Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
256.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • niye acele ediyorsunuz sürüm yükselteceğiz diye,şimdi jailbreak 5.1 e çıkınca pişman olursunuz hiç olmazsa shsh kaydı almadan geçiş yapmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: theoki

quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

quote:

quote:

iOS 5.1.1 de iPhone 4S in pili elbet daha iyi olacaktir cunku 3G yi kapayabilme özelligi bu surumle geldi ve §G kapatilirsa pilin ömrü önemli ölcüde artmis oluyor.

Alakası yok. iOS 5.1 sürümünde de 3G manuel olarak kapatılabiliyor, bu özellik 5.1.1 ile gelmedi

Vay be 4S olmadigindan öyle biliyordum, bilgi icin sagol.

Rica ederim hocam ne demek, bilgi paylaştıkça çoğalır.

@Matherson

3G yi isteğe göre manuel açıp kapatma özelliği 5.1 ve 5.1.1 her iki sürümdede mevcuttur. Ben sadece kendi deyenimlerin sonucunda 5.1.1 sürümünün 5.1 sürümüne göre batarya konusunda daha başarılı bulduğumu belirttim.

5.1.1 e geçip geçmemek sizin kendi inisiyatifinizdedir. Kimse size kesin geçin veya geçmeyin diyemez.

Kısaca özetleyecek olursam Jb %99 iOS 5.1.1 e de çıkacaktır tüm bilgiler bunu gösteriyor. Olurda herhangi bir aksilik çıkarsa, eğer SHSH kaydınız varsa sürüm düşürme şansınızda mevcuttur.

A5 çipli cihazlarda 5.1 e sürüm düşürülemiyor diye biliyorum.. sanırım 5.0.1'e düşürülebiliyor sadece

o nasıl olacak 4s lerde 5.0.1 düşürmek biliyorsanız bari paylşın bizimle..

• quote:

Orijinalden alıntı: SİYAHSANCAKLI

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iOS 5.1.1 de iPhone 4S in pili elbet daha iyi olacaktir cunku 3G yi kapayabilme özelligi bu surumle geldi ve §G kapatilirsa pilin ömrü önemli ölcüde artmis oluyor.

Alakası yok. iOS 5.1 sürümünde de 3G manuel olarak kapatılabiliyor, bu özellik 5.1.1 ile gelmedi

Vay be 4S olmadigindan öyle biliyordum, bilgi icin sagol.

Rica ederim hocam ne demek, bilgi paylaştıkça çoğalır.

@Matherson

3G yi isteğe göre manuel açıp kapatma özelliği 5.1 ve 5.1.1 her iki sürümdede mevcuttur. Ben sadece kendi deyenimlerin sonucunda 5.1.1 sürümünün 5.1 sürümüne göre batarya konusunda daha başarılı bulduğumu belirttim.

5.1.1 e geçip geçmemek sizin kendi inisiyatifinizdedir. Kimse size kesin geçin veya geçmeyin diyemez.

Kısaca özetleyecek olursam Jb %99 iOS 5.1.1 e de çıkacaktır tüm bilgiler bunu gösteriyor. Olurda herhangi bir aksilik çıkarsa, eğer SHSH kaydınız varsa sürüm düşürme şansınızda mevcuttur.

A5 çipli cihazlarda 5.1 e sürüm düşürülemiyor diye biliyorum.. sanırım 5.0.1'e düşürülebiliyor sadece

o nasıl olacak 4s lerde 5.0.1 düşürmek biliyorsanız bari paylşın bizimle..

bu başlık altında okumuştum bi kaç kişi 5.0.1 e döndüm diye yazmıştı buraya ama 5.1.1'e geçipte 5.1'e dönebilen çıkmadı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoki -- 15 Mayıs 2012; 18:18:51 >

• arkadaşlar 5.1.1 geçmiş bulunmaktayım 4s (9b206) yanlız menuler acayip hızlandı
  • Arkadaşlar bu Absinthe ile redsnow'un ne farkı var? ikiside aynı jb değil mi biri açıklayabilir mi? Telim 4s hangisini kurmalıyım? Teşekkürler.
  • pod2g 5.1.1 jb nin yakıdna geleceğini ve hangi modellerin destekledğini açıkladı..
    http://pod2g-ios.blogspot.com/2012/05/list-of-tested-devices-for-upcoming-511.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufem

Arkadaşlar bu Absinthe ile redsnow'un ne farkı var? ikiside aynı jb değil mi biri açıklayabilir mi? Telim 4s hangisini kurmalıyım? Teşekkürler.

