Şimdi Ara

iOS 26 | ANA KONU | Beta 4 (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: susu5611 , tylnozcn Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
984
Cevap
150
Favori
65.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ufak tefek tasarım hataları var , bazı menülerde gölgelendirmeler eksik , bazı yerlerde cam efekti tam kullanılmamış ama Eylül'e kadar hallederler hepsini . bende beğendim

• KNTLG kullanıcısına yanıt
    Eylüle kadar toparlayacaktır. Ben de tam sürümle birlikte geçiş yapacağım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de M1 Air'e beta kursam mı kurmasam mı çok kararsızım. Çok merak ediyorum ama performansı ne kadar etkiler emin olamadım. 😅

• ykpumtt Y kullanıcısına yanıt
    Kurma hocam ben kurdum çok yavaş çalışıyor 30fps gibi saçma sapan kasmalar yapıyor. dönüş için uğraşıyorum Mac’te biraz daha zor dönüş.

• onca yazılıp çizilenlere rağmen hala nasıl beta kurmayı düşünüyorsunuz akıcılık diye birşey kalmıyor en güçlüsü 16 pro bile orta seviye android telefonlara dönüyor. çok değil 1,5 ay sonra resmi sürüm çıkacak zaten bir temiz dfu yapar geçersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 29 Temmuz 2025; 10:21:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayloft H kullanıcısına yanıt
    Kim diyo bunları en başından beri beta kullanıyorum çok küçük hatalar dışında rahatsız eden hiçbir şey yaşamadım. Sizin telefonlar bozuk bence.

• PearLJaM kullanıcısına yanıt

aynen 2 aylık 16 pro bozuk.

Nasıl bozuk :D çılgın frame atlamaları ve ısınma mevcut

• Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt

Valla millet şu özgüveni nereden buluyor anlamış değilim. Sıkıntı yok, güzel çalışıyor dendiği için 4.kez şans verdim 4.kez geri dönüş yaptım 18'e

• holograpys kullanıcısına yanıt

1-2 beta daha yolu var en az. Frame atlamaları 120 hz telefonlarda çıldırtacak düzeyde. Beta 3'e göre daha iyi evet ama hala rahatsız edici.

• holograpys kullanıcısına yanıt
    Özgüvenle ne alakası var bende de yüklü ve olanı söylüyorum. Ne bir frame atlaması ne de ısınma sorunu var. Cihaz 14 pro, ilk günden beri beta var sorun yaşamadım.

• Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt
    Evet hala takılmalar oluyor hem mac e kurdum hem telefonuma günlük kullanımda takılmalar mevcut

Doğrudur hocam demek ki kişi seçiyor bu ios 26

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holograpys -- 29 Temmuz 2025; 12:10:16 >
  • ios 26 bırak betayı final olsa kurulmaz. 26.6 gibi falan adam olur, hatta olmayabilir de. sistemi yoran çok fazla görsel efekt var, bunları hakkıyla cihaza işletene kadar ölme eşeğim ölme. ağır bir işletim sistemi şu haliyle. görsel revizyon yapılan ios sürümleri genellikle kendine gelemiyor uzun süre. ios 7 mesela 7.1 gelene kadar 4s, 5 gibi cihazları bile zorluyordu. ios 27 yazın bir kenara ios 12 gibi performans odaklı güncelleme olarak gelecek.

• iOS 26 şu an iyi değil ama arada oluşan FPS düşüşleri nedeniyle o kadar da gömülecek bir sürüm değil. Bunlar dışında diğer tüm betalarda olduğu gibi ısınma ve pil sorunları da normal bence.

Ayrıca önceki sürümleri baz alarak bazı ezberleri -kesin bir dille olacakmış gibi- dile getiren arkadaşlarla aynı fikirde değilim açıkçası.

Bunun dışında Apple eski Apple değil artık. :))

• TheBlondie kullanıcısına yanıt

resmi sürümde büyük ölçüde toparlayacaktır yine biraz tortular kalacaktır zamanla onlar da düzelecektir diye tahmin ediyorum. her sene olan şey. bir de cihaz ne kadar eskiyse oturması o kadar zaman alıyor .

• Beta 1 mi gelecek şimdi ne zaman gelir public beta 1

• Tjistchuck kullanıcısına yanıt
    Pb1 geçn hafta geldi hocam

• PB1 de farkettiğim bir hata var. Fotoğraflar uygulamadında koleksiyonlar kısmının sırlamasını değiştirdikten sonra programı kapatıp açınca ilk haline dönüyor.

• hsynavcii H kullanıcısına yanıt
    Pardon sıradaki 2 mi oluyor işte o ne zaman gelir belli mi hocam

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.