< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iOS 18 | ANA KONU | 18.5 (107. sayfa)

-
-
İlk deneyim 18RC ile benzer, 18RC'den çok memnundum. 18RC'den geçme sebebim 18RC sürümü boşta pil yiyor. 7 saatlik boşta kalmada sabit %6, 11 saatte %10-11 şarj yiyor. 18.1 Beta 5'in boşta performansını bu gece deneyimleyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhou1212 -- 23 Eylül 2024; 23:43:13 > -
Doğru bunu kimse yazmadı ama bende tespit ettim hocam haklısınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İOS 18 ile birlikte 12 miniye sürekli açık ekran özelliği geldi galiba, kilit ekranındayken ekran hiç kapanmıyor, 5 gün oldu 18 i yükleyeli ama bu dünden beri var
Mümkün mü öyle bisey. Ekran görüntüsü atar mısınız
Beta 5 geldi.
-
Dün gece geldi zaten.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159638744
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
18.1 beta yüklediğimden bu yana telefonda mesaj ve bildirim sesi çıkmıyor bu durum sadece telefon kilitli olduğu zaman yapıyor ekrana bir bildirim gibi yazıyor ses ve ekran açmıyor
En son bu sürümü de yükledim sorun devam ediyor cihaz 15Promax
-
-
windows 11 de Apple Aygıtları diye bir uygulama gelmiş bu uygulamayı kullanarak DFU modda temiz kurulum yapılır mı itunes gibi???
-
İos 18 le beraber cihazin tazeleme hizinda sıkıntı var gibi sanki.
Klavye ayarlarından kaydırarak yazmayı kapatın. Bir nebze rahatlıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet oluyor
-
yaptım test amaçlı uzunca bir yazı denemesi yaptım çözüldü teşekkürler hocam 🙏
Arkadaşlar kimse bilmiyor mu ya hiç bi tv medya uygulaması arka planda çalışmıyor youtube da dahil :(((( ekranı kapatınca susuyor youtube premium olmama ragmen napacaz bunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan Tataroglu -- 24 Eylül 2024; 16:29:41 >
18.0.1 gelir mi bugun ?
-
iphone 15 dfu mod yazılım yükleme yapmak için herhangi bir type-c kablo olur mu? ugreen marka kablo var olur mu?
-
Aynen klavye çok sinir bozucu bir hal aldı
hiç farketmez yeterki pc’ye bağlansın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X