A5 cihazlar için yenilenen jailbreak programı, ikiside aynı işi görüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoki -- 15 Mayıs 2012; 18:28:58 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu Absinthe ile redsnow'un ne farkı var? ikiside aynı jb değil mi biri açıklayabilir mi? Telim 4s hangisini kurmalıyım? Teşekkürler.

hocam peki ben 4s için redsnow buldum onu kurabilirmiyim? sürüm 5.1.1
  • quote:

quote:

quote:

hocam peki ben 4s için redsnow buldum onu kurabilirmiyim? sürüm 5.1.1

5.1.1 için jailbreak daha yayınlanmadı, yayınlandıkdan sonra kurabilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoki -- 15 Mayıs 2012; 18:34:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaG

Arkadaşlar konuyla alakalı diye ayrı konu açmayayım dedim. Malum iOS 5.1.1 çıktı ve ben iOS 5.1 kullanıyorum. Bir yerde okudum en yeni sürümde gibisinden bir şey yazıyordu. Acaba şu an 5.1 shsh kaydı alabilir miyim?

Bilen yok mu acaba?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar konuyla alakalı diye ayrı konu açmayayım dedim. Malum iOS 5.1.1 çıktı ve ben iOS 5.1 kullanıyorum. Bir yerde okudum en yeni sürümde gibisinden bir şey yazıyordu. Acaba şu an 5.1 shsh kaydı alabilir miyim?

Bilen yok mu acaba?

Alabilirsin bi arkadaşım aldığını söylemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: abcda

pod2g 5.1.1 jb nin yakıdna geleceğini ve hangi modellerin destekledğini açıkladı..
    http://pod2g-ios.blogspot.com/2012/05/list-of-tested-devices-for-upcoming-511.html

linkteki aciklamaya gore 3gs'e destek verilmeyecekmis.!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

5.1 yüklüyken jb yaptıysan tinyumbrella ile alabilirsin... yoksa biraz zor yinede kontrol etmek açısından tinyumbrellayı yükle ve kayıt almaya çalış... kaydı verirse şanslısın vermezse başka yolu yok diye biliyorum...

Cihaz a5 olduğundan tetherd bile yok ki... Anlaşılan alamayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagakan7

quote:

pod2g 5.1.1 jb nin yakıdna geleceğini ve hangi modellerin destekledğini açıkladı..

daha apple dersteği çekmedi 3gs'ten bu hacker bozuntusu niye çekiyo anlamadım. boşu boşuna bekledim yaa ben gidiyorum 5.01 e. sonra görüşürüz

• quote:

Orijinalden alıntı: ESSAH !

quote:

quote:

daha apple dersteği çekmedi 3gs'ten bu hacker bozuntusu niye çekiyo anlamadım. boşu boşuna bekledim yaa ben gidiyorum 5.01 e. sonra görüşürüz

Bu cıkacak JB şu sorunusz en iyisi olan jb mı untethered jailbreak mi ne deniyor ?

• quote:

quote:

quote:

senin gbiler yuzunden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iPad2 3G icin bekliyoruz gerci 5.0.1 unt. Var su anda
  • quote:

quote:

quote:

bencede cok sacma sonucta 3gs 5.1 destekliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nc39

quote:

quote:

quote:

senin gbiler yuzunden.

sadece merak ettim, neden bu adam gibiler yuzunden?

• Bugün yarın çıkabilir diyorsunuz, kaynak olarak varmı bişeyler okuyalım.
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.