Merhaba yakinda tum parcalari inventustan olmak uzere bir kasa toparlayacagim. Kadikoyde ikamet ettigim icin ne kredi karti nede kargo ile ugrasmak istemiyorum. Acaba gidip elden odeme yapilabilirmi. Elden teslim alindigini biliyorum ama hala gecerli midir emin degilim? Birde topladigim parcalari yine inventusun bi araya getirmesi mumkunmudur.(daha once hic sistem toplamadim ve acikcasi bir hata yapmaktan korkuyorum termal macunda vs)
tesekkurler.
Elden alışveriş yapabiliyorsunuz, gitmeden önce arayıp ürünün stok durumunu öğrenin
gidip elden teslim alacagim icin mumkunse orda elden odemek istiyorum. Cunku hem danisacagim seyler var hemde ilk soruda belirttigim gibi acaba parcalarin montajini yapip yapamayacaklarini da ogrenecegim. yardiminiz icin tesekkurler.
gidip elden teslim alacagim icin mumkunse orda elden odemek istiyorum. Cunku hem danisacagim seyler var hemde ilk soruda belirttigim gibi acaba parcalarin montajini yapip yapamayacaklarini da ogrenecegim. yardiminiz icin tesekkurler.
Merak etme montaj yapıyorlar. Üstelik öyle böyle montaj değil. Kablolar toplanır düzenlenir. Ortada boş kablo bırakılmaz. Dokunmaya kıyamazsın o derece. Öyle casper kasalar içindeki gibi örümceklerin sallanıp yuva yapması için içi kablo yumağı halinde değildir.
Ama not : Sistemi toplarlar ama hemen o gün değil. Git oraya parçalara karar verdi isen ara önceden bilgi ver. Ödemeyi yaparsın ertesi gün kasayı verirler sana. Ertesi gün diyorum çünki stabilite testi falan yapıyorlar bir parçada sorun var mı yok mu diye. Maksat gelir gelmez bir parça bozuk çıkmasın da müşteri mağdur olmasın.
Merak etme montaj yapıyorlar. Üstelik öyle böyle montaj değil. Kablolar toplanır düzenlenir. Ortada boş kablo bırakılmaz. Dokunmaya kıyamazsın o derece. Öyle casper kasalar içindeki gibi örümceklerin sallanıp yuva yapması için içi kablo yumağı halinde değildir.
Ama not : Sistemi toplarlar ama hemen o gün değil. Git oraya parçalara karar verdi isen ara önceden bilgi ver. Ödemeyi yaparsın ertesi gün kasayı verirler sana. Ertesi gün diyorum çünki stabilite testi falan yapıyorlar bir parçada sorun var mı yok mu diye. Maksat gelir gelmez bir parça bozuk çıkmasın da müşteri mağdur olmasın.
harikaymis. peki bunun icin ne kadar ucret odemeliyim?
Keşke yakın olsada elden alışveriş yapma imkanı olsa. sipariş esnasında elden alma seçeneği var. onu işaretleyince 5-10 lira kargo ücretinden yırtıyoruz ayrıca görerek almanın zevki başkadır.
Bildiğim kadarıyla montajlama ve stabilite testi için ek üçret talep etmiyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme