Şimdi Ara

🔥🔥iOS 16 yı yüklemek için acele etmeyin BEKLEYİN🔥🔥 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Abartma dostum dünyanın en büyük şirketi olması allah olduğu anlamına gelmiyor hayatı zorlaştırmayan ufak tefek sorunların olması çok normal. Bu duruma biraz fazla anlamlar yüklüyorsunuz bence :) iOS 16 genel olarak başarılı bir sürüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum 16.1.1 sürümüne gelmiş bir yazılımın basit hatalar içermemesi için firmanın Allah olmasına gerek yok zaten. Bariz hatalardan bahsediyoruz burda çok detay hatalar değil. Bence çok daha kusursuz olmalıydı şimdiye kadar. Tabi senin düşüncene de saygı duyarım. Benim fikrim bu şekilde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İphone 12 miniye iOS yazılım güncellemesi gözükmemesi icin 15,6,1 beta os profili kurdum.Bu sürüm ile gittiği yere kadar gidip iOS 17 ye çıkana kadar idare edip 17 çıktığında hazır oturmuş hatasız bir iOS 16 sürümüne geçmeyi düşünüyorum.( en azından iPhone tecrübelerim bunu gösteriyor) daha önce iPhone 4 ile iOS 7 den dilim yanmıştı…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papadoc. -- 29 Kasım 2022; 22:47:5 >
  • papadoc. kullanıcısına yanıt

12 mini de 15.6 RC + ota block profiLi yüklü 🔥🔥iOS 16 yı yüklemek için acele etmeyin BEKLEYİN🔥🔥 

• Temiz

• iOS 15.6 RC sürümüne yani geri dönüş kapandı geçmiş olsun

🔥🔥iOS 16 yı yüklemek için acele etmeyin BEKLEYİN🔥🔥

• Şuan açık olması lazım

• papadoc. kullanıcısına yanıt

valla ne yaptıkları belli değil ama sonuç olarak açık olması iyi her zaman bu fırsat gelmez

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.