Şimdi Ara

InuYasha (2000-2004)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzlediğim eski animelere konu açmayı görev edinmiş bulunmaktayım

Yeni animeleri beğenmeyen, izleyecek bir şey bulamayan veya sadece uzun soluklu anime arayan biriyseniz doğru yerdesiniz. İlk sezon 94 bölüm (2000-2004), 2.sezon InuYasha: The Final Act 26 bölüm (2009). İlk sezonun tamamı turkanime'de var, ikinci sezon da anizm'de var.
    MAL puanı 7.90 ve popülerlikte 142.sırada, Konusuna geçelim...

InuYasha (2000-2004)

15 yaşındaki Kagome’nin, günümüz Japonyasında ailesinin koruduğu bir şinto tapınağında normal bir hayatı vardır, bir gün tapınakta bulduğu kuyuda kendisini bir iblisin çekmesi sonucu yaklaşık 500 yıl öncesine Sengoku dönemine gider

Nerede olduğunu anlayamayan Kagome, ormanda dolanırken, bir ağaca oklarla tutturulmuş olan InuYasha'yı bulur. Bu sırada, etraftaki köyün halkı Kagome'yi görür ve yaşlı rahibelerine götürür. Kaede adındaki yaşlı rahibe, Kagome'yi görür görmez, onun kız kardeşi Kikyo'nun reankarnasyonu olduğunu anlar ve Kagome'ye; InuYasha ve Kikyo'nun hikayesini anlatır.

Hikayeyi dinleyen Kagome, InuYasha'nın yanına gider. Bu sırada, kuyudan onu aşağı çeken iblis ortaya çıkar ve Kagome'ye saldırır. Kutsal Mücevher (Shikon no Tama) adı verilen bir kolyenin peşinde olan bu iblistenkendisini kurtarması için Kagome, InuYasha'yı serbest bırakır. Ancak InuYasha'da kolyenin peşindedir ve yaratığı öldürdükten sonra Kagome'ye saldırır. Kagome, Kaede'nin yardımıyla InuYasha'yı sakinleştirse de kutsal mücevherin peşinde bir çok iblis vardır, kutsal mücevher güç verir ve ruhun karanlık tarafını ortaya çıkarır. Üstelik kazara da olsa, kutsal mücevherin parçaları tüm Japonya'ya dağılmıştır. Kagome ve Inuyasha parçaları toplamak için yolculuğa çıkar zamanla yeni dostlar da onlara katılır ve birlikte iblislerle savaşırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 19 Temmuz 2018; 20:55:48 >

• Şöyle bir şeye denk geldim ve oldukça beğendim, kimsenin umurunda olmasa da paylaşayım şurada

• Serinin devamı Hanyou no Yashahime: Sengoku Otogizoushi adlı anime duyuruldu. Sonbaharda yayınlanması planlanıyor.
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Bana da dün mal'dan bildirim gelmiş şimdi bakınca gördüm, bakalım nasıl bir şey olacak.
  • Inuyasha'nın devam sezonuna bakabilen oldu mu bilemiyorum ama sezonluk animelerde görünce gerçekten mangakasına olan sevgim/saygım katlanarak arttı,bu kadın öyle birisi ki onca zenginlik ve şöhrete rağmen bırakmıyor 40 senedir aralıksız yazıyor ve anime sektörüne gereken itekleyici gücü en durgun zamanlarında yani 80-90'larda verebilmiş birisi

Ayrıca eski çizimlere takıntısı olmayanlar için Urusei Yatsura,Maison Ikkoku ve Ranma 1/2 kesinlikle tavsiye ederim özellikle Urusei Yatsura fazlasıyla kafa bir animedir bu arada ben başlığa Inuyasha hakkında kendimce + ve eksilerini karalamak için geldim ama mangakasına saygımdan ötürü gazım kaçtı  

Madem animesi hakkında yazamadım güzel ve huzurlu şarkılarını bırakayım;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 11 Ekim 2020; 23:51:21 >

• Ao Sol kullanıcısına yanıt

Ne varsa eskide var InuYasha (2000-2004) 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.