eve geldiğimizde hücreseli kapatıp oto wi-fi açan bir kestirme var mı? |
iOS 12 ile Kestirmeler - Shortcuts Paylaşım (98. sayfa)

-
-
Kişisel otomasyon yarat - vardığımda / ayrıldığımda - işlem ekle - Wi-Fi / hücresel
Seçeneklerinden yapabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok sağol gerçekten 4gb neti bi günde yiyince çok canım yanmıştı
-
hala otomatik whatsappdan mesaj atma kestirmesinin nasıl yapılacağını bulamadım..
-
Hocam ben bir yolunu buldum bunun. Çalışıyor gibi ama. Biraz zahmetli. Geniş bir zamanda anlatacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: Cihanhala otomatik whatsappdan mesaj atma kestirmesinin nasıl yapılacağını bulamadım..
-
-
Çok teşekkür ederim.
bunu paylaşma şansınız varmı kestirmeyi alsam?
yoksa sayfadaki anlatımı bir yere copy etmem gerekiyor denemek için?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kestirmelere ait bildirimleri kapattıktan 24 saat kadar sonra yeniden açılıyor, her gün tekrar kapatmak zorunda kalınıyor, bunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı?
teşekkürler
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Prolesor
Arkadaşlar iphone sarjı %100 olduğunda apple watch’a bildirim gelmesini istiyorum. Bunun için kendimce bir şeyler denedim ama watch’ta “Bildirimleri Göster çalıştırılamadı Kestirmeler’in bildirimlere erişimi yok” uyarısını aşamıyorum. Çözümü bilen yardımcı olabilir mi?
eğer bulursanız burayada yazarmısınız, bende dediğiniz şekilde kestirme arıyorum
-
Kısmen kendim çözdüm. Stabil olup olmadığına bakıp buraya yazacağım. Ama hala bildirim gelmiyor tabii. Onu çözmeye çalışıyorum.
birkaç deneme yaptım.
mesaj gitmiyor.
kestirme çalışıyor mesajı yazmış olarak görünüyor send diye ekran çıkıyor anlamadım..
kestirmeyi paylaşabilir misin?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cihanbirkaç deneme yaptım.
mesaj gitmiyor.
kestirme çalışıyor mesajı yazmış olarak görünüyor send diye ekran çıkıyor anlamadım..
kestirmeyi paylaşabilir misin?
Merhabalar. Yukarıda da yazdım ama sanırım gözden kaçtı. İsterseniz bir de bunu deneyin.
https://shiftdelete.net/iphone-otomasyon-nedir-nasil-yapilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: maydin006Merhabalar. Yukarıda da yazdım ama sanırım gözden kaçtı. İsterseniz bir de bunu deneyin.
https://shiftdelete.net/iphone-otomasyon-nedir-nasil-yapilir
Alıntıları GösterMerhaba;
yok hyr gözden kaçmadı.
Siz sanırım benim mesajımı tam okumadınız yada yanlış anladınız..
Verdiğiniz linkte sms olarak mesaj gönder sistemi anlatılmış , zaten bunu yapıyoruz herkes yapabiliyor..
Whatsapp iphone ait olmayan dış bir uygulama , bu programı betimlemek kolay olmuyor.
Buna çözüm arıyorduk..
hepsi bu.
-
Hocam paylaşmam bir şeyi değiştirmez siz kullanamazsınız. Adım adım yaparsanız olacaktır mutlaka bir şeyi atlıyorsunuz. Siri ayarlarında Whatsapp için tüm izinleri verin onunla alakalı gibi duruyor probleminiz.
Hocam mesajı otomatik olarak atıyormu yoksa ekrana bildirim geliyor tıklayıncamı atıyor? Eskiden bende yapmıştım bu kestirmeyi ama illaki ekrana tıklamamı istiyordu.
Merhaba. Konum açıp kapatma kestirmesi mevcut mu acaba? İos 15
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halee -- 3 Ekim 2021; 14:24:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ShortcutsMaster
Daha iyisi yapılana kadar (ki büyük ihtimal bu yeni iOS çıkmadan olmaz), en iyisi budur:https://www.icloud.com/shortcuts/4fb3adc5017c4e599746d5bbea4d4b3aMerhaba. Konum açıp kapatma kestirmesi mevcut mu acaba ios 15 için? Teşekkürler
Otomatik atıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X