Şimdi Ara

İntikamımı, Hakkımı Aldım! [Yaklaşık 30.000 TL içerir] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
8
Favori
5.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aytürk

Selam gençler, hikayeyi kısa ve serin tutacağım:

İsmi lazım değil, yerel bir marketler zincirinde mağaza yöneticisi ve gıda güvenliği sorumlusuy(d)um. Şirket haksız yere yaptığı yüzlerce Lira kesintiden sonra, yine haksız yere benden 1.300 TL kesinti yapmaya uğraştı. Uzun süren yazışmalarla haklılığımı onlarca kez ispatlamama rağmen bu kesintinin yapılacağı bilgisi verildi. Kabul etmediğimi söyledim ve işten çıkarıldım. (Zaten göze almıştım, haksızlık vardı)

14500 TL kıdem-ihbar-izin vb tazminatı aldım, 760 TL*6 işsizlik maaşı aldım ve işe iade davası açtım. VE BİR SENE SONRA KAZANDIM! İşe iademi zaten kabul etmeyecekler, yaklaşık 30.000 TL tazminat alacağım.. Bebeğim iki aylıkken beni işten çıkararak, dava açacağımı söylediğimde beni olumsuz referans verme tehdidiyle korkutmaya çalışan eski şirketime "küçük" bir ders verdiğimi düşünüyorum.

Bu parayla da kurduğum işe dair borçlarımı ödeyerek bayağı rahatlayacağım..

Sonuç: Hakkınızı arayın her zaman..

Valla helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aytürk kullanıcısına yanıt
    Gözün aydın, eline sağlık.

• Csb

kısa ve serin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    Helal olsun abi. Otomobil genel kullanıcısını konu dışında görünce panik oldum dedim noluyor.
  • çekilişe katılmak istiyorum
  • Bravo hocam iyi yapmışsınız.
  • Şeref..lerin kazanılan 3 kuruş maaşımızda bile gözü var arkadaş, Tez vakit çoluk çocuğundan çıksın böylelerinin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

quote:

@southbeachFL,
    Maalesef yargı süreci devam ettiği için şirket ismi veremem.

@mesutefe
    Mekanın adı İn Dürüm, her zaman bekleriz.

@hayati54,
    Ben ilk etapta vekalet ücretini (noterden öğrenebilirsiniz) ve mahkeme masraflarını (ya 400 ya 600 civarıydı) ödedim, tazminat aldığımda %15 avukat alacaktı. Kaybetseydim almayacaktı.

@Fight Club,
    Daha dur elime para geçmedi bile

hocam bana toplam harcadığınız masraf tutarı lazım.

Ortalama 1.000 diyelim gönlünüz olsun, ama o kadar yoktur. Net anımsamıyorum. Zaten notere gidip avukat vekaletname ücretini sorar ve üstüne 600 lira eklerseniz sonuca ulaşırsınız.

quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: E4EN

helal. ne isi kurdunuz acaba ?

Tebrik edenlere teşekkürlerimle. Arkadaşımla ortak fast food restoranı açtık. Eşim atandığından farklı bir ile taşındık (anne tarafım Çorumlu, Akdeniz'de bir ilden Çorum'a taşındık).

Bakın, kul kurar yaradan gülermiş... Eğer o kesintiye itiraz etmeyip şirketin %90'ı gibi yalaka olsaydım boynumu büküp oturacaktım. İki ay sonra %90 Vekil Müdürlüğe terfi edecektim. Ama terfimden yirmi gün sonra, eşim atandığı için EŞŞEK GİBİ istifa edecek, bir kuruş alamadan şehir değiştirecektim. Zaten borçluydum, daha da borçlanacaktım. Onurumu korudum ve karşılığını ziyadesiyle aldım..

bende çorumdayım hocam restaurant adı nedir

Mekanın adı İn Dürüm üstad, Bahabey Caddesi'nde..

bu iş avukatsız olmuyormuymuş? kendimiz takip etsek savunmamızı suçlamamızı kendimiz yapsak? birde devletin ücretsiz avukat atama olayı varmış haberiniz var mı nedir ne değildir?

• Adınıza sevindim. Hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oxo arvaledze

corumdayim bende fatih caddesinde oturuyorum. gelirim bigun..

Beklerim her zaman. Adım rumuzumla aynı..

Sizin adınıza sevindim hocam. Amasyadayım uğramak isterim bir gün.
  • quote:

İsmi lazım değil, yerel bir marketler zincirinde mağaza yöneticisi ve gıda güvenliği sorumlusuy(d)um. Şirket haksız yere yaptığı yüzlerce Lira kesintiden sonra, yine haksız yere benden 1.300 TL kesinti yapmaya uğraştı. Uzun süren yazışmalarla haklılığımı onlarca kez ispatlamama rağmen bu kesintinin yapılacağı bilgisi verildi. Kabul etmediğimi söyledim ve işten çıkarıldım. (Zaten göze almıştım, haksızlık vardı)

14500 TL kıdem-ihbar-izin vb tazminatı aldım, 760 TL*6 işsizlik maaşı aldım ve işe iade davası açtım. VE BİR SENE SONRA KAZANDIM! İşe iademi zaten kabul etmeyecekler, yaklaşık 30.000 TL tazminat alacağım.. Bebeğim iki aylıkken beni işten çıkararak, dava açacağımı söylediğimde beni olumsuz referans verme tehdidiyle korkutmaya çalışan eski şirketime "küçük" bir ders verdiğimi düşünüyorum.

Helal olsun hayırlı olsun...

• Tebrik ederim hocam, bizlere de çok güzel bir örnek oldunuz.

İşinizde de başarılar dilerim.
  • hayırlı olsun hocam nice sağlıklı ve mutlu yıllara
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: E4EN

helal. ne isi kurdunuz acaba ?

Tebrik edenlere teşekkürlerimle. Arkadaşımla ortak fast food restoranı açtık. Eşim atandığından farklı bir ile taşındık (anne tarafım Çorumlu, Akdeniz'de bir ilden Çorum'a taşındık).

Bakın, kul kurar yaradan gülermiş... Eğer o kesintiye itiraz etmeyip şirketin %90'ı gibi yalaka olsaydım boynumu büküp oturacaktım. İki