Şimdi Ara

iOs 5.0.1 iPhone 4S ve iPad 2 JB Çıktı! Windows YENİ versiyon yayınlandı. (Tek tuşla JB) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.602
Cevap
10
Favori
90.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erniuif

quote:

Orijinalden alıntı: omrozan

Arkadaslar shsh kaydini almassak ne olur mecburmuyuz almaya ;)

Degilsin ama ilerleyen guncellermelerden sonra bu versiyona donemezsin restore yapmak zorunda kalirsan falan

Neyse alalim hocam ben fazla ugrasmak istememistim o yuzden sordum ;) cunku bu jailbreak isi bana cok karisik geliyor oyzden ugrasmiyorum ben. Baska birisine yaptiyrm :D
  • Takip
  • Ama şunu söyleyeyim acayip hareketli twitter ve ilgili kullanıcılar. bence Untethered patlatacaklar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: callioped20

quote:

Orijinalden alıntı: shamsheytani

arkadaşlar jb 5.0.1 (9A405) e mi gelecek yoksa 9A406 ya mı gelecek? bir de 9a406 için nasıl guncelleme yapıyor? i tunes a bağladığımda guncelleme gormuyor? siz ce 9a406 ya geçersem jb için sıkıntı olurmu?

JB 9a406 için gelecektir, en güncel sürüm bu çünkü, 9a406'a geçmek için itunes'ten restore'ye tıklaman yeterli, 9a406'yı indirip kuracaktır.

bu konuda kesın bılgı yok ama 9a406 ya mı yoksa 9a405 e mi geleceğine dair.. bu arada restore yapsam uygularım resımlerım olduğu gibi kalır dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: callioped20

quote:

Orijinalden alıntı: shamsheytani

arkadaşlar jb 5.0.1 (9A405) e mi gelecek yoksa 9A406 ya mı gelecek? bir de 9a406 için nasıl guncelleme yapıyor? i tunes a bağladığımda guncelleme gormuyor? siz ce 9a406 ya geçersem jb için sıkıntı olurmu?

JB 9a406 için gelecektir, en güncel sürüm bu çünkü, 9a406'a geçmek için itunes'ten restore'ye tıklaman yeterli, 9a406'yı indirip kuracaktır.

bu 406 sadece 4s için çıkmadı mı?ipad2 405 i kullanıyor son olarak diye biliyorum..
    eğer böyleyse jb 405 için çıkacaktır..ama bence 405 le 406 arasında jb yı engelleyecek bi fark yoksa aynı cıkacak jb 405 ide 406 yıda kıracaktır..
    ama cıkacak jb sadece 406 için gelecektir sözü yüzde 99 yanlış bence..

• Bekliyoruz jb
  • Apple ürünleri konusunda pek tecrübeli değilim bastan soyleyim. Arkadaslar ipad 2'mde ios 5.0 kullanıyorum. pod2g, ipod2 ve iphone4s sahipleri için (sanıyorum ipad 2 ler için de) fırsat varken 5.0.1'e yükselme uyarısı yapmışlar. şimdiden değil de jailbreak cıktıgında 5.0.1 e yukseltsem ne olur? Sanki şimdi 5.0.1 e yukseltmezsem benim zararıma olacak gibi bi hava sezdim de. Bilgili arkadaslardan cevap gelirse sevinirim.
  • Son günlerde duyduğum en güzel haber. Herkese benden çay:)
  • Simdik okudum hemen iphone4s ve ipad2 mi 5.0.1 upgrade ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: firat1337

Apple ürünleri konusunda pek tecrübeli değilim bastan soyleyim. Arkadaslar ipad 2'mde ios 5.0 kullanıyorum. pod2g, ipod2 ve iphone4s sahipleri için (sanıyorum ipad 2 ler için de) fırsat varken 5.0.1'e yükselme uyarısı yapmışlar. şimdiden değil de jailbreak cıktıgında 5.0.1 e yukseltsem ne olur? Sanki şimdi 5.0.1 e yukseltmezsem benim zararıma olacak gibi bi hava sezdim de. Bilgili arkadaslardan cevap gelirse sevinirim.

IOS 5.0 da kalmanın çok da bir mantığı yok. Nasılsa 5.0 a halihazırda jb yok. IOS 5.0.1 için jb beklenen şu günlerde orada durmanın da çok mantığı yok.

Ama halen jb li kullanan 4.3.3 gibi versiyondakiler için 5.0.1 e geçmek, öngörülen jb'in gelmemesi durumunda sorun yaratabilecek bir durum. En güzeli, herkesin shsh kayıtlarını alması, halen jbli kullananların oldukları versiiyonda durmaları, diğerlerinin 5.0.1 e geçmeleri bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

quote:

Orijinalden alıntı: firat1337

Apple ürünleri konusunda pek tecrübeli değilim bastan soyleyim. Arkadaslar ipad 2'mde ios 5.0 kullanıyorum. pod2g, ipod2 ve iphone4s sahipleri için (sanıyorum ipad 2 ler için de) fırsat varken 5.0.1'e yükselme uyarısı yapmışlar. şimdiden değil de jailbreak cıktıgında 5.0.1 e yukseltsem ne olur? Sanki şimdi 5.0.1 e yukseltmezsem benim zararıma olacak gibi bi hava sezdim de. Bilgili arkadaslardan cevap gelirse sevinirim.

IOS 5.0 da kalmanın çok da bir mantığı yok. Nasılsa 5.0 a halihazırda jb yok. IOS 5.0.1 için jb beklenen şu günlerde orada durmanın da çok mantığı yok.

Ama halen jb li kullanan 4.3.3 gibi versiyondakiler için 5.0.1 e geçmek, öngörülen jb'in gelmemesi durumunda sorun yaratabilecek bir durum. En güzeli, herkesin shsh kayıtlarını alması, halen jbli kullananların oldukları versiiyonda durmaları, diğerlerinin 5.0.1 e geçmeleri bence.

Kaptan katılıyorum mantıklı olmuş

• Arkadaslar ipad 2 var bende 4.3.3 jailbrekli kullaniyorum korkuyorum 5.0.1 kurmaya umbrella ile cydia tikini kaldirip 5.0.1 icin shsh kAydini aldim ilerde 5.1 de ciksa bu kayitla kesin 5.0.1 i yukleyebilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 4 Ocak 2012; 18:34:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SELBAL

Arkadaslar ipad 2 var bende 4.3.3 jailbrekli kullaniyorum korkuyorum 5.0.1 kurmaya umbrella ile cydia tikini kaldirip 5.0.1 icin shsh kAydini aldim ilerde 5.1 de ciksa bu kayitla kesin 5.0.1 i yukleyebilirmiyim

4.x surumlere donus varmis.5.x surumler icinde sadece yukari yonlu yukleme yapilacak diye duymustum..yani 5.1 den 5.0.1 e dusme sansimiz yokmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: kain061

quote:

Arkadaslar ipad 2 var bende 4.3.3 jailbrekli kullaniyorum korkuyorum 5.0.1 kurmaya umbrella ile cydia tikini kaldirip 5.0.1 icin shsh kAydini aldim ilerde 5.1 de ciksa bu kayitla kesin 5.0.1 i yukleyebilirmiyim

4.x surumlere donus varmis.5.x surumler icinde sadece yukari yonlu yukleme yapilacak diye duymustum..yani 5.1 den 5.0.1 e dusme sansimiz yokmus

Demek istedigim su yarin oburgun 5.1 ciksa ben 4.3.3 ten 5.0.1 icin aldigim shsh kaydi ile sorunsuz 5.0.1 e yukseltebilecekmiyim
  • quote:

quote:

quote:

Demek istedigim su yarin oburgun 5.1 ciksa ben 4.3.3 ten 5.0.1 icin aldigim shsh kaydi ile sorunsuz 5.0.1 e yukseltebilecekmiyim

kisaca hayir diyebilirim.5.1 varken 5.0.1 olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kain061 -- 4 Ocak 2012; 19:04:14 >

• Anladim ozaman bu shsh kaydi sadece surum dusurmede isime yarayacak kesin jb cikacakmi acaba kararsizim ipad 2 icin gecsemmi 5.0.1 e :(
  • quote:

Anladim ozaman bu shsh kaydi sadece surum dusurmede isime yarayacak kesin jb cikacakmi acaba kararsizim ipad 2 icin gecsemmi 5.0.1 e :(

A5 olunca jb hangisinde ise kalmak lazim..ben aylardir jb bekliyorum ipad2 ye..ciksin jb hemen yapicam ve isterse 5.5 gelsin surume jb gelmedikce kipramiycam...ayrica ipad2 surum dusurme yok bildigim kadari ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kain061 -- 4 Ocak 2012; 19:07:02 >
  • Ben suan memnunum zaten 4.3.3 ile sorunsuz kullaniyorum jb siz ipad biseye benzemez zaten ama ios 5 te baya bi degisiklik var yoksa versiyon yukseltmeyi dusunmem 1 haftaya cikmazsa bu jb jb siz ios 5.0.1 ile kalicam ortada :( kismet nasip
  • quote:

....

Bu dediğiniz ya önemli bir bilgi, ya da zararlı bir bilgi kirliliği.

Lütfen "duymuştum"la böyle iddialı bilgi vermeyin. Duyduklarınızın kaynağını vermeye çalışın.

Dediğiniz bana hiç mantıklı gelmiyor. Neden 5.0.1 için shsh almaya çalışıyoruz yoksa, hiç bir işe yaramayacaksa?

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 4 Ocak 2012; 19:32:36 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kisaca hayir diyebilirim.5.1 varken 5.0.1 olmaz

Kardesim bilip bilmeden konusma SHSH kaydi oldugunda tabii ki 5.1 ciksa bile 5.0.1 e gecebilir

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.