Şimdi Ara

İNVENTUS ELVEDA FOREVER SİNERJİ !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
3.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar internet üzerinden veya magazadan satın aldıgınız ürünlerin Türkiye'de belirli servis noktaları vardır. Mesela şöyle özetleyelim. İphone 6 marka bir telefon satın aldıgınız zaman bunun genpa, kvk, teleservice gibi bir çok farklı firma teknik servis konusunda hizmet veriyor. Fakat durum bilgisayar parçalarında böyle mi ?

Eger öyle ise yani Asus marka bir ürün satın aldıgım zaman nereden satın alırsam almış olayım arızalandıgı zaman muhattap olacagım kişi veya kurumlar belli ise gidip aynı ürüne fazla para vermem. Vatanbilgisayar fiyatlarını sanal magaza üzerinden firmalar ile karşılaştırmanız yersiz. Vatanın dükkan kirası, çalışanlarının maaşı primi elektrigi suyu vs vs. bir çok gideri var. Bir ürün satarken o ürünün karı 50 ye bölünecek. Böyle ufak çaplı firmalarda bu tarz sorunlar yok. Tamamen örnek vermek gerekirse zaten vatanbilgisayar tek kalemda daha fazla ürün satın aldıgı için sinerji veya inventus gibi sitelerden daha ucuza alıyor fakat dedigim faktörler işine içerisine giriyor. Eger bir kurumdan herhangi bir mal satın aldıysanız bunun iadesine veya arızasına ilişkin kanunlar markadan markada değişmez. Bu yasalar sabittir. Kişi veya kurumlar için değişiklik gösteremez. Ha şöyle olabilir vatanbilgisayar iade konusunda daha iyidir daha çok mal satıyodur ünlüdür asusa daha fazla nazı geçer veya belirli prosedürler olanagında anlaşmaya gidilmiştir. Bu tarz müşteriyi memnun eder davranışlar müşteri çekerler. İnventus iyi montaj yapıyordur. Kablolaması iyidir kasayı siliyodur yani en biliyim güzel bir ürün teslim ediyordur tercih edilebilir. Fakat sinerjinin sattıgı veya farklı bir sanal magazanın sattıgı ürün kötüdür ve aynı ürün inventusda iyidir demek tamamen iş bilmemeye girer. Kimse kusura bakmasın.

Ben aynı malı aynı garanti şartlarında faturalı olarak daha ucuza almak varken gidip pahalı olanını tercih edeyim ki ?

Arada 250 TL gibi bir fark varken hemde. Ben o paraya sistemime SSD alırım, ram takviyesi yaparım daha iyi bir ekran kartı alırım sıvı sogutma alırım. Konu sahibi arkadaşa hak veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 13 Mart 2015; 5:08:15 >

• fiyatlar guzel ama gercekten beklemekte yarar var doların 1.70 oldugu donemlerde orta sevilerde olan kart 450-500 tl ti.Simdi masallah 800-900 tl civarı
  • Daha insanlara nasıl cevap vereceğini bilmeyen adama forum yöneticileri yaptırım uygulamadıktan sonra dh nin geleceğini pek de parlak göremiyorum.

Benim gibi düşünenler mu mesajımı şikayet edin ki forum yetkilileri de ne kadar insanın bu şekilde duşunduğunu anlasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maegline -- 13 Mart 2015; 9:11:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yorum iki firmadan da alışveriş yapmış biri olarak yazılacaktır.

Avantajları;
    1- İnventus'un en büyük avantajı aldığınız ürünlerde toplama isterseniz gelen ürünü gördükçe işçiliklerine teşekkür ediyorsunuz. Adamlar kendi evlerinde kullanacakmış gibi sistem topluyorlar. Test ediyorlar. Yani gelen kasada bir sorun varsa ancak ve ancak kargo aşamasına başına gelmiştir.
    2- Sinerji'nin en büyük avantajı cidden iyi niyetli çalışanlarının olması. İşlemcim 1(bir) günde değişti. Sorgu sual bile yok. Arızalı dedim götürdüm Emre Bey sağolsun ertesi gün yenisi geldi efendim diye aradı beni. Anakartım arızalıydı götürdüm şuan ilgileniyorlar. Müşteriye yardım etmek için ellerinden geleni yapan bir firma. Ayrıca anakartı teslim etmeye gideceğim zaman hiçbir zorunlulukları olmamasına rağmen mesai sonrası yarım saat beklediler beni. Kargoyla gönderin diyerek kesip atabilirlerdi de.

