< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 18 | ANA KONU | 18.2.1 (216. sayfa)
-
-
İphone 13 de Bu durum 18 in ilk versiyonlarından beri olduğu için normal olduğunu düşünmüştüm. Bug mış ☺️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sürümü tekrar kurmanın bir yolu var mı acaba? 18.2.1 yüklü ama tekrar yüklemek istiyorum. Kaynak bulamadım bununla alakalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikotti -- 20 Ocak 2025; 17:48:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İtunes üzeri güncelleme tekrari yapabilirsin yada ipws sitesinden indirerek
Sürümü tekrar yüklemek istiyorsanız DFU modda temiz kurulum yapabilirsiniz.Zaman alan bir işlem olduğu için DFU modda temiz kurulum mantıklı bir hareket olacaktır.Çünkü tekrardan sürümü yüklemek istiyorsunuz..Konu başlığının ilk mesajından ,sürüm düşürme anlatımı ayrıntılı bulunuyor.Sürüm düşürme ile temiz kurulum aynı adımlara sahiptir.Adımları takip ederek 18.2.1 tekrar yükleyebilirsiniz . ..
Beta durdu gelmez oldu.? Yokmu gelişmeler vs
18.3 sağlam gelir umarım. Kaç sürümdür klavye kasmasından sıkıldım (16PM)
Sıfırlamıyorum da çözüm olmaz diye
18.2 serili güncellemeler bezdirdi inşallah 18.3 sorunsuz olur takilmalar mevcut cihazda kaçkere sıfırladım yok bidaha düzgün sürüme denk gelirsem güncellemicem vallahi (iphone 13)
jailbreak olmadan uygulamaların eski sürümlerini yüklemenin bir yolu var mı ios 18 de
Ara sürümlerde çok stabilite beklemeyin . Şahsi fikrim finalden finale güncelleme şeklinde en doğrusu .
-
Betadir o, 7 gb günellememi olur:)
-
quote:
Orijinalden alıntı: SEHZADE63Betadir o, 7 gb günellememi olur:)
Rc sürümmüş haftaya final geliyor ozaman
Haftaya pazartesi yada salı final sürüm gelir
işe yarar bir sürüm olur inşallah
şuana kadar 29 tane hata bildiriminde bulunmuşum ve bunlardan sadece 3-4 tanesi çözüldü olarak işaretlenmiş (1 tanesi de çözüldü işaretlenmesine rağmen çözülmemiş halen var sorun) + uğraşamayıp rapor etmediklerimle beraber toplam 50 rapordan 4 tane çözülmüş. ve bunları bulmak için ek bir uğraş da sarf etmedim benim kullanımımda karşıma çıkan şeylerdi. sırf ai yapacağız diye iosu bozdular gelen güncellemelerin hepsi ai düzeltmeleri. bunu nasıl toparlayacaklar bilmiyorum kompleks yazılımlarda genelde bir kez bozuldu mu bir daha toparlanamıyor...
-
klavye halen kasıyor 18.3 rc kullanıyorum. safari de saçmalamaya başladı 18.2 beta 2den beri (sanırım) bazı sayfalar yüklenmiyor.
sıfırlamanıza da gerek yok sırf klavye için 1 kez dfu 2 kez kurtarma modunda sıfırladım yedeksiz kurdum devam ediyor aynı hatalar
-
Beta nasıl dahil olabilirim iPhone 13 cihazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X