|
iOS 27 ile iPhone'ların Kamera uygulaması yenileniyor
-
-
Biraderim, Xperia mark 8 tanıtılalı 6 saat olmuş siz hâlâ Apple haberi giriyorsunuz..
-
İşletim sisteminin genel anlamda hızlandırılması lazım çok hantal kaldı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
hep boş güncellemeler, şöyle işe yarar, hızlı, şarjı az tüketen güncelleme yapsalar ya
_____________________________ -
16 pro max ‘te Apple Intelligence kapattım pile ve performansa negatif etkisi olmasın diye, konu şuan orada. Watch ultra 2 de aynı durumda o da hantal bu gidişle android e geçeceğim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
andoid de zamanla hantallaşıyor hocam, çözüm yok herhalde
_____________________________ -
xperia telefonları sony'nin kendisi bile sallamayı bıraktı. ayrıca alakasız bir konu altında neden apple da apple diye kendi kendinize kuruluyorsunuz onu da anlamadım.
sony xperia serisi ülkemizde satılıyor mu? hayır. xperia vii resmi yollarla ülkemize geldi mi? hayır. xperia viii ülkemize gelecek mi? resmi yollarla gelmeyecek. ülkemizi bırak, sony mobilde abd ve kanada pazarını bile salmış durumda oralarda da satılmadı. öyle bir yazmışsınız ki sanki samsung s27 tanıtıldı da haberi girilmedi.
açıkçası apple cihazlarda kamera arayüzünün değişmesi, ülkemizde xperia viii bekleyenlerden daha çok haber değeri niteliğinde, daha fazla kişiyi ilgilendiriyor.
_____________________________ AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight -
Güzel düşünce. İşletim sistemi parça parça kişisel keyfe göre düzenlenebilir hele geliyor zaten. Önce fotoğraflar uygulaması, sonra telefon uygulaması, şimdi de kamera uygulaması. Arada denetim merkezi özelleştirme seçeneği de gelmişti. Bu tip geliştirmeleri çok beğeniyorum. Çünkü herkesin alışklanlığı aynı değil. Kimisi sadelik sever, kimisi kalabalık mesela. Yine aynı şekilde kimisi daha küçük ikonlar sever, kimisi daha büyük ikonlar. Bazı seçenekleri herkes kullanmayabilir. Bu yüzden önemli güncellemeler olduğunu düşünüyorum bunların. Doğrudan deneyimi etkiliyor. Ayrıca iOS'un eski kısıtlı ve değiştirilemez halini düşününce bunlar çok güzel yenilikler yine. Son yıllarda genel olarak bu tip şeyler artıyor zaten. Yani yaptım oldu demek yerine herkesin zevkine göre değiştirebileceği parçalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 13 Mayıs 2026; 15:1:20 >_____________________________ -
Manuel modu niye kaldırdılar anlamak güç zaten. Eskiden vardı diye hatırlıyorum.
3. parti saçma sapan appler kullanmak zorunda bırakıyorlar.
xperia telefonları sony'nin kendisi bile sallamayı bıraktı. ayrıca alakasız bir konu altında neden apple da apple diye kendi kendinize kuruluyorsunuz onu da anlamadım. sony xperia serisi ülkemizde satılıyor mu? hayır. xperia vii resmi yollarla ülkemize geldi mi? hayır. xperia viii ülkemize gelecek mi? resmi yollarla gelmeyecek. ülkemizi bırak, sony mobilde abd ve kanada pazarını bile salmış durumda oralarda da satılmadı. öyle bir yazmışsınız ki sanki samsung s27 tanıtıldı da haberi girilmedi. açıkçası apple cihazlarda kamera arayüzünün değişmesi, ülkemizde xperia viii bekleyenlerden daha çok haber değeri niteliğinde, daha fazla kişiyi ilgilendiriyor. |
|
Biraderim, Xperia mark 8 tanıtılalı 6 saat olmuş siz hâlâ Apple haberi giriyorsunuz..
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt