Şimdi Ara

Into the wild yapma karari aldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sehrin kalabaligindan gurultusunden hizindan ve bitmek bilmeyen amacsiz sinavlarlardan o kadar yoruldum ve sıkıldım ki kendimi dogaya degisik yerlere farkli insanlarin icine farkli ulkelere ve kulturlere atmak istiyorum. Evet maliyetli bir is olacak ve gercekten tehlikeli ama kafama koydum 1 temmuzda ayrilacagim ulkeden ilk duragim isvicre olucak sanirim ilk once interrail ile baslamayi dusunuyorum sonra kendi basima otostop cekerek vs baslayacagim macerama. Lutfen trollemeden gorus ve onerilerinizi yazar misiniz? Bunun icin saglam bir para gerekiyor bunun bilincindeyim , 5 yasimdan beri ailemin benim icin biriktirdigi parayi cekecegim ve yeterli olur diye dusunuyorum. Onerdiginiz,yakinlarinizdan duydugunuz turkiye disinda bir ulke var mi bu amac icin uygun olan? Simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok film izliyorsun galiba

Vatandaşlık olayını napacan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProHookBlitz -- 14 Mayıs 2016; 11:10:48 >
  • Sonun Christopher McCandless namı diğer Alexander Supertramp'a benzemesin hocam. Başarılar dilerim.
  • ProHookBlitz P kullanıcısına yanıt
    Babamdan oturu japonya vatandasligim var. Bu yuzden vize vs sıkıntı yasamiyorum yurtdisina cikista

• quote:

Orijinalden alıntı: berkwinchester

Babamdan oturu japonya vatandasligim var. Bu yuzden vize vs sıkıntı yasamiyorum yurtdisina cikista

Ozaman git norveçte ev kirala sessiz sakin bir ortamda

• Filmden oturu tecrubeliyim, dogada buldugum her meyveyi yemeyecegim Saka bir yana tehlikeli gercekten ama goze aliyorum. Oluceksem de sonum o sekilde olsun mutlu olurum :)) Bir defter alacagim zaten yanima her gun yasadiklarimi yazacagim ve eger turkiyeye geri donme karari alirsam yazdiklarimi ekside ve bu forumda paylasmayi dusunuyorum sonuna da happiness only real when shared ekleyecegim

• ProHookBlitz P kullanıcısına yanıt
    Bir ulkeye , kasabaya bagli kalmak istemiyorum hocam surekli degisik yerler degisik insanlar tanimak istiyorum. Sakin bir ortamdan oturu kesfetmek asil amacim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkwinchester

Filmden oturu tecrubeliyim, dogada buldugum her meyveyi yemeyecegim Saka bir yana tehlikeli gercekten ama goze aliyorum. Oluceksem de sonum o sekilde olsun mutlu olurum :)) Bir defter alacagim zaten yanima her gun yasadiklarimi yazacagim ve eger turkiyeye geri donme karari alirsam yazdiklarimi ekside ve bu forumda paylasmayi dusunuyorum sonuna da happiness only real when shared ekleyecegim

Tavsiyem: Forumda veya ekşide paylaşacağına yazıp kitap haline getir ondan sonra gelsin paracıklar

• Türkiye'de her günümüz "Into The Wild" zaten anasını satayım.
  • Ahahahahhaha dusunmedim degil ama bizim ulkemizde satmaz oyle kitaplar...

• 2-3 hafta bekle

Filmin etkisi bir geçsin

İçinde bulunduğumuz dünyada bana bu fikirler saçma gelıyor.

Doğayı sevmek falan olur güzel ama bütün hayatını silipte bunu yapma.

Normal yaşantıda mola verip yap illa yapacaksan.Okulu bitir elinde yapabilecek işin tecrüben olshn sonra git 2 yıl 3 yıl doğada yaşa.

Ama 2016 da varını yoğunu silip o filmdeki hayatı yaşamak "bence" mantıksız

• SıradanÇinkoKarbonPil kullanıcısına yanıt
    Hocam filmi izleyeli 5-6 sene oluyor filmin etkisiyle boyle bir karar almazdim zaten. Ama suan beni bu ulkeye baglayan ailem ve birkac arkadasim harici hicbir unsur gormuyorum. Yepyeni bir kimlige burunup tabiri caizse "2. hayatima" baslama istegim cok daha agir basiyor. ama soyledigim gibi eger cok buyuk sikintilar cekersem kendime iskence etmem. En buyuk endisem ailemin duyacagi uzuntu... Haber vermeden gitmeyi dusunuyorum en iyisi bu

• dağlara çıkarken terörist diye tutuklanırsın.

• SEA12 S kullanıcısına yanıt
    Konu hakkinda bircok kitap, gezi yazisi vs okudum bir de sorayim dedim forumda boyle bir sey yapmis veya dusunen var mi diye

• Avrupadayım, ciddiysen sana eşlik edebilirim.

• crashday kullanıcısına yanıt
    Hangi ulkedesin?

• rota belirledin mi?benim de kafamda var ama ülkeye dönücem sonunda
  • christopher mccandless 50.000 dolar bağış yapmıştı

senin de bana 50.000 dolar bağış yapman lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimden gelse bende yapacağım.
    Hayallerinizin arkasından gidin hocam. Yaşınız kaç bu arada?

• JustClark kullanıcısına yanıt
    Net bir rotam yok ama baslangic noktam interrail ile isvicre-grindelwald olacak. Sonrasi isvec , norvec,danimarka ve imkan bulabilirsem cruise ile kanada olacak. Irlanda ve iskocya da aklimda ama biraz cekiniyorum o ulkelerden

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.