Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Jailbreak yazılımcısı hâla yapılacak çok işin olduğunu, bu nedenle sürümün çıkışının birkaç hafta alabileceğini belirtmiş. Untethered jailbreak’in Apple TV 3 dışında kalan tüm iOS 5.1.1 cihazlarıyla uyumlu olması bekleniyor. Bu arada jailbreak çözümlerinin arkasındaki kişilere neden bu kadar geç kalındığı şeklinde birçok soru da geliyormuş. Ancak bu kadar zaman geçmesinin bir sebebi var; yazılımcılar ortada bulunan 16 farklı iOS cihazının her birini test ediyor, bu da doğal olarak zaman alıyor. Bazı sabırsız kullanıcılar beta test kullanıcısı olmak konusunda hevesli görülüyor, ancak pod2g’nin cevabına göre kimse bu şekilde test kullanıcısı olmak hevesine kapılmasın.

Yeni jailbreak çözümünün gelip gelmeyeceğini görmek için birkaç hafta daha beklemek gerekecek.

İlgili – pod2g blog
  • arkdşlar 5.1 güncellemeyi yüleyelim mi? 4s jb bi öncekine mi çıkıcak buna mı?
  • Jailbreak bitmiş.
  • Arkadaşlar az evvel red snow twitter hesabından untethered tested diye yayın yaptı.

Sanırım oldu bu iş hadi hayırlısı...

http://gdeluxe.com/ios-5-1-1-jailbreak-untethered-all-idevices/
  • List of tested devices for the upcoming 5.1.1 jailbreak
    Here is the list of devices that are known to work for sure :

iPhone 4
    iPhone 4S
    iPad 1
    iPad 2 Wifi
    iPad 3 Wifi

Here is the list of devices that won't be supported :

iPhone 3Gs
    iPod 3G
    AppleTV 3

Remains :

iPod 4G
    iPad 2 GSM
    iPad 2 CDMA
    iPad 2 Wifi, R2
    iPad 3 CDMA
    iPad 3 Global
    AppleTV 2

yeni ipad 4g model sahibiyim.at&t model...
    cmda yada gsm hangisi oluyor bu
    jb yaparken fark ediyor mu ?
    md model birde..siyah renk
  • Tahminlerime göre 5.1 versiyonun üzerine hızlı bir şekilde 5.1.1 in geleceği biliniyordu ve buda jb işlemini epeyce geciktirdi. Yalnız artık rahatlamakta fayda var ki JB çok yakınlarda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: urunguozenc

Arkadaşlar az evvel red snow twitter hesabından untethered tested diye yayın yaptı.

Sanırım oldu bu iş hadi hayırlısı...

http://gdeluxe.com/ios-5-1-1-jailbreak-untethered-all-idevices/

listeye baktımda 5.1 versiyonunun çoğu semi tethered yada not supported, bir an önce cihazları 5.1.1' e güncellemekte fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoki -- 15 Mayıs 2012; 14:50:28 >
  • artık cıkmasına ramak kaldı.. ben senın kadar ümitsiz değilim... her an cıkabiliri... tek üzüldüğüm nokta Apple TV3 için JB olamayışıdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: theoki

Arkadaşlar bi sorum olacak, şimdi sanırım herkes versiyonlarını 5.1 de bekletiyor, 5.1.1 e kimse geçmiyor, peki jb çıkana kadar 5.1.2 çıkarsa ne olacak ? 5.1.1'de yükseltemeden versiyonları? Sonucta yeni çıkan jb büyük ihtimalle 5.1.1'e de uyumlu olacak ama güvenemiyorum geçmeye ama bi korkumda 5.1.1 arada kaynarsa diye, sonucta 5.1' den yeni güncelleme çıkarsa 5.1.2 ye geçicek direk

Ben şu anda 5.1.1 güncellememi yapıyorum.. Jailbreak zaten 5.1'e değil 5.1.1'e çıkacak. Ha 5.1'de destekler ama asıl hedef 5.1.1. Burada test edilen cihazların listesini bulabilirsiniz.

http://pod2g-ios.blogspot.com/2012/05/list-of-tested-devices-for-upcoming-511.html

Yani sizin 5.1.1'e güncellemeniz çok isabetli ve yerinde bir karar olur.