Dezavantajları;
    1- İnventus'un tutarlar biraz tuzlu kalıyor. Ama bunun nedeni %90 kaliteli ve işçiliği sağlam işlem yapmalarından.
    2- Sinerji malesef montaj yapmıyor(bildiğim kadarıyla) ve ürünleri denemiyorlar. Direkt distrubütöre ya da servisine gönderiyorlar. Prosedür uzun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedi bedri -- 13 Mart 2015; 10:41:34 >

• kedi bedri kullanıcısına yanıt
    45 TL MONTAJ HIZMETI ALIYORUZ DEDI AMA BENCE GEREK YOK PARCALARI ALIP BULUNDUGUN YERDE ISIN EHLI INSANLARADA YAPTIRMAK MANTIKLI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla sıktın artık hee. Neredeyse benim bütçemde sistem isteyen bütün tavsiyeleri okuyorum seninki gibi bi üslup gormedim. Anladık sinerji daha ucuz hatta bende oradan toplamayi dusunebilirim belki ama yeter bi haddini bil. Herkese sövüp sayiyosun. Sana senin uslubunla cevap vermek lazimda seni banlamayanlar simdi gelir beni banlar.

• Alastair JR A kullanıcısına yanıt
    Ben kac yıldır bu forumdayım sizin gibiler karşıma çıkmadığı icin ne birine kufretmisimdir ne rencide etmişimdir ama bugün adamı zıvanadan çıkartan sizsiniz ukala ukala konusup çocukmuş komikmiş lan sen kimsin de bana ahkam kesiyosun makara yapıyosun biz efendi olduğumuz için buraya sizin gibi gevşekler doluşmuş admine diyorum bak ya beni banla yada konuyu kapat milletle ugrasmak istemiyorum sadece yazdığımı siliyo ben anlamiyorum bu foruma ne oldu boyle bu kadar gevşedi tabi uzakta aramamak lazım sizin gibi gevsekler olduğu surece 5 yıl üyede olsa adam zıvanadan çıkarırsınız!!!

• Kaç yildir bu forumda olduğun hicbise degistirmez. Ona bakacakasak senden daha fazladir uyeyim, cok yazmiyorum ama cogunu takip ediyorum. Hala hadsiz hadsiz konusuyosun, sensin gevsek olan. Sen efendi halinle yazdiysan onlari yuh artik. Basliginda dedikleri gibi gayet talihsiz olmus. 2 firmadanda alisveris yapmadim ama yapacak olursamda seçeceğim 200-300 lira fazla verip inventus olacak. Onlar kadar ilgili firma okumadim ben bu forumda . he sen boyle secmezsin ben sadece saygi duyarim.

• Meseleyi amma büyütmüşsünüz.
    Inventus, Sinerji, Vatan; ben cüzdanıma bakarım.
    Sistemi kendi kuran adam neresi ucuzsa ordan alır, yok toplatacaksa, hangisini daha iyi iş yapıyorsa ordan.
    Ayrıca doların bu kadar fırladığı bir zamanda, önceden bulunan stoklarını daha uygun satması, ya da piyasaya girip atlım yapmak için kar marjlarını düşürmesi bir firmayı kalitesiz yapmayacağı gibi, yakaladığı ivmeyi kullanıp kar marjını düşürmeyeni de kazıkçı yapmaz.
    Hepinizin elinin altında internet var, açın kıyaslayın fiyatları, zaten her biri ile ilgili onlarca yorum, öneri şikayet de var, hangisi kafanıza yatıyorsa ordan alın

Hayır anlamadığım bu kadar basit bir konuda, millet birbirine saydırmış, laf çarpmalar, giydirmeler, aşağılamalar, hatta yer yer hakaretler havalarda uçuşmuş.
    Ayıptır yaptığınız.

• 2012'de üye olmuş, Ben kac yıldır bu forumdayım diyor bir de. Gören de sanacak 10 yıldır forumda.

O küfürlerin bedeli sınırsız ban olmalıydı.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Ben bi kere yanlis yere konu actim 15 gun ban verdiler. Adam kufur etti o kadar hakaret etti 15 gun yedi komik vallahi.

• Alastair JR A kullanıcısına yanıt
    Yöneticiler de kafasına göre takılıyor demek. Keyiflerine göre ceza dağıtıyorlar. Küfürü ettiği kişi mahkemeye verse her türlü haklı.
  • İnventus müşteri memnuniyetiyle,satış sonrası desteğiyle sayılı firmalardandır. Malı sattıktan sonra müşteri ne yaparsa yapsın, bana ne diyenlere benzemez.
  • Yasi kucuk bir arkadas heyecana gelip bir konu acmis cok takilmissiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sahte Kabadayı

Eyvallah kardesim benim
    Yukarıdaki hıyarlarda hani cok bilmisler ya hani piyasaya hakimler hangi firma ne satar ne kadar kaliteli satar bilirler ya lafları çarpıtmak için ne gerekirse yapıyorlar distribütörler aracılığıyla satılan ürünün kutulu ürünün faturalı bi şekilde ordan burdan nerden aldığın farketmez vatan olsa da inventus da olsa sinerji de olsa garantide bağlı oldugu yer direk servisler öyle bi konusuyolar ki sanırsın inventus musteri memnuniyeti icin hic servise falan göndermeden kendi cebinden bire bir değişim yapacakmış gibi

O COK BILMISLERE DIYORUM LAN ANGUT AYNI AYNI HEPSİ AYNI SENIN ISIN GARANTIYLE ISE BUNA INVENTUS SİNERJI VATAN DEĞİL SERVİS BAKAR HEPSININ BAGLI OLDUĞU SERVİS AYNIYKEN GELIP BANA 250 500 LIRA FARK ALABILIR DIYEMEZSIN

Madem o kadar iyi montaj var musteri hizmeti var tamam 50lira fark olsun kapalı kutu aynı garanti aynı serviste kimse kusura bakmasın 250 500 fark olmaz

Kafayi kullanın gidin o paraya ssd alın ram alın islemci yukselyin ekran kartı yükseltin ne yani inventus olunca altın kutuda mi gonderecek aynı kutu lan aynı kutu aynı mal aynı ürün aynı marka yetiyo mu o urun koy cebine paranı batıyo mu fazladan 300 500 vermek

Sahteee kabadayii

• quote:

Orijinalden alıntı: Sahte Kabadayı

Eyvallah kardesim benim
    Yukarıdaki hıyarlarda hani cok bilmisler ya hani piyasaya hakimler hangi firma ne satar ne kadar kaliteli satar bilirler ya lafları çarpıtmak için ne gerekirse yapıyorlar distribütörler aracılığıyla satılan ürünün kutulu ürünün faturalı bi şekilde ordan burdan nerden aldığın farketmez vatan olsa da inventus da olsa sinerji de olsa garantide bağlı oldugu yer direk servisler öyle bi konusuyolar ki sanırsın inventus musteri memnuniyeti icin hic servise falan göndermeden kendi cebinden bire bir değişim yapacakmış gibi

O COK BILMISLERE DIYORUM LAN ANGUT AYNI AYNI HEPSİ AYNI SENIN ISIN GARANTIYLE ISE BUNA INVENTUS SİNERJI VATAN DEĞİL SERVİS BAKAR HEPSININ BAGLI OLDUĞU SERVİS AYNIYKEN GELIP BANA 250 500 LIRA FARK ALABILIR DIYEMEZSIN

Madem o kadar iyi montaj var musteri hizmeti var tamam 50lira fark olsun kapalı kutu aynı garanti aynı serviste kimse kusura bakmasın 250 500 fark olmaz

Kafayi kullanın gidin o paraya ssd alın ram alın islemci yukselyin ekran kartı yükseltin ne yani inventus olunca altın kutuda mi gonderecek aynı kutu lan aynı kutu aynı mal aynı ürün aynı marka yetiyo mu o urun koy cebine paranı batıyo mu fazladan 300 500 vermek

Serbest piyasa denen birşey var. Her firma istediği fiyattan satar. Gelen ürün aynı da olsa bu ürün gelirken nasıl geldiği de önemli.

