o butonda bir sıkıntı var demek ki. bir saniye bile bekletmemesi lazım. ben 2. denemede açtığı da oluyor ama birkaç saniye ara vermek lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iOS 26 | ANA KONU | Beta 5 (47. sayfa)

-
-
Public betada hakkında kısmına girilmiyor atıyor sizde de öyle mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İphone 13 ile girebiliyorum, atmıyor
Bende 11 mevcut sanırım onunla alakalı
Tam açacakken atıyor public beta da böyle
Developer beta 4 de başladı bu durum düzelir dedim olmadı
bugün fps dropları daha çok farkediliyor 18’e döneceğim
beta ile bir kez daha pişmanlık yaşadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PB Beta 2’yi bekleyin bence
Önceki sürümlerin betalarında bu kadar fazla FPS düşüşü şikâyeti var mıydı, hatırlamıyorum. Ama iOS 26 betasında bu konuda çok fazla şikâyet okuyorum. Yeni arayüz, işlemcileri çok mu yoruyor yoksa henüz hazır olmaktan çok mu uzak, emin olamadım. Umarım sebebi ilki değildir.
-
-
geçen yıl iPhone 15’e iOS 18 pb yüklediğimde de çok fps dropları vardı ayrıca aşırı bulgluydu 17’ye geri dönmüştüm
Ben beta işine hiç bulaşmadım, bu sene de bulaşmayı düşünmüyorum. Ama yeni tasarımı çok beğendiğim için bu yıl tam sürümün çıkmasını beklemekte epey zorlanıyorum.
Public betaya geçtiğim günden itibaren saate bildirim gelmez oldu yaşayan varmı
Watch 6 11.5 sürümü
PB sürümündeyim, öncelikle liqued glass olayını sevdim. Ancak, telefon boşta iken çok fazla şarj tüketiyor.. bir de uygulama ikonları biraz büyük mü ?
Ekran boyutu oranına göre mi bilmiyorum ama PM cihazımda ikonlar fark edilir derecede daha büyük.
Saat ve telefonu ios26 public betaya güncelledim. Saatte çalışması güzel fakat telefondaki frame atlamaları ve aşırı pil tüketimi yüzünden ios 18'e geri dönmeyi planlıyorum. Telefonu ios 18'e döndürüp saati ios 26'da bırakırsam eşleşmede bir problem yaşar mıyım?
Saati sıfırlamazsan bir sorun olmaz. Ancak 18e düşüp saati sıfırlarsan saat aktif olmayacaktır. Ben 16 pm telefonumda 18e düşüp saati sıfırlayınca saat 26da kaldığı için aktif olmadı. Şu an servise verdim surum düşürülecek. Belki telefonun yazılımını güncelleyin eski surum deyip saati de baglamayabilir. Apple bu her şey olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanÇakmak ? GV9XR -- 27 Temmuz 2025; 8:58:18 >
Teşekkür ederim bilgilendirme için 🙏
Şimdi denedim bende de benzer bir durum var. Bazen 2 denemede açıyor ama ard arda basarsam sizin gibi 4 5 denemeyi buluyor basıp beklemek lazım biraz.
akşam döneceğim 18’e. hiçbir sorunu yoktu rahat battı resmen.
26’da tasarım çok hoş ama sonuçta beta olduğundan akıcılık olarak orta seviye android telefon gibi hissettiriyor çok fazla frame sorunu var. resmi sürüm çıkınca sıfırdan dfu ile geçeceğim eylülde.
Arkadaşlar 13 pm i pb ya güncelledim. Fotoğraflarda sağ üstte bir simge çıkıyor bastığımda uzamsal fotoğraf oluyor. Fotoğrafa 3 boyut kazandırıyor. Daha önce hiç görmemiştim. Apple’ın sitesinde sadece 15 ve 16 serilerinde olduğu yazıyordu. Beta ile bize de mi geldi?
İOS 26 PB yükledim uygulama simgeleri çamura bulanmış gibi çok fazla ısı var beta olduğu için birşey diyemem
Görsel olarak güzel sistemde bazı yerler kolaylaşmış Wi-fi ağı seçme gibi
Müzik bölümünde çeviri işi güzel olmuş
Liquid Glass beta 1 deki gibi kalsaymış bu haliyle eski sürümden aman aman bi fark yok Apple gene Aİ siri yerine saçma şeylerle uğraşıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X