dün benim de başıma geldi..ne kadar çok bug doluymuş bu sürüm ya..iyi ki genel kullanımı etkileyen bi hata yok |
iOS 18 | ANA KONU | 18.4.1 (109. sayfa)

-
-
iphone 12 18.1 beta 5 telefon kapalıyken gece şarj su gibi akıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Telefonu kapatıp açtım düzeldi
Klavye kasma şikayeti varmiş 18.0 da acaba beta 5 bu durum nasil dvam ediyor mu.?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 saatte %10 şarj yemiş ekran kapalı olmasına rağmen
kaydırarak yazmayı kapatın düzeliyor.
Kapadım bir tık daha iyi ama yine de akıcı değil eski android telefonlar gibi geriden geliyor. Menü geçişleri de aynı bir ağırlık var
RC sürümü 7 kullanıldı ve stock sürüm 18.0 bir haftadır kullanılıyor.15 günlük kullanımda memnun kalmayan 17.7 dönebilir.Halen IOS 17 dönmeyen ve bekleyen kişilerin hatası olacak.İmzalar bir ay sonra kapansa bile 31 gün nasıl dönerim sorusu soran ve kaçırdım diyen olacak.Burda Apple değil kullanıcı kendinde hata bulmalı. ..
Ayarlardan Siri'ye girin, orada Paylaşırken Göster seçeneği vardı sanırım. Kapatırsanız görünmez diye tahmin ediyorum.
-
iPhone 12’de, 17.7’nin temiz kurulumunda döngü halinde aldığım “iPhone kısmen ayarlanmış” uyarısı ve sonrasında telefonda bazı şeylerin İngilizce bazılarının Türkçe görünmesi, sağlıklı bir optimizasyon sağlanmadığını düşündürdü. DFU moduna alarak Mac’te Finder üstünden başka yerden yazılım indirmeden 18.0’a geçiş yaptım. Şimdilik tek gördüğüm sorun notlar uygulamasında oldu. Kayıtlı uzun bir metnim var ve oraya zaman zaman ekleme yapıyorum. Bariz bir şekilde klavye yavaşlaması var. 17.6.1’de de olurdu. Onun da şundan kaynaklandığını sanıyorum: Metni yazarken bir yandan iCloud’a eşzamanlı olarak veri gönderiliyor olabilir. Aynı not metni bilgisayar tarafında da hafif yavaşlıyor. Kısa metinlerde hiçbir sorun yok. Belki notlar genel olarak yeterince optimize bir uygulama değil, metin uzadıkça şişiyor… Tam bilemiyorum. Ancak, örneğin bu mesajı yazarken hiçbir takılma olmadı. Geri dönüş yapmayacağım, bence çok da iyi olmuyor. Umarım İOS 18 iyi bir yere doğru gider. ✌️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 25 Eylül 2024; 11:36:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Genel İOS 18 sorunu.
18.3.x ten önce yeni sürüme geçilmez ilk yüklendiğinde şöyle uçuyor böyle kaçıyor denilir ama 1 hafta sonra yazılım oturunca sorunlar başlar bu hep böyle olmuştur
Bende arıyordum kaç zamandır bu sonunda sağolun. ✋
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byJuck -- 25 Eylül 2024; 14:22:53 >
ben hala bir sıkıntı yaşamıyorum hatta ios 17 den çok daha akıcı hala. cihaz 12 pro. 17.6.1 de telefon s3 mini gibi çalışıyordu.
Valla küçük sıkıntılar harici cihazda hiçbit sorun yok. ne iOS 16, ne de iOS 17 ikisi de kötüydü.
imzalar kapalı durumda. Ben iPhone Xs e kurdum. Şu an bir sorun görünmüyor. iOS 17 gibi , bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar. Ekranı özelliştirmeyi 3-5 kurcaladım , yine klasiğe döndüm
Aynı şekilde Kamera ve Flashlight değiştirebilme gelmiş, onu da biraz kurcalayıp varsayılana döndüm. Watch 7 'de de WatchOS 11 e geçtim mecbur, Flux'u denedim, yine WatchOS 10'un varsayılan paletine geri döndüm. Eee ne demişler, alışmış kudurmuştan beterdir
-
bugün telefonumun eski pilini tekrar taktırdım. yeminle %79 sağlıklı pil %100 sağlıklı yan sanayi pilden daha stabil. artık gittiği yere kadar. inş 17 çıkana kadar idare eder.
Deji markaya iyi deniyordu? onu taktırsaydınız
-
Orjinal pil takın. O telefonda en çok ihtiyaç duyduğunuz şey enerji. Son model audi alıp çıkma veya kalitesiz lastik takmak gibi bir durum. (Tabi bütçe uygun ise)
hocam ne deji ne rova hepsinin allah belasını versin ya. vallahi telefondan soğudum. 1 saat daha fazla gidecek batarya diye gittik rova taktırdık telefon kasıyor, donuyor, aklınıza gelebilecek her sorunu yaşıyor. hatta o batarya artık verdiği enerji dengesiz mi bilmiyorum ekranda sorunlar oluşuyordu. bende zaten telefonu seneye satacağım %79 sağlıklı eski pilime geri döndüm. en azından orijinal pil telefon kasmıyor donmuyor o takılıyken.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X