Şimdi Ara

🔥🔥iOS 16 yı yüklemek için acele etmeyin BEKLEYİN🔥🔥 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz on gün önceden dfu ile 15.7de yerimizi aldık hocam şükür. Yağ gibi maşallah 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Riverside. kullanıcısına yanıt

tvOS profili yüklenmezse sıkıntı :)

https://t.me/TestFlightBeta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar söyledik yüklemeyin diye ama çıkar çıkmaz sazan gibi atlayanlardan geçilmiyor başlık. Hiçbir ana sürümün ilk sürümleri yüklenmemelidir. Apple bile sorunu kabul etmiş.

https://forum.donanimhaber.com/apple-ios-16-ile-gelen-bir-ozelligin-iphone-larin-pilini-etkiledigini-kabul-etti--154109018#154109018

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios16 ile "always on display" özelliği bütün telefonlara geliyor mu arkadaşlar? AOD aşırı bayıldığım bir özelliktir eskiden samsung s7 edge vardı bende. iphone'a geçince bu özelliği kaybetmek üzmüştü beni.

• iOS 16.7 ile geçiş yaparım iOS 17 çıkınca da iOS 17.7 ile geçerim en ucuz iPhone 28 bin olmuş bataryayı gümletmeyi düşünmüyorum

• Maalesef hayır. Sadece 14 Pro ve 14 Pro Max'lerde AOD var.

• Evil Belief kullanıcısına yanıt

hadi yaa o zaman ios16'nın hiç bir önemi kalmadı benim için. bence ios ile getirebilecekleri bir özelliği sırf telefon satmak için yazılım ile getirmiyorlar.

• Akılsız başın cezasını ayaklar çeker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 24 Kasım 2022; 22:42:0 >
  • Memnun musunuz iOS 16 nasıl gidiyor ne var ne yok anlatın bakalım

• 12’yi ilk aldığımda 14.7 mi ne yüklüydü birkaç gün öyle kullanıp sonra direkt 16.1’e güncelledim iki küçük sorun var biri şarjı daha az gidiyor çok aşırı farketmese de ikincisi de klavye sesi hatası bu sorun hemen herkeste var zaten onun dışında memnunum 12’lerde bir sıkıntısı yok.

• 14 güzel sürümdü

• Güzeldi ama 16’ya geçince 14’ü pek aramadım umarım zamanla daha iyi olur.

• Bakın ios lisans sözleşmesinde ne yazıyor.Bencede kimse acele etmesin.

7.2 APPLE YAZILIMINI VE APPLE YAZILIMI TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN VEYA APPLE YAZILIMI YOLUYLA ERİŞİLEBİLEN HERHANGİ BİR HİZMETİ, UYGULANABİLİR KANUNLARIN İZİN VERDİĞİ ÖLÇÜDE, RİSKİ YALNIZCA SİZE AİT OLMAK ÜZERE KULLANDIĞINIZI VE TATMİN EDİCİ KALİTE, PERFORMANS, DOĞRULUK VE ÇABAYA İLİŞKİN TÜM RİSKİN SİZE AİT OLDUĞUNU AÇIKÇA ONAYLAR VE KABUL EDERSİNİZ.

• Birkaç küçük sorun diye birşey olamaz. Dünyanın en büyük en değerli şirketisin ve optimizasyonu sadece kendi cihazlarına yapıyorsun. Bu kadar hata fazla bile. Kesinlikle başarısız buluyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.