< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT28 -- 2 Ağustos 2024; 20:38:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bende adguard vpn var ancak dediğiniz problemi yaşamıyorum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 2 Ağustos 2024; 21:26:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
17.7 yolda 😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnanırım valla yapar😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bnmde kapali,resmi tiklayip aşaği dogru kaydirip sayfa yenilenince güncelliyorum her zamanda öyle yapiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Heh şimdi düzeldi.Normalde diğer sürümlere geçerken böyle bişey olmuyordu ama alttan kaydırınca düzeldi teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sorunsuz olsun bir zahmet 15 alalı 6 ay oldu |
Türk siri ise yurt dışında kafası karışmıştır |
Bir gün her canlı iphone nin son sürümünü tadacak kaçış yok |
Aynen bende de görünmüyor ne iş bu ya < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 3 Ağustos 2024; 1:29:46 > |
Aynı durumdayım. Kendi kendine mi düzeldi sizde ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yok resme tıklayıp o sayfaya gelince en üstteyken yine alta çektim üstte yenileme yuvarlağı döndü sonra yukarı kaydırdım geldi hepsi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 3 Ağustos 2024; 2:21:16 > |
Evet Geldi. Teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rica ederim |