Inventus AX760i psuyu kargoya vermeden tekrar baloncuklu naylon ile sarıp sarmalayıp kutunun önü kutuyu üstten açınca üste gelecek şekilde paketlemişti. Yanında sipariş verdiğim 5 cmlik dönüştürücü kabloyu bile kutuya direk koymak yerine baloncuklu naylona sarıp koymuşlardı.

Kutuyu 5. Kattan aşağıya atsan psuya zarar gelmeyecek şekildeydi.

Hepsiburada ile Kliksa'dan da alışveriş yaptım. Aldığım usb belleklerle sd kartları direk kutunun içine atıp kargolamışlar. Kargo etiketinin çöpü de kutunun içinde.

Bi inventusun paketleme özenine bak birde diğer firmaların. Inventus işini gerçekten iyi yapıyor. Sitede hangi gün kargoya verilecek diyorsa o gün kargoya verilmiş oluyor.

burda millete hakaret etmekle uğraştığından inventus'un merkezine de gitmemişsindir.

Gittiğimde tam öğle yemeği vaktiydi. Buna rağmen göndermeyip ilgilendiler. Hatta güç kaynağım ( o tarihte psu'm bu kadar iyi bir model değildi. Kartı alsaydım yetmezdi de) yetmeyebilir diye ekran kartını almasan daha iyi olur dediler. Başka bir firma olsa direk verirdi.

Illa ucuza alacam dersen dışarıya çıkar mağaza mağaza gezersin. Mutlaka paralel getiren bir firmadan çok daha ucuza bulursun.

Inventus'ta fiyatların yüksek olmasının bir nedeni de sitede parçaların dolar olarak satılması. Sen alırken o anki kura göre çevirip tl fiyatın gösteriyor.

• Ben daha inventus ile karsilastirilabilecek baska bir firma gormedim.Buna teknoloji haricindeki firmalarda dahil. Ama tabi bizim gibi ulkelerde inventus gibi her acidan kaliteli hizmet veren bir firmanin degerinin anlasilmasida beklenemez.Umarim inventus cok uzun yillar bize hizmet vermeye devam eder...
  • quote:

Orijinalden alıntı: suphion

Meseleyi amma büyütmüşsünüz.
    Inventus, Sinerji, Vatan; ben cüzdanıma bakarım.
    Sistemi kendi kuran adam neresi ucuzsa ordan alır, yok toplatacaksa, hangisini daha iyi iş yapıyorsa ordan.
    Ayrıca doların bu kadar fırladığı bir zamanda, önceden bulunan stoklarını daha uygun satması, ya da piyasaya girip atlım yapmak için kar marjlarını düşürmesi bir firmayı kalitesiz yapmayacağı gibi, yakaladığı ivmeyi kullanıp kar marjını düşürmeyeni de kazıkçı yapmaz.
    Hepinizin elinin altında internet var, açın kıyaslayın fiyatları, zaten her biri ile ilgili onlarca yorum, öneri şikayet de var, hangisi kafanıza yatıyorsa ordan alın

Hayır anlamadığım bu kadar basit bir konuda, millet birbirine saydırmış, laf çarpmalar, giydirmeler, aşağılamalar, hatta yer yer hakaretler havalarda uçuşmuş.
    Ayıptır yaptığınız.

Çok ilginç yav.
    Doğru düzgün bi ileti yazılmış, kütük çok ki bi topmar eksi basılmış....

Alıntılayalım da kaçıranlar okusun.

• 3 lira fazla olsun inventus dan olsun.20 binliranin üzerinde ürün alisverisim oldu bi 5 binlirada aldigim ürünleri cesitli sebeblerden iade etmisimdir.Ben aradigimda benim sorunum cozuyor isi yokusa surmuyorlarsa gerisi teferruattir.

Bir firma gidecekse teknobiyotik gitsin her aldığım üründe alacagima onlari sececegime bin pisman ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 4 Temmuz 2015; 12:46:21 >
  • elveda inventusdan sonrası story
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.