gözdağı vermek için bu söylemleri çıkarıyorlar,dahası kendi ağızlarından bile ios 6 lafları çıkmaya başladı zaten bu saatten sonra herkez gözünü ios 6 nın yeniliklerine dikmiş durumda iken sen kalkıp ios 5.1.1 e aha işte çıkardım jailbreak dersen kaç kişi o jailbreakta kalacak,çünkü belki bizim vazgeçemiyeceğimiz özellikle siri için Türkçe eklenti gibi vb.radikal bir güncelleme gelirseki kim kalır 5.1.1 de...jailbreak daha önceleri çıkıp bunu kullanan kişiler için yeni bir sürüme kadar bir zaman bırakıyordu ama bu sefer jailbreak çıksada diğer sürümün bu kadar yakınlaştığı bir zamanda popüler bir jailbreak durumu olmaz..

Siriyi turkçe kullanıyorum zaten ve olabilecek en buyuk özellik sırı turkçe olması olur zaten olumucak bunu kanıtla soylebilirim
    Ve ben şahsen ne özellik gelirse geldin jb de kalırım suan olduğu gibi sarj aletimi cebimde taşıyorum 5.1 e gecmedim jb için

nasıl türkce kullanıyorsun ?

forumda bir arkadas yapmış ama anlatmamış... Satıyor ayda 5tl ticarete saygımdan dolayı anlatmam kusura bakma
    çünkü Haziran ayı gibi bende satıcam istersen forumda mevcut var hosuna giderse satın al baya sorulara cevap veriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Onu bende sordum birkaç sayfa geride ama cevaplayan olmadı , heralde yabancı forumlarda araştırmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

Arkadaşlar bişi sorucam

biri basebandın üzerinde hangi tarih hangi saatte jailbreak yaptığını belirten bir iz kalıyor dedi ve bunu apple storedakiler görebiliyomuş
    böyle bi durum oldu mu?

Aslında evet görebiliyorlar ama sorun çıkarmaz yani suana kadar sorun çıktığını duymadım arkadasım restore etti garantiye verdi sorun cikmadi sana bu konuda garanti verebilirim aldığın şirketin garanti bölümü o kadar detaya ineceğini zannetmiyorum bence rahat ol kardesim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

Arkadaşlar bişi sorucam

böyle bi durum oldu mu?

Aslında evet görebiliyorlar ama sorun çıkarmaz yani suana kadar sorun çıktığını duymadım arkadasım restore etti garantiye verdi sorun cikmadi sana bu konuda garanti verebilirim aldığın şirketin garanti bölümü o kadar detaya ineceğini zannetmiyorum bence rahat ol kardesim

ben yurt dışı cihaz aldım garantisi yok
    yurt dışına gidince garantiden yararlanabilir miyim diye merak etmiştim

• sirinin Turkce konusmasi siri'yi apple'in orjinal siri'liginden cikariyor araya google griyor, herzaman herseyin orjinalini kullanan biri olarak bu tip seylerden oldum olasi haz etmemisimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 18 Mayıs 2012; 22:54:56 >
  • arkadaslar benim telefon iphone4 yurt disından aldım telefonu telefonu güncellendim jailberk yapilabilirmi telefonum cevap rica ediyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

sirinin Turkce konusmasi siri'yi apple'in orjinal siri'liginden cikariyor araya google griyor, herzaman herseyin orjinalini kullanan biri olarak bu tip seylerden oldum olasi haz etmemisimdir.

ihtiyacımı karşılıyorsa problem yok kardes benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: univ34

türkçe çeviri

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI

• 3gs'ye çıkacak olması çok iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

Orijinalden alıntı: univ34

türkçe çeviri

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI

İphone 4s için garantilendi anlamına geliyor sevindim
    25 Mayıs'a kadar kalanida dener umarım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

sirinin Turkce konusmasi siri'yi apple'in orjinal siri'liginden cikariyor araya google griyor, herzaman herseyin orjinalini kullanan biri olarak bu tip seylerden oldum olasi haz etmemisimdir.

ihtiyacımı karşılıyorsa problem yok kardes benim için

Güzel

• bu tarihte çıkar umarım herkes ayın 25 ine odaklandı... o tarihte çıkmazsa ne bahane bulacaklar acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality4906

bu tarihte çıkar umarım herkes ayın 25 ine odaklandı... o tarihte çıkmazsa ne bahane bulacaklar acaba...

Gercekten o tarihte cikmazsa bu konuyu silsinler.kac aydir bakiyoruz konuya ortada bisey yok.eger birgun cikarsada yeni bir konu acilsin.o derece sıkıldım yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sessizkal

quote:

bu tarihte çıkar umarım herkes ayın 25 ine odaklandı... o tarihte çıkmazsa ne bahane bulacaklar acaba...

Gercekten o tarihte cikmazsa bu konuyu silsinler.kac aydir bakiyoruz konuya ortada bisey yok.eger birgun cikarsada yeni bir konu acilsin.o derece sıkıldım yani..

Katılıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sessizkal

quote:

Katılıyorum

Aynen çok sıkıcı bir hal aldı 5.1' e gelecekti güya 5.1.1 oldu şimdi gücelledik bekliyoruz bşy de kalmadı... İnşallah çıkar da zevkini süreriz :) Paylaşıma girdiği gün sunucular kitlenmez umarım :)Aynen çok sıkıcı bir hal aldı 5.1' e gelecekti güya 5.1.1 oldu şimdi gücelledik bekliyoruz bşy de kalmadı... İnşallah çıkar da zevkini süreriz :) Paylaşıma girdiği gün sunucular kitlenmez umarım :)

• aynen katılıyorum size daha bakmaktan bıktım 25 inş çıkar biter bu işkence
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.