Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ersnkurt

quote:

Orijinalden alıntı: pitac

quote:

5.1 için çıkmayacakmı ya? Jailbreak i en çok siri için kuruyorum zaten iphone 4 e. 5.1.1 için siri varmıda? 5.1 için varda.

iPhone 4'te Siri'mi var?

evet jb lerde kurulabiliyor.
    iOS 5.1 Untethered ne zaman çıkıyor?

KOnuyu biraz okuyun ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamlıBaykuş

quote:

quote:

quote:

5.1 için çıkmayacakmı ya? Jailbreak i en çok siri için kuruyorum zaten iphone 4 e. 5.1.1 için siri varmıda? 5.1 için varda.

iPhone 4'te Siri'mi var?

KOnuyu biraz okuyun ya

mobilden giriyorum yazabilir misin? 124 sayfa çünkü, nezaman çıkacağını

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

quote:

quote:

quote:

quote:

iPhone 4'te Siri'mi var?

KOnuyu biraz okuyun ya

mobilden giriyorum yazabilir misin? 124 sayfa çünkü, nezaman çıkacağını

Haftaya çıkabilir

• Ya bu adamlara şerefsiz diyenleri anlamıyorum. Sanki bağış yapana yazılımı özel veriyorlar. millet olarak beleşe konmaya ve insanlara bizim için birşeyler yaptırmaya o kadar alışmışızki. Bu adamlar işi gücü olan ve bu işi hobi olarak yapan insanlar. Eski limera1n açığı artık çalışmıyor. Apple işi gittikçe zorlaştırıyor. Bu adamlar bunu çözüp basit bir uygulama ile yapılabilir hale getiriyorlar. O kadar kolay sanıyorsunuzki olayı.
  • fenerbahce de kupayi aldigina gore en onemlisi 27 yillik hYatimda bana bir ilki yasattigina gore jb cikmis cikmamis artik onemli degil:) :)

not: koyu fenerbahce liyim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

iPhone 4'te Siri'mi var?

KOnuyu biraz okuyun ya

Ne var bilader? Adam soru sordu cevap verdik

• Cevap vermene birsey demedim zaten

• JB yapıp sonradan restore yapınca , alete JB yapılıp yapılmadığı nasıl anlaşılabilir ? Hdd recovery tarzı bir programla silinmiş bilgileri geri getirerek öğrenilebilir mi ? oyle ise tamemen silen programlar ile silip sonra restore edilse ? meraktan soruyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 18 Mayıs 2012; 1:06:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc39

fenerbahce de kupayi aldigina gore en onemlisi 27 yillik hYatimda bana bir ilki yasattigina gore jb cikmis cikmamis artik onemli degil:) :)

not: koyu fenerbahce liyim.
    Cikmaz buuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saydam -- 18 Mayıs 2012; 1:16:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 6 ya bu kadar yaklaşmışken bundan sonra ios 5 .1.1 için jailbreak çıksa ne olurki.........bencede artık ÇIKMAZZZZZ
  • iPhone 4 e siri nasıl yükleyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

iPhone 4 e siri nasıl yükleyebilirim?

jb varmi ve ios versionun nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SİYAHSANCAKLI

ios 6 ya bu kadar yaklaşmışken bundan sonra ios 5 .1.1 için jailbreak çıksa ne olurki.........bencede artık ÇIKMAZZZZZ

Yanlış dusunuyorsun

• quote:

ios 6 ya bu kadar yaklaşmışken bundan sonra ios 5 .1.1 için jailbreak çıksa ne olurki.........bencede artık ÇIKMAZZZZZ

Ne demek çıksa ne olur ki ios6 çıkınca hen jb mı çıkacak ve neye dayanarak boyle emin konuşuyorsun sanki adamalar daha once tarih verdi de çıkarmadı gibi siz yazdınız yorumlara
    Kesin su GUN cikar kesin bügün cikar diye

• ben sizin gibi düşünmüyorum 24 25 mayısta çıktı çıktı çıkmazsa dahada çıkmaz oke
  • jb illa cikarda ancak yavas yavas inancim ios 6' ya cikacagina dogru kayiyor tabii saglam 1 dayanagim yok, tek dayanagim yapan adamin, ios 6 laflari etmis olmasi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

ben sizin gibi düşünmüyorum 24 25 mayısta çıktı çıktı çıkmazsa dahada çıkmaz oke

oke

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanaoyun

quote:

Ne demek çıksa ne olur ki ios6 çıkınca hen jb mı çıkacak ve neye dayanarak boyle emin konuşuyorsun sanki adamalar daha once tarih verdi de çıkarmadı gibi siz yazdınız yorumlara
    Kesin su GUN cikar kesin bügün cikar diye

adamlar aylardır ios 4s 5.1 yok 5.1.1 için jailbreak hazır deyip duruyorlar üstelik bunuda resim ve videolarla destekliyorlar ama nedense ya bu işi beceremediler veyahut apple programcılarına gözdağı vermek için bu söylemleri çıkarıyorlar,dahası kendi ağızlarından bile ios 6 lafları çıkmaya başladı zaten bu saatten sonra herkez gözünü ios 6 nın yeniliklerine dikmiş durumda iken sen kalkıp ios 5.1.1 e aha işte çıkardım jailbreak dersen kaç kişi o jailbreakta kalacak,çünkü belki bizim vazgeçemiyeceğimiz özellikle siri için Türkçe eklenti gibi vb.radikal bir güncelleme gelirseki kim kalır 5.1.1 de...jailbreak daha önceleri çıkıp bunu kullanan kişiler için yeni bir sürüme kadar bir zaman bırakıyordu ama bu sefer jailbreak çıksada diğer sürümün bu kadar yakınlaştığı bir zamanda popüler bir jailbreak durumu olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 18 Mayıs 2012; 12:41:38 >

• bu konferans ya da vb benzer birşey yapacaklar onu canl izleyemiyormuyuz şimdi. bu pod2g yi ve diger elemanlarıda mı görecez kimdir bunlard diye :)
    iyiymiş....JB bekliyoruz hacı yapacak birsey yok..bu adamlar da daha sonra milyarder olurlar ha bugun facebook hisselerini halka açan Mark dunyanın en zengin 29. kişisi oldu......ne iş ya..bu adamlar da böyle benzer mantıkla koparlar hacı 2-3 seneye demedi deme :)
  • arkadaşlar pod2g ne demek istiyor Listening to The Prodigy
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.