Şimdi Ara

iOS 26 | ANA KONU | Beta 5 (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Impheatus Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.111
Cevap
159
Favori
76.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yapıkredi hesap ekranı seçeneklerine(sağdaki üç nokta) basınca siyah ekran sorunu var. İlk betada açılmıyordu şimdi ise siyah ekran olmuş. Var mı aynı sorunu yaşayan?

• TheBlondie kullanıcısına yanıt
    Benim de öyle. Siyah

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • geri bildirim verdiniz mi? Feedback sayısına göre çözüm üretiyorlar ya da geliştiriciye iletiyorlar. düzeltsinler hemen koca betadaki neredeyse tek sorunlu uygulama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 8 Ağustos 2025; 23:26:8 >
  • TheBlondie kullanıcısına yanıt
    Daha önce esnek hesap limitlerini görmek istediğinde ekranı boş açıyordu. Onu düzeltmişler şimdi

• Yaklaşık 1 ay betaları kullanıp 18’e geçince

Pilin hızlı bitme sebebinin beta olduğunu fark ettim (belki de direkt likit cam özelliğinin etkisidir(?))

Bi de iOS 18’e geçince çok sade geldi gözüme, ilk başta iOS 26 çok çirkin geliyordu ama şu an tam tersi iOS 18 çirkin geliyor.

Fakat aldığım karar şudur ki iOS 18 destekleri bitene kadar bu sürümden devam edeceğim, asla 26’ya güncellemeyeceğim.

• iphone 15 pro public beta 2 ana menüde hafif takılmalar var düşük pil modunda ise kasma fps düşüşü fazla.Safari ve rehber public beta 1 e göre daha seri,pilde bi tık daha stabil.

• I13'te pb2, pb1 den daha iyi takılmalar çoğu yerde daha az

• Dosyalar uygulamasında açtığım PDF'ler otomatik olarak yeni gelen "Önizleme" uygulamasında açılıyor. Çareyi önizleme uygulamasını silmekte buldum ancak uygulama yüklü olsada ben istemeden burada açmasını engelleyecek bir seçenek var mı?

• alilight45 A kullanıcısına yanıt

İPhone modeli nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    iOS 26 | ANA KONU |  Beta 5

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.