Şimdi Ara

iocean x7 sim kartı algılanamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün rom değiştirdim ve hangi romu yüklediysem sim kartı algılamnamıyor hatası aldım bence yazılımsal bi problem çünkü rom değiştirince oldu yardım ederseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

romu değiştirdikten sonra imei'yi değiştirdin mi? rom yükleyince imei orj. haline döner bu yüzden de sim bloklanır... engineering mod'dan imei'yi değiştir sorun çözülecektir...

mıcrıo sim takınca kabul pın soruyor büyük simi takınca hiçbirşey yok ayrıca engineer moda giremiyorum hem mobile uncle toolsdan hemde arama ekranından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekirkurt66 -- 4 Ağustos 2013; 10:41:30 >

Orijinalden alıntı: bekirkurt66

quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

romu değiştirdikten sonra imei'yi değiştirdin mi? rom yükleyince imei orj. haline döner bu yüzden de sim bloklanır... engineering mod'dan imei'yi değiştir sorun çözülecektir...

mıcrıo sim takınca kabul pın soruyor büyük simi takınca hiçbirşey yok ayrıca engineer moda giremiyorum hem mobile uncle toolsdan hemde arama ekranından

2 sim için ayrı ayrı imei değiştirmelisin... sanırım yüklediğin romda bir problem var.. root'lu olmayabilir...

şu linkteki romu dene:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2299255

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.