• kesin geçelimmi diyorsun 5.1.1
  • kesin geçelimmi diyorsun 5.1.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

quote:

Arkadaşlar bi sorum olacak, şimdi sanırım herkes versiyonlarını 5.1 de bekletiyor, 5.1.1 e kimse geçmiyor, peki jb çıkana kadar 5.1.2 çıkarsa ne olacak ? 5.1.1'de yükseltemeden versiyonları? Sonucta yeni çıkan jb büyük ihtimalle 5.1.1'e de uyumlu olacak ama güvenemiyorum geçmeye ama bi korkumda 5.1.1 arada kaynarsa diye, sonucta 5.1' den yeni güncelleme çıkarsa 5.1.2 ye geçicek direk

Ben şu anda 5.1.1 güncellememi yapıyorum.. Jailbreak zaten 5.1'e değil 5.1.1'e çıkacak. Ha 5.1'de destekler ama asıl hedef 5.1.1. Burada test edilen cihazların listesini bulabilirsiniz.

http://pod2g-ios.blogspot.com/2012/05/list-of-tested-devices-for-upcoming-511.html

Ki pod2g son tweet'inde 5.1.1 pil yönetiminin daha iyi olduğunu belirtti. Forumda konu açan arkadaşla dalga geçtiniz o kadar, cidden varmış böyle bir şey.

• Şahsi fikrim cihazlarınızı 5.1.1 e güncelleyebilirsiniz. Satmış bulunduğum iPhone 4S cihazımı 5.1.1 e yükseltmiştim, gayet güzel ve batarya ömrü iyi bir sürümdü 5.1.1 .

Pil ömrü olarak ister benimle dalga geçin ister saçmalıyorsun diyin, fakat ben bizzat kendim deneyip gördüm 5.1.1 5.1 e göre daha başarılı bir pil performansı sunuyor.

Jailbreak %99 5.1.1 içinde gelicektir. iOS 5.0.1 ile 5.1.1 arasında zaten oldukça minör değişiklikler var.

Şuan için iPhone 4S cihazları 5.0.1 e düşürüp jb yapmak mümkün ancak 5.0.1 in rezil şarj suresine jailbreak uğrunada olsa katnalamyorum

Not : Ayrıca şu an için iPhone 4S cihazınızı SHSH kaydınız bulunmak şartı ile alt sürümlere düşürmeniz mevcut. Bu açıdan da bakınca 5.1.1 e yükseltmeniz size herhangi bir sıkıntı doğurmayacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknofobi -- 15 Mayıs 2012; 15:28:42 >

• pod2g denen vatandaş hertürlü apple ile anlaşmalı en basitten örneği ipod3 iphone 3gs apple tv ye jbnin çıkmayacak olması, apple da desteğini kesecek zaten bu cihazlardan herşey planlı yürüyor Çıkacak hiç merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seaman_53 -- 15 Mayıs 2012; 15:26:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_Allen

quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

quote:

Ki pod2g son tweet'inde 5.1.1 pil yönetiminin daha iyi olduğunu belirtti. Forumda konu açan arkadaşla dalga geçtiniz o kadar, cidden varmış böyle bir şey.

Ben öyle bir şey yapmadım. Yani o konuda fikir yürütmedim pil konusunda. Daha mı iyi şimdi yükleyince belli olur. :)

• iOS 5.1.1 de iPhone 4S in pili elbet daha iyi olacaktir cunku 3G yi kapayabilme özelligi bu surumle geldi ve §G kapatilirsa pilin ömrü önemli ölcüde artmis oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

iOS 5.1.1 de iPhone 4S in pili elbet daha iyi olacaktir cunku 3G yi kapayabilme özelligi bu surumle geldi ve §G kapatilirsa pilin ömrü önemli ölcüde artmis oluyor.

Alakası yok. iOS 5.1 sürümünde de 3G manuel olarak kapatılabiliyor, bu özellik 5.1.1 ile gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

iOS 5.1.1 de iPhone 4S in pili elbet daha iyi olacaktir cunku 3G yi kapayabilme özelligi bu surumle geldi ve §G kapatilirsa pilin ömrü önemli ölcüde artmis oluyor.

Alakası yok. iOS 5.1 sürümünde de 3G manuel olarak kapatılabiliyor, bu özellik 5.1.1 ile gelmedi

Vay be 4S olmadigindan öyle biliyordum, bilgi icin sagol.
  • ne yani 3g özelligi yokmu diyorsun5.1.1
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.