< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🔥🔥iOS 16 yı yüklemek için acele etmeyin BEKLEYİN🔥🔥 (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Halen daha fırsatınız varken iOS 15.7 e geri dönün memnun değilseniz
Birkaç gün sonra geri dönüş kapanacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İşsizlikle ne alakası var insanları bilgilendiriyor iste konuyu baltalamana gerek yok herkesin üst düzey telefonu yok ip8 kullananda var ip11 de.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
13 kullananlar için bir sorun olmadığını belirtebilirsin o halde.
-
8 serisi kullananlar bence de biraz beklesin. İlk karşılaştırma videolarındaki değerler pil anlamında hiç iç açıcı görünmüyor. Daha üst serileri bilmem.
-
11-12-13 serisi kullananlar iOS 16.1 beklesin ama 7-8-X-Xs serisi kullananlar iOS 15.7 yüklesin 16 geçmesinler bence bataryayı öldürüyorlar
iph 8 için 15.7 telefona indiremiyoruz sürekli hata veriyor.
bazı siteler paylaşmış. bu sitelerden indirilen sürüm güvenli midir? teli bankacılık ve iş için kullanıyorum. outlook ve teams uygulaması 15.7 ve üstü sürüm istiyor.
-
11 ve 12 gibi eski modellerde ios 16 sorun yaşatır ama 13 ve 14 'lerde sorun olmaz. Boşuna endişelenmeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myigity -- 26 Eylül 2022; 13:42:48 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güvenilir yazılımlar
yazılıma müdahale edilmiyor hazırlık kontrol yükleme …… aşamasında Apple ın sunucularından kontrol ediliyor onaylanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 26 Eylül 2022; 13:52:20 >
iOS 16 şimdilik tüm cihazlarda sorun yaşatma potansiyeli yüksek şu model var şu modelde yok demek yanlış bi süre daha beklemenizde fayda var 16.3 gibi….
iPhone 12-13-14 konularına bakıp okuyun sorunları ve sorun yaşayanları görürsünüz ben tüm konuları okuyorum iOS 15-16 ana konuları hariç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 26 Eylül 2022; 13:54:5 >
anladım, teşekkür ederim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X