Ufak tefek tasarım hataları var , bazı menülerde gölgelendirmeler eksik , bazı yerlerde cam efekti tam kullanılmamış ama Eylül'e kadar hallederler hepsini . bende beğendim |
Bildirim
Ufak tefek tasarım hataları var , bazı menülerde gölgelendirmeler eksik , bazı yerlerde cam efekti tam kullanılmamış ama Eylül'e kadar hallederler hepsini . bende beğendim |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 29 Temmuz 2025; 10:21:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aynen 2 aylık 16 pro bozuk. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nasıl bozuk :D çılgın frame atlamaları ve ısınma mevcut |
Valla millet şu özgüveni nereden buluyor anlamış değilim. Sıkıntı yok, güzel çalışıyor dendiği için 4.kez şans verdim 4.kez geri dönüş yaptım 18'e |
1-2 beta daha yolu var en az. Frame atlamaları 120 hz telefonlarda çıldırtacak düzeyde. Beta 3'e göre daha iyi evet ama hala rahatsız edici. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holograpys -- 29 Temmuz 2025; 12:10:16 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
resmi sürümde büyük ölçüde toparlayacaktır yine biraz tortular kalacaktır zamanla onlar da düzelecektir diye tahmin ediyorum. her sene olan şey. bir de cihaz ne kadar eskiyse oturması o kadar zaman alıyor . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |