< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (331. sayfa)

-
-
dün gece uzun uzun youtube karşılaştırma videoları da izledim reddit forumuna da yazdım kimse tavsiye etmedi hocam en stabil olarak 17.3.1 kesinikle güncelleme yapmamamı söylediler
-
2 sürümüde kullanmış biri olarak şaşırıyorum cidden neyin kafası bu anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu kilitlediğim zaman wifi bağlantısı kopmaya başladı. Bu sorunu yaşayan var mıdır?
iPhone 15 pro
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
14 pro'da ben de yaşıyorum son zamanlarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tucsonFL -- 3 Ağustos 2024; 9:55:27 >
Ağ ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi? Ben kayıtlı Wi-Fi ağlarından dolayı şu an deneyemiyorum.
O sorun duzeldiyse dusuk pil uyari hatasina raziyim. Valla androidden iosa gectim. Guya sorunsuzluk vs. Androidde bu kadar hata yok. Rezalet cidden. Suan tek tesellim uygulama optimizasyonunun androidden daha iyi olmasi. Yani wpde falan bir videoyu gif yaptiginda camurlasmiyor vs. Dun biri aradi telefonu acamadim yere vurmamak icin kendimi zor tuttum. Arkadas boyle hata mi olur? Umarim apple aklini basina alir. Adam akilli guncelleme gonderir.quote:
Orijinalden alıntı: cordoncayo
Evet bende de çok oluyordu lakin 17.6’da yok o sorun, bende şimdi bir şeye dikkat ettim, 17.6 iphone 15 mesela pil %20’ye düşünce düşük güç modu uyarısı geliyor ya ekrana o bende gelmiyor yüzde 10’da da gelmiyor anlamadım
Ben de sizinle aynı sebepten deneyemedim maalesef.
herkes de aynı sorun olacak diye bir şey yok hocam aynı cihazlar da olduğu gibi kimisinin ki 1 ayda pil ömrü %99 olurken 8 aylık cihazların hala %100 gözükmesi gibi umarım sorunsuzdur geçenler de rahat bir şekil de kullanır.
-
Bugün sabah full şarj ile evden çıktım iş yerinde fazla iş yoktu çoğunluk wi-fi ara ara mobil veri telefon bütün gün elimdeydi pc kullanmadım 1 saat önce eve geldiğimde %30 civarı daha şarj vardı.
Akıcılık olarak önceki sürümlerden daha da iyi. 17.6 benden tam puan aldı.
Cihaz: iPhone 15
WP'de mesaj yazarken klavye sesi + mesaj gönderme sesi sanki arada patlıyor gibi. Sizde de öyle mi?
17.6 pilde çok başarılı itunes üzerin den güncelledim
akşam 6’dan beri şarj ediyorum telefonu, %90 larda şu an, 3 çıkıyor 2 düşüyor neden olur güncelleme ile alakalı olabilir mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 3 Ağustos 2024; 23:10:17 >
17.6 (iphone 13) memnunum genel olarak bir sıkıntı görmedim en azından 17.5.1 ‘den iyi
Cihaz 15 PM 17.3 ile kutudan çıkmıştı hiç güncellememiştim. 17.5.1’e güncelledim dayanamayıp. Akıcılık artıp, isinma azalmıştı.
Battı balık yan gider diyip, 17.6 sürüme guncelledim hemen ilk saatlerde. Şarjın hızlı azaldığını hissedip, 5.1’e geri döndüm. Sonra iTunes tan recovery modunda tekrar 17.6 surumu, sıfırdan kurudum ve yedeği geri yükledim.
Suan şarj, ısınma akıcılık olarak 17.3 ten de 5.1 den de çok daha iyi. İlginç ama recovery de yüklemem farkettirmis olabilir. Yedekden dataları ve uygulamaları geri yükleme zaten çok kolay.
Diyeceksiniz ki kardeşim neden uğraştın bu kadar. Piyasa kötü işler kesat. Zaman çok aylak bakkal… hesabı. ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozankardes -- 4 Ağustos 2024; 5:59:12 >
Bu yıllardır olan bir durum.
Dün başıma geldi, 77’den 78’e 15 dakikada çıktı. 78’den 80’e 2 dakikada.
Dostlar VPN tavsiyeniz var mı?
Kullandığım VPN’lerin çoğu yavaş.Ücretli de olabilir güvenli buldugunuz bir VPN paylaşırsanız sevinirim
Kaspersky vpn güzel hocam tereddütsüz ücretli sürümü ben antivirüs ile birlikte uzun zamandır kullanıyorum pc de şu an pc hesabımı deaktive edip bunda vpn kullanıyorum sadece telefon için üyelik alabilirsiniz 253 tl civarıydı yıllıkta
Hız olarak iyi mi hocam? VPN çoğunda aşırı yavaşlık var story filan atarken cok bekletiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X