< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 26 tanıtıldı: İşte iPhone'lara gelen yeni özellikler (2. sayfa)

-
-
Özet geçin, Apple Intelligence getirebildi mi getiremedi mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok doğru , katılıyorum. Android kullanışlılık olarak fersah fersah önde. Ek olarak çok çok daha gözüme hitap ediyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Marka alışkanlığı vs değil, hatta ilgisi dahi yok.Uygulamalar çok daha stabil, şifre kaydetme araçları harika çalışıyor, face id'ye uyumsuz uygulama yok
Hem android hem apple kullanıyorum, ios android'den 5-10 gömlek daha üstün
-
Günümüzde "Frutiger Aero" "skeumorphism" epey tutnaya başlamıştı, er ya da geç yapacakları açıktı. 20 senede bi birbirleri arasında dönen "dar paça kot - geniş paça kot" geyiği gibi bir şeyler oluyor.
Belki bir sonraki sürümde bu "cilalanmış skeumorphism" kafasına daha çok girerler.
-
sektörün bittiğinin kanıtı oldu lansman.
son 15 yılda çok hızlı gelişti şimdi yapay zeka devri başladı ama insanları heyecanlandırmıyor çünkü yapay zekada duygusal bağ yok :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Android tarafında Samsung dışında çok iyi dolu bir yazılım yok maalesef. Apple kullanıp tek geçilecek taraf Samsung olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circassianman -- 9 Haziran 2025; 22:37:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir sonraki Android sürümü tıpış tıpış Android 26 olacak at fava bekle 🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her zamanki gibi "emoji yaptık, dizayn yaptık, animasyon yaptık" güncellemesi.
üst ırk android kullanıcısı olarak gözüme çarpan "hayatı kolaylaştıracak" özellikler çok az var.
apple'ın kullanıcıları şu hizmetlere erişecek:
1) bankada müşteri hizmetlerine bağlanırken müzik dinlemek zorunda kalmayacaksınız. temsilci bağlanınca yapay zeka uyaracak. güzel özellik.
2) apple music içindeki şarkı sözleri anadile çevrilebilecek.
ios 26'nın takit ettiği liste kabarık:
>>> kilit ekranı tamamen android taklidi.
>>> cam dizayn/tema android taklidi.
>>> rehber uygulamasının görünümü tamamen oneui 7 taklidi.
>>> video çeviri samsung'da en az 5 yıldır var.
>>> canlı çeviri samsung'da en az 5 yıldır var.
>>> ekran görüntüsünden arama samsung'da 3 yıldır var.
>>> türkçe yapay zeka samsung'da 2 yıldır var.
>>> "oyun yöneticisi uygulaması" android dünyasında 10 senedir var.
>>> mesajlaşma uygulamasına arka plan fotoğrafı koymak?
>>> mesajlaşma uygulamasına "grup sohbet özelliği" getirmek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 9 Haziran 2025; 22:52:4 >
-
Tanıtılan işlevsel özelliklerde Türkçe dil desteği yok.
"Kilit Ekranında, zaman bir görüntüdeki mevcut alana akıcı bir şekilde uyum sağlar ve uzamsal sahneler, kullanıcılar iPhone'u hareket ettirdiğinde 3B efektli duvar kağıtlarını canlandırıyor."
.....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yahu arkadaş 15 sene önce jailbreak de olan özellikleri amerikayı yeniden keşif ediyormuş gibi tanıtmalarına hayranım.
-
Steve Jobs reyizden sonra beni oha! dedirtecek bir özellik germedim, günü kurtarıyor derken her şeyde geride kaldı..
Bence siri haricinde hiç bir albesini kalmadı artık ülkemizde anlamı yok. 120hz modeller 60 70k gibi saçma rakamlara satılıyor
-
şuan kuruyorum ios 26 ı daha doğrusu 3 saatir indirmeye çalışıyor. macos 26 yı 5 dk da kurdu. bakalım yenilikler etkileyecek mi
-
şu Türkçe olayı son 1 senedir canımı sıkıyordu, 1 sene daha en az böyle gider. samsung a gidince de mutlu olamadım ki s25u denemiştim.
-
Hâlâ androidin yaptıklarını yapamıyor.
Googleda bir S25 Ultra fiyatina bakar misin? Bir de 16 pro max ? fiyatlari gorunce anlarsiniz. Samsung ciktiginda apple fiyatindaydi. Aralarinda ciddi bir fark var su an. Keriz olmak lazim 6 ayda %20 deger kaybeden bir telefon satin almak icin tabir caiz ise. O keriz olmaaya da aday degilim. Ayrica stabilite sistem olarak olsa da uygulamalar da gecerli degil basta sosyal medya uygulamalari
Instagramda salak salak hatalar verip duruyor ve story kalitesi ciddi farkla kötü, android halen daha. Ne diye insanlar 2-3 bin euro parayi çöpe atsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 10 Haziran 2025; 3:9:25 >
Android kullanıcılarına bunları anlatamazsın. Kafayı sayısal verilerle bozmuşlar. Hala bellek muhabbeti Hertz muhabbeti yapılıyor. Bunu savunmuyorum tabiki. Ama olaya o kadar dar bir açıdan bakıyorlar ki bu dediklerinizi anlamaları mümkün değil. Sizin burada tam olarak anlattığınız kavrama aslında kullanıcı deneyimi diyoruz. iOS’u tercih edenlerin Android’de bulamadığı şey tam olarak bu. iPhone kullanıcılarının iOS daha rahat derken demek istedikleri şey bu. O rahatlığı ve yazılım donanım senkronunu Android’de bulamıyorlar. iOS’un bazı kısıtlamaları var sadece. Fakat sistem altyapısı ve yazılım donanım uyumu Android’in hala çok ilerisinde. Bunda tabiki Apple’ın yazılım geliştirme ortamının ve denetiminin etkisi büyük.
Altın da alabilirsin pek değer kaybetmiyor genelde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termomuk -- 10 Haziran 2025; 7:10:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X