Şimdi Ara

Infinix GT 30 Pro *** ANA KONU ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnfinix markasının çıkardığı yeni oyuncu telefonu için forumda konu olmadığını gördüm. Oğlum için alacağım. Oyunlar için dokunmatik tuşları olan çok güzel bir telefon...

Varsa kullanan arkadaşlar forumda bilgi ve tecrübelerini paylaşabilirler...

• Rezerv...

• Aldım hatta konusunu da açacaktım, biraz kullanayım root yapayım dedim. Uykusuzluğun da etkisiyle yanlış dosya göndermişim cihaz hardbrick oldu.

ücretli tool'lara sahip birkaç araçla denedik ayağa kalkmadı en son jtag yapan birine kargoladım cihaz ayağa kalkarsa incelemesini yaparım.

kullandığım kısa süre boyunca oyuncu telefonu olup da kamerası iyi olan ender telefonlardan ses seviyesi de gayet yeterli.Redmagic tarzı oyun menüsü var.

İnfinix'in en büyük sorunu mi flash ya da odin gibi resmi tool olmaması. Cihaz brom moduna geçiyor sp flash tool tanıyor ama rom atacak" Authentication File" yok

Neyseki dump sızmışta en azından jtag ile ayağa kalkar diye umut ediyorum.

edit: cihazı facebook dost gsm'den kargo dahil 12.800'E almıştım güvenilir olup

en uygun yer orasıydı.

tecno kadir'de daha ucuz da o herife güvenmiyorum.

fatih kızıltepe ara ara 13000 tl yapıyor kampanya vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 26 Temmuz 2025; 23:33:57 >

• Violet Evergarden kullanıcısına yanıt

Çok geçmiş olsun hocam. İnşaAllah telefon düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sharjor kullanıcısına yanıt

Pek umudum yok ama inşallah.

Birde bu cihaza root yapan bir yer var mı? global de dahi bulamadım.Hani birkez görsem yeni sistemlerde mantığını anlarım.

Bende bilmiyorum vallahi. peki bir şey sorayım hocam. Neden root yapmak istediniz? Ben çocuğa almayı düşünüyorum bu telefonu. Root olmadan kullanılamaz mı?

Hocam merhaba. sadece meraktan soruyorum niye root atıyorsunuz telefona. daha önce hot 50 pro plus telefona da root atmıştınız forumdan öyle aklımda kalmış. bu model cihazlara özel rom falan uğraşan yoktur. bu cihaza root atınca ne gibi faydası oluyor. ben de tecno kullanıyorum. hiçbir yabancı forumda root atan ya da tecrübesini paylaşan görmedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU
    9 yıl önce açıldı
    Realme 9 Pro *** Ana Konu ***
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayrıca tecno telefonuma adb kodlarını uygularken bile korkutyorum başına bir iş gelecek diye :)

• bu telefonu kullanan var mı? f-p olarak iyi görünüyor bir de oyun telefonu ama kamera performansını da merak ediyorum. kamera nasıl? tatmin edici midir

• eranyumm kullanıcısına yanıt

Bu tip telefonlar kamera odaklı olmazlar. Standart kullanıcı için yeterlidir kamerası.

Sadece root ile çalışan özel programlarım var

Magisk-Lsposed ikilisini kullanabileceğim.Benim için root şart bu nedenle iphone kullanmıyorum. Bir arkadaş "neden root atıyorsun" diye telegramdan beni arayıp bulmuş.Infinix GT 30 Pro *** ANA KONU *** 

Root dediğimiz olay linux mantığına dayanan" super user" olayı. Millet niye uzaylı öcü gibi bakıyor ilginç. Bir zamanlar ayarlar kısmına koyarlardı root yetkisini

Verilen özgürlükleri her alanda olduğu gibi tek tek elimizden alıyorlar. Reklamlar ve algılarla bunun güvenlik ile ilgili olduğunu söylüyorlar.

Sihirli kelimelerin arkasına yasakLı zihniyeti dayıyorlar.

Önce cihazların kök erişimini yok edip kullanıcı kontrolünü ortadan kaldırdılar.

sonra Cihazların içindeki DAC'ı kaldırıp, kaliteli müzik dinlemek için fiyatı telefon kadar olan kulaklıkları zorunlu tuttular, bir süre sonra o bile kafi gelmedi önce kulaklığın kendisini ve sonra kulaklık soketini komple kaldırdılar.

Değiştirilebilir bataryayı kaldırıp piyasayı orjinal bataryadan mahkum bıraktılar 2-3 yıl içinde cihazların eskimesini sağladılar.

O da yetmedi şarj aletini bile kutudna çıkarmaya başladılar.

Olay sadece root değil kalıpların dışında kalmış bir avuç azınlığın nefes alma mücaadelesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 13 Ağustos 2025; 12:8:48 >

Root olayını eskiden bende yapardım. Telefonun içinden geçerdim. Ama bu telefona özel ne gibi bir durum var diye merak ettim sadece 🤭

lsposed ve magisk'in imkanları telefonların hepsinde aynıdır marka model farketmez.Neyse uzatmaya gerek yok.Bu forumda beni anlayabilecek benim düşüncelerime katılabilecek insan olduğunu sanmıyorum.İyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 13 Ağustos 2025; 12:10:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.