Şimdi Ara

iOS 26 | ANA KONU | iOS 26.0 (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: NeverGonnaLeave , gokhan4481 , Königsberg Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.467
Cevap
246
Favori
180.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beta yüklemeyeceğim ama Türkçe Apple Intelligence olacak mı diye 26.1 betasını çok merak ediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

"iPhone partially set up" uyarısı. İki seçenek sunuyor, Sil Yeniden kur ya da devam et... Sil ve kur seçtim, tekrardan 2 3 dk elmada bir şey yükledi ama sonra yine uyarıyı verince devam dedim. şu an kullanıyorum sorun yok ama ilk defa başıma geldi.

Google de aradım çoğu kişinin başına gelmiş.

https://www.reddit.com/r/jailbreak/comments/1bc7wya/iphone_partially_set_up_screen_shows_up_even/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    iPhone Bul iptal edip parolayı kaldırın o şekilde DFU mode deneyin. Sanıyorum yükleme öncesi şifre soruyor kullanıcı uzun süre tepki vermezse yüklemeye başlıyor ve sonlarda bu seçenek çıkıyor. Yanılıyor da olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 16 Eylül 2025; 23:14:19 >
  • by__metallica B kullanıcısına yanıt
    İos 26.2 yada 26.3 gelene kadar yüklemeyin ben ios 18.7 beklemede kalacam senin dediğin gibi ios 18 sürümün ilk sürümün yayınlandığı sıra başıma geldi sürüm rayına oturmadan yüklemiyorum geri ios 18.6.2 sürümüne geçiş yapın hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok büyük ihtimalle 👍

geri nasıl dönülüyor. zor mu ? herşey siliniyor mu?

• Youtube da yeni arayuz guzeldi ama kurunca dayanamadim,yazilar birbirine girmesi vs dayanamayip yeniden 18.7 ye dondum iphone da.mac te tahoe ve ipad de ios 26,iphone da 18.7 den devam edicem imzalar kapanmadan donecei olan donsun

PSN:EmR_07
    PlayStation 5
    BMW 318i (2016) LCI Estoril Blue
  • alprak kullanıcısına yanıt

icloud dan yedekleyin,sonra ipsw indirip dfu mode ile kurun .

PSN:EmR_07
    PlayStation 5
    BMW 318i (2016) LCI Estoril Blue
  • Bende dayanamadım ve 18.7 döndüm gerçekten 26 çok sıkıntı

• İos26 ile ilgili bütün vasatlıkları ve işlevselsizliği bu saçmalığı başka bir konuda yazdım. Buraya uzun uzun yazmayacağım sapına kadar applecıydım ama kötüye kötü demesinide bilirim. Hayatımda böyle rezil bir ios sürümü görmedim

15 pro kullanıcısıyım bi halt olmaz iyi yapmışlardır diyip yaptım. Yapacağıma bin pişman oldum dünden beri sinir küpüne döndüm . Aynı şeyi Se2 çıktığı dönemlerde de bazı sürümlerinde yapmışlardı en az 3-4 defa “bi daha ios güncellersem nağmertim” demiştim. O dönem se2 yi 5 yıl kullanmıştım

Annem 14 kullanıyor o böyle güncelleme falan yapmaz whatsapp ve bankacılık dışında da bir şey kullanmıyor kulaklık bile takmaz. Onda 18.5 yüklüydü Allahtan

15 pro cihazımı direkt bugün akşam itibariyle komple yedekleyip onun kullandığı 14’e aktardım onunkini de 15 proya. Böyle lüzumsuz saçma inovasyonlara ayar olurum telefonu şak diye downgrade yaptım acımadan. Umrumda bile olmaz. Yemin ederim range roverda giderken amortisörleri yayları patlamış direksiyonu hantallaşmış torosa binmiş gibi hissettim

En büyük işlevselliği kapatmışlar

Eski iosta galeride görmek istemediğiniz klasörleri kapatabiliyodunuz şöyle;

iOS 26 | ANA KONU | iOS 26.0

Şimdi ise kapatamıyorsunuz. Yandaki oktan sadece gizliyorsunuz. İllaha o koca koca “geziler, anılar” vs galeride duruyor. Ayrıca galeri klasör kapak resimlerini küçültmek ne demek ya?

İos 26 ile size başarılar. Bunuda uyanınca 18.7 yapar gidebildiği kadar götürürüm. Alışılabilecek bişey değil bütün şikayetlerimi başka konuya yazmıştım ana sayfada

Safari arayüzünden zaten bahsetmiyorum bile. Sıkıştırılmışı alt konuma alabiliyosunuz Allahtan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 17 Eylül 2025; 7:43:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• buferhn kullanıcısına yanıt

Alışmışız yağ gibi akmasına android gibi kasıyor geçişlerde takılıyor 9 betadan çıkıyorsun bunları hiç mi görmediniz ah steve jobs nerdesin reis iOS 26 | ANA KONU | iOS 26.0  

Geneli olarak hızlı bug’lar düzeltilirse çok iyi olacak uygulamalar widgetlar optimize değil hala

Android kasmıyor ucuz giriş seviyesi android kasıyor. Apple'ın son dönem iOS stabilliği o giriş androidlerine doğru gidiyor.

• Anımsatıcılar için araç takımını kullanıyorum. Ancak araç takımında bir anımsatıcıya tıklayıp “tamamlandı”ya çevirmek istediğimde tepki vermiyor. Araç takımını kaldırıp yeniden ekledim ama sorun çözülmedi. Bu sorun Mac’te yok.

Ayrıca cevapsız aramalar telefon uygulamasında bildirim olarak çıkmıyor. Mac’teki Telefon uygulamasında görünüyor ama bildirim merkezinde numara rehberde kayıtlı olsa bile yalnızca numara yazıyor.

Özellikle cevapsız aramalarla ilgili sorun çok önemli. Acilen 26.0.1 güncellemesi gerekiyor.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.