Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak (Güncel bilgilendirme) ÇIKTI (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.550
Cevap
27
Favori
255.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _turbo_

quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

quote:

iOS 5.1.1 de iPhone 4S in pili elbet daha iyi olacaktir cunku 3G yi kapayabilme özelligi bu surumle geldi ve §G kapatilirsa pilin ömrü önemli ölcüde artmis oluyor.

Alakası yok. iOS 5.1 sürümünde de 3G manuel olarak kapatılabiliyor, bu özellik 5.1.1 ile gelmedi

Vay be 4S olmadigindan öyle biliyordum, bilgi icin sagol.

Rica ederim hocam ne demek, bilgi paylaştıkça çoğalır.

@Matherson

3G yi isteğe göre manuel açıp kapatma özelliği 5.1 ve 5.1.1 her iki sürümdede mevcuttur. Ben sadece kendi deyenimlerin sonucunda 5.1.1 sürümünün 5.1 sürümüne göre batarya konusunda daha başarılı bulduğumu belirttim.

5.1.1 e geçip geçmemek sizin kendi inisiyatifinizdedir. Kimse size kesin geçin veya geçmeyin diyemez.

Kısaca özetleyecek olursam Jb %99 iOS 5.1.1 e de çıkacaktır tüm bilgiler bunu gösteriyor. Olurda herhangi bir aksilik çıkarsa, eğer SHSH kaydınız varsa sürüm düşürme şansınızda mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknofobi -- 15 Mayıs 2012; 15:41:23 >

• tşkler
  • inşallah bugün çıkar 4 gözle bekliyorum ya :(
  • Telefonum 4S 5.1'den 5.0.1 düşürüp jb yapmıştım ama sarj süresi çok sinir bozucu biraz önce 5.1.1 güncelledim jb beklıorum 4 gözle:D
  • ben 5.1.1 yapmaya korkuyorum ya SHSH kaydı almayıda bilmiyorum ya olmazsa diye çekiniyorum biraz ne yapmalıyım sizce?
  • inşalllah en kısa sürede 5.1.1 çıkar, bende restore ettim ondan sonra da 5.1.1 e güncelledim bekliyoruz bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pitac

ben 5.1.1 yapmaya korkuyorum ya SHSH kaydı almayıda bilmiyorum ya olmazsa diye çekiniyorum biraz ne yapmalıyım sizce?

Bence biraz daha bekleyin derim. Şimdi 5.1 için çıkar 5.1.1 sürümü için daha ileri tarih verirler bu da insanın canı sıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

quote:

Orijinalden alıntı: pitac

ben 5.1.1 yapmaya korkuyorum ya SHSH kaydı almayıda bilmiyorum ya olmazsa diye çekiniyorum biraz ne yapmalıyım sizce?

Bence biraz daha bekleyin derim. Şimdi 5.1 için çıkar 5.1.1 sürümü için daha ileri tarih verirler bu da insanın canı sıkar.

artık çok geç :D Google'dan öğrenebildiğim kadar SHSH kaydı aldım bişey olursa yapıcaz artık
  • Pod2g 5.1.1 jb çok yakında diyor siz hala güncellemeyin diyorsunuz, ama haklısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_ercan

Pod2g 5.1.1 jb çok yakında diyor siz hala güncellemeyin diyorsunuz, ama haklısınız.

Beyin bedava :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_ercan

Pod2g 5.1.1 jb çok yakında diyor siz hala güncellemeyin diyorsunuz, ama haklısınız.

hocam haklısında JB'siz telefondan çok sıkıldım zaten iOS 5.1 yükledim diye pişman oldum birdaha olmak istemedim o yüzden tedirginim yoksa Pod2g'nin 5.1.1 çok yakında dediğini biliyorum.
  • Cümlemin sonunda "haklısınız" diye boşuna yazmadım, insan tedirgin oluyor ama jb 5.1.1 olarak gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_ercan -- 15 Mayıs 2012; 17:01:28 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

iOS 5.1.1 de iPhone 4S in pili elbet daha iyi olacaktir cunku 3G yi kapayabilme özelligi bu surumle geldi ve §G kapatilirsa pilin ömrü önemli ölcüde artmis oluyor.

Alakası yok. iOS 5.1 sürümünde de 3G manuel olarak kapatılabiliyor, bu özellik 5.1.1 ile gelmedi

@Matherson

3G yi isteğe göre manuel açıp kapatma özelliği 5.1 ve 5.1.1 her iki sürümdede mevcuttur. Ben sadece kendi deyenimlerin sonucunda 5.1.1 sürümünün 5.1 sürümüne göre batarya konusunda daha başarılı bulduğumu belirttim.

5.1.1 e geçip geçmemek sizin kendi inisiyatifinizdedir. Kimse size kesin geçin veya geçmeyin diyemez.

Kısaca özetleyecek olursam Jb %99 iOS 5.1.1 e de çıkacaktır tüm bilgiler bunu gösteriyor. Olurda herhangi bir aksilik çıkarsa, eğer SHSH kaydınız varsa sürüm düşürme şansınızda mevcuttur.

Bu daha başarılı şarj iddiasını pod2g de dile getirdi.Daha iyi gidiyor 5.1.1 dedi geçen tweette.En son tweetinde

• quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

quote:

quote:

quote:

quote:

@Matherson

Bu daha başarılı şarj iddiasını pod2g de dile getirdi.Daha iyi gidiyor 5.1.1 dedi geçen tweette.En son tweetinde

Kesinlikle pod2g ye katılıyorum

Bu arada belki bazılarınıza çok enteresan gelicek, alakası yok olamaz diyeceksiniz fakat kesinlikle burada sattığım bir cihaz için yalan konuşma ihtiyacı hissetmiyorum aksine sadece sizi bilgilendirmek istiyorum.

iPhone 4s cihazımda iOS 5.1 vardı ve ekranı iPhone 4 üme göre biraz daha solukdu, tam olarak sarı ekran diyemeyiz ancak çok az bir solukluk vardı. Fakat, iOS 5.1.1 kurunca teli bir açtım renkler capcanlı ve bambaşka bir hal almıştı. Tabiri caizse ağzım açık bakıp kaldım, nasıl oldu nasıl böyle birşey olabilirdi bilmiyorum ama bu anlattığım tamamen gerçektir.

Şimdi belki restore sonrası parlaklık sona gelmiştir diyeceksiniz, hayır parlaklık sona gelmemişti tüm parlaklık seviyelerinde ekranda belirgin şekilde renkler canlanmış tonları çok çok daha güzel olmuştu.
    Kıssadan hisse bilhassa iPhone 4S kulanıcılara mutlaka öneriyorum 5.1.1 sürümünü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknofobi -- 15 Mayıs 2012; 17:15:25 >

• Arkadaşlar çekinmenize gerek yok. Pod2G zaten 5.1.1 üzeirinde çalışıyor. Yani Jailbreak'ini 5.1.1 yüklü aygıtlar üzerinde deniyor. Buda pod2'nin 5.1.1'i baz aldıgını gösterir. Yani 5.1'e önce 5.1.1'e sonra çıkacak diye birşey olmaz. Asıl 5.1 uyumsuz olabilir olursa çünkü eleman 5.1.1'e göre çalışıyor bunuda kendi blogunda test edilen cihazlar şeklinde listelemiş. Test ettigi cihazların tamamına da 5.1.1 yüklü diye yazmış. Yani 5.1.1 üzerinde test ediyor ve JB öncelikle 5.1.1'e çıkacak bu durumda. Siz bence güncelleyin apple bi numara yaparda ola ki (Pek ihtimal vermiyorum ama sağı solu belli olmaz bunların) 5.2 çıkarırsa 5.1.1'e geçemez 5.1'de kalırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

quote:

quote:

quote:

quote:

@Matherson

Kesinlikle pod2g ye katılıyorum

Bu arada belki bazılarınıza çok enteresan gelicek, alakası yok olamaz diyeceksiniz fakat kesinlikle burada sattığım bir cihaz için yalan konuşma ihtiyacı hissetmiyorum aksine sadece sizi bilgilendirmek istiyorum.

iPhone 4s cihazımda iOS 5.1 vardı ve ekranı iPhone 4 üme göre biraz daha solukdu, tam olarak sarı ekran diyemeyiz ancak çok az bir solukluk vardı. Fakat, iOS 5.1.1 kurunca teli bir açtım renkler capcanlı ve bambaşka bir hal almıştı. Tabiri caizse ağzım açık bakıp kaldım, nasıl oldu nasıl böyle birşey olabilirdi bilmiyorum ama bu anlattığım tamamen gerçektir.

Şimdi belki restore sonrası parlaklık sona gelmiştir diyeceksiniz, hayır parlaklık sona gelmemişti tüm parlaklık seviyelerinde ekranda belirgin şekilde renkler canlanmış tonları çok çok daha güzel olmuştu.
    Kıssadan hisse bilhassa iPhone 4S kulanıcılara mutlaka öneriyorum 5.1.1 sürümünü

parlaklığın 5.1.1 ile olduğunu pek sanmıyorum eğer sende benim gibi cihazını ayda yılda bir kapatıp açıyorsan ve cihaz jb'li ise bir süre sonra renkler soluklaşıyor simgeler flu bir hal alıyor başıma sürekli geliyor :) öyle durumda kapatıp açıyorum ekran capsanlı oluyor... Tabi jb iyi olduğu kadar sinir bozucu özllikleride beraberinde getiriyor... JB ile yüklediğim özelliklerin çoğunu kaldırmama rağmen ayarlar bölümüne girdiğimde reklam çıkıyor sinir bozuyor...

bu arada 5.1.1 Jb beklemeyin boşuna... 3 aydır bekliyoruz jb halen bir olay yok ortada... Yine olmayacak. yok haftaya yok biraz daha çalışalım yok tam stabil değil diyerek vakit öldürecekler ve bu sırada yine 5.1.2 gibi bir versiyon gelecek ve bu seferde onun için jb hazırlıyoruz eski sürümleri iptal ettik haftaya çıakcak falan filan diyerek milleti enayi yerine koyacaklar...

Hocam ben cihazda iOS 5.1 yüklüydü ve jb siz kullanıyordum. Ara sıra açıp kapatırım ben ve çok dikkatli baktım renklerde bariz bir fark oluşmutu 5.1.1 den sonra. Hatta bende garipsedim fakat geçen yine bu forumda ekran konusunda benimle aynı yorumu yapan birine rastlamıştım. Mantıken söylediklerim saçma farkındayım ancak dediğim gibi nasıl oldu bende bilmiyorum

• güncelleme dügmesine bastım 4s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

boşa beklemeyin artık JB yayınlamazlar... Maksat hit yapmak... siz hiç daha önce bu kadar geciken jb gördünüz mü? Adamlar betada kırıp sürüm çıkmadan yayınlardı şimdi sürüm çıkıyor üzerine yenisi çıkıyor ama halen jb yok... Tamamen ün üzerine çalışıyorlar... Boşuna beklemeyin... 3 aydır 2-3 gün içnde gelecek deniliyor 3 aydır oratada elle tutulur hiç bir halt yok... Yani boşa beklemeyin....

Sanırım şu an deneme aşamasında ve bu denemeler bitince yayınlayacağını düşünüyorum. iPad, iPad2,iPhone 4s ve iPad3 şu ana kadar denenenler sanırım. Hepsini deneyince yayınlayacaktır.
  • Arkadaşlar konuyla alakalı diye ayrı konu açmayayım dedim. Malum iOS 5.1.1 çıktı ve ben iOS 5.1 kullanıyorum. Bir yerde okudum en yeni sürümde gibisinden bir şey yazıyordu. Acaba şu an 5.1 shsh kaydı alabilir miyim?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@Matherson

A5 çipli cihazlarda 5.1 e sürüm düşürülemiyor diye biliyorum.. sanırım 5.0.1'e düşürülebiliyor sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoki -- 15 Mayıs 2012; 18:03:28 >

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.