< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Telefonu kapatip açip dene,farkli usb girişlerini dene,windows 11 update hepsi güncelmi kontrol et,en son care başka pc de demenen gerekebilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
😄 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple’ın 11’e bir garezi var sanırım xr kullananlar bile daha memnun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok sattığından insanları koparmaları gerek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zamanında 600 tl fark vardı iphone xr almıştım hala eşim kullanıyor son güncelleme de yükledik gayet memnun cansız varlık Bokeh çekmiyor farkı var demişlerdi dinlememeiştim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 1 Ağustos 2024; 10:22:20 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet kimseden ses yok bende bekliyorum birileri bişeyler yazsa iyi olacak. Yanlız hocam 15.7 çok iyi ya. Pili bi değişeceksin efsane < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurozturk92 -- 1 Ağustos 2024; 14:42:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben şarj anlamında fark gördüm 2. Gün 1 gün neredeyse aynıydı ama bugün yoğun kullanımıma rağmen bayağı fark gördüm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
XR çok iyi cihaz cidden < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |