Şimdi Ara

iOS 12 ile Kestirmeler - Shortcuts Paylaşım (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.294
Cevap
239
Favori
303.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba gördüm app storeda ama kestirmeler gibi işe mi yarıyor yazılımdan koddan pek anlamam o sebeple soruyorum. Bunda da kestirmeler gibi kolay bir şekilde işlem yapabiliyor muyuz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GknKyc kullanıcısına yanıt
    Paylaştığım youtube downloader kestirmesinin içinde(ve birçok kestirme-otomasyonun içinde) Javascript kodları bulunuyor. Bu kodların çözümlenmesi ve kestirmenin çalışması için sistemde Scriptable gibi bir programın yüklü olması gerekiyor. Scriptable üzerinden bir işlem yapmıyorsunuz sadece kurulu olması yeterli.

(Tabi kullanmak isterseniz içerisinde hazır scriptler de var. Çeşitli hatırlatıcılar vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessDarkness -- 22 Temmuz 2021; 18:30:58 >
  • Otomasyon hatası alıyorum. Sizde de aynı sorun var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/store/d8/32/ec/d832ecd0278a81c7f7fa302db6aa9f8e.jpeg

Bir kestirmeyi çalıştırdığımızda yukarıdaki gibi kestirmenin çalıştırıldığına dair gelen bildirimi kapamak mümkün mü?

iOS 12 ile Kestirmeler - Shortcuts Paylaşım

Şöyle bir seçenek gördüm redditte paylaşılan bir postta “show when run” diyor. Benim iconlar için kullandığım “uygulamayı aç” kestirme ekranımda bu seçenek görünmüyor.

• günün belirli bir saatin de whatsapp ın birine mesaj yazmasını sağlayabilir miyiz

otomatik aynı saatte göndersin o kişiye mesajı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihan kullanıcısına yanıt

benimde ihtiyacım var, mesajlarda oluyor 3. Parti uygulamalarda yapamadım.

• Şarj belirlenen yüzdeye gelince uyarı veren kestirme var mıdır arkadaşlar? Ya da bunu yapabilen bir uygulama?

• Mazzho kullanıcısına yanıt
    Otomasyonla rahatlıkla yapabilirsin.

• Otomasyon çalışmadan önce hep ekranda “Run” çıkıyor ve çalışması için basmamız gerekiyor. Bu çıkmadan, otomasyon kendiliğinden çalışmaya başlayamaz mı?

• disgusting85 D kullanıcısına yanıt
    Otomasyonu düzenle ekranında çalıştırmadan önce sor düğmesini kapatırsanız olur

• ertosun E kullanıcısına yanıt

Maalesef öyle bir seçenek yok. Sanırım her kestirme için bulunmuyor bu bahsettiğiniz seçenek

• ertosun E kullanıcısına yanıt
    Apple kendi sayfasında söyle yazıyor:

Bazı kişisel otomasyonlar, başlatıldıklarında sizden onay istemeden çalışabilir.

Kestirmeler’de Otomasyon’a dokunun.
    Otomatik olarak çalıştırmak istediğiniz otomasyona dokunun.
    Çalıştırmadan Önce Sor’u kapatın.
    Bitti’ye dokunun.
    Otomasyon başlatıldığında sizi haberdar etmez.

Şu otomasyonlar otomatik olarak çalıştırılabilir:

Günün Belirli Bir Saati
    Alarm
    Uyku
    CarPlay
    Apple Watch Antrenmanı
    NFC
    Uygulama
    Uçak Modu
    Rahatsız Etme
    Düşük Güç Modu
    Pil Düzeyi
    Şarj Aleti
    Not: Ayrı ayrı işlemleri de otomatik olarak çalışmaya ayarlamanız gerekebilir.

Şu otomasyonlar otomatik olarak çalıştırılamaz:

Vardığımda
    Ayrıldığımda
    Gitmeden Önce
    E-posta
    Bluetooth

• Merhabalar;

Kestirmeler ile ilgili soruları sürekli cevaplayan bir kaç arkadaş var. Öncelikle onlara emekleri için teşekkür ederim.

Apple watch kullanıcısıyım ve bazen İphone'umu yanıma almayı unutabiliyorum. Bunun için ''İphone'un Watch ile bağlantısı kesildiğinde saate uyarı gönder'' gibi bir kestirme/otomasyon yapılabilir mi? ya da Apple Watch da böyle bir özellik mevcut olabilir mi? Biraz araştırdım fakat bir sonuç bulamadım. Bilenler aydınlatırsa sevinirim.

Teşekkür ederim.

• koraythn K kullanıcısına yanıt

samsung watch kullanırken vardı. bağlantı koptuğunda titrer uyarırdı. apple'da olmaması garip

saygılar

• Daha önce sorulmuş olabilir öyleyse kusura bakmayın.

Kestirmeyi Siri ile çalıştırıyorum ve Kestirme içinde Apple Music’ten bir listeyi oynatma işlemi de var. Ancak Siri kestirmeyi çalıştırdıktan sonra “Bitti” dediği için Müziği oynatmayı durduruyor. Bunu nasıl düzeltebilirim sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

günün belirli bir saatin de whatsapp ın birine mesaj yazmasını sağlayabilir miyiz

otomatik aynı saatte göndersin o kişiye mesajı?

Bulan varmı

• Zil sesini seviyesini ayarlayan kestirme çıktı mı?

• Cihan kullanıcısına yanıt
    Çok mümkün görünmüyor bu. Mesajın yazılmasını sağlayabiliriz ama gönder tuşuna kendimiz basmamız gerekiyor. Yine de araştırmaya devam ediyorum.

• Arkadaşlar kestirmelerde ve otomasyonda daha önce youtube ve youtube müzik vardı carplay bağlandığında youtube müzik çalsın şeklinde ayarlıyordum kalktı mı şimdi uygulamalarda göremiyorum kendilerini bir yolu yok mu ? bilgisi olan bir arladaş beni bilgilendirirse sevineceğim

• kendi kendimi cevaplayayım çözdüm olayı

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.