Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adam apple için çalışmaya başlarasa bundan sornada jb felan çıkmaz artık :D
  • Appleda çalışanların gecmisine bakarsanız hepside hack bilgilerine sahip, bunların hepsi arkadas cevresi hackçiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

anlamayacak ne var 5.1 yok 5.1.1 çıkacak ben yükselttim bile

bunun için acele etmenıze gerek yok sonucta artık 5.* versiyonlar arasında geçiş yapılıyor... yani beklemek yada beklememek sizin elinizde..
  • ya herhalde jb çıkmadan yeni sürüm yayınlanmaz? 5.1.1 e şimdi geçmek anlamsız değilmi?
  • selamun aleykum arkadaşlar şimdi ben ipon 4 kullanıcısı olarak 5.1 4.12.01 bb dında urun kılıtlı jb lı kapanınca gıden verısyon kullanıyorum okudugum kadarıyla 5.1.1 e kapanınca açılan yanı untetrehad jaılbreak cıkıcakmıs sımdı ben urunumu 5.1.1 yapıyım mı dıyelım yaptım ya 5.1 e sımlock cıkarsa ve ben untethered ıcın versıyon yukseltmış olursam kotu olmaz mı lutfen yardım edın yanı kısacası 5.1.1 e gecım mı 5.1.1 e mi sımlock cıkacak yoksa 5.1 e mi ilk önce cıkacak
  • Artık beklemekten usandım. Elimdeki yurtiçi garantili 5.1 versiyondaki 4s i sattım, 5.0.1 versiyondaki simfree kayıtlı iphone aldım artık beklemek zorunda değilim bu herifleri. Bu yaptıklarım jailbreak aşkınadır. Bana geçmiş olsun size iyi beklemeler arkdaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

bunun için acele etmenıze gerek yok sonucta artık 5.* versiyonlar arasında geçiş yapılıyor... yani beklemek yada beklememek sizin elinizde..

nasıl yani ben şimdi 5.1.1 4s e sahibim 5.0.1 shs kaydım yok geçiş yapabiliyormuyum
  • Ya arkadaş hangi siteye , form a baksam bu
    ipo2g ismini görüyorum nekadar ünlü oldu bu adam dünya çapın da nam saldı kimdir bu adam ya kaç yaşında ? nasıl biridir ? Resmi filan yok mudur merak etim bu bukadar ün yapmışbirini .

• quote:

Orijinalden alıntı: sagy

Ya arkadaş hangi siteye , form a baksam bu
    ipo2g ismini görüyorum nekadar ünlü oldu bu adam dünya çapın da nam saldı kimdir bu adam ya kaç yaşında ? nasıl biridir ? Resmi filan yok mudur merak etim bu bukadar ün yapmışbirini .

işte bu adam..

• quote:

Orijinalden alıntı: SİYAHSANCAKLI

quote:

işte bu adam..

O maygat :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

shsh kaydi olmadan nasil gecicegiz hocam.

• Bu çıkmaz diyenler totem mi yapıyor anlamıyorum neye dayanarak çıkmaz diyor. Adam jb tamam diyor ve şu an cihazlarda deniyor. Haftaya çıkacağı konusundaki söylentiler de artıyor. Çıkmaz diyen arkadaşlar lütfen neye göre çıkmaz dediğini söylesin. Yok çok bekledik daha çıkmaz yok bilmem ne... Geçeceksin bunları. Umudunuzu yitirmeyin. Ben kesinlikle çıkacağını düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

işte bu adam..

O maygat :))

• vayy beee jb olmayınca telefonmu satılır şoktayım şuan
  • quote:

vayy beee jb olmayınca telefonmu satılır şoktayım şuan

Satilir tabi
    Bu telefon jb olmadan kullanilmaz daha dogrusu, daha once jb ile kullananlar, jb olmadan kullanamaz ama arkadas sattigi telefonun yerine jb yapabilecegi baska bir telefon almis
  • Elimde 3 tane Apple alet var.
    iPad2 3G ve AppleTV3 için şu an jb haberi yok. Artık jb'siz kullanmayı düşündüğüm iPhone4 için var.

ebelek gübelek ham hum şaralop...
    bırakın beni, pod2g'den bi çocuğum olsun istiyoruuum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adanaoyun

quote:

ios 6 ya bu kadar yaklaşmışken bundan sonra ios 5 .1.1 için jailbreak çıksa ne olurki.........bencede artık ÇIKMAZZZZZ

Ne demek çıksa ne olur ki ios6 çıkınca hen jb mı çıkacak ve neye dayanarak boyle emin konuşuyorsun sanki adamalar daha once tarih verdi de çıkarmadı gibi siz yazdınız yorumlara
    Kesin su GUN cikar kesin bügün cikar diye

adamlar aylardır ios 4s 5.1 yok 5.1.1 için jailbreak hazır deyip duruyorlar üstelik bunuda resim ve videolarla destekliyorlar ama nedense ya bu işi beceremediler veyahut apple programcılarına gözdağı vermek için bu söylemleri çıkarıyorlar,dahası kendi ağızlarından bile ios 6 lafları çıkmaya başladı zaten bu saatten sonra herkez gözünü ios 6 nın yeniliklerine dikmiş durumda iken sen kalkıp ios 5.1.1 e aha işte çıkardım jailbreak dersen kaç kişi o jailbreakta kalacak,çünkü belki bizim vazgeçemiyeceğimiz özellikle siri için Türkçe eklenti gibi vb.radikal bir güncelleme gelirseki kim kalır 5.1.1 de...jailbreak daha önceleri çıkıp bunu kullanan kişiler için yeni bir sürüme kadar bir zaman bırakıyordu ama bu sefer jailbreak çıksada diğer sürümün bu kadar yakınlaştığı bir zamanda popüler bir jailbreak durumu olmaz..

Siriyi turkçe kullanıyorum zaten ve olabilecek en buyuk özellik sırı turkçe olması olur zaten olumucak bunu kanıtla soylebilirim
    Ve ben şahsen ne özellik gelirse geldin jb de kalırım suan olduğu gibi sarj aletimi cebimde taşıyorum 5.1 e gecmedim jb için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 5.1.1 untethered çıktıgında 5.1.1 için siri cydia ya geç gelicek oyuzden iphone 4 de siri kullanmak için 5.1 untethered çıksın istiyorum ama umut yok gibi :(
  • Off vallahi patladık arkadaş. Herkes birbirine girdi. Jailbreak yapanlar halimize görse anında çıkarır. Bende 5.0.1 jb yaparken full gitti SHSH alamadan 5.1.1'e geçmek zorunda kaldım Umudunuzu yitirmeyin..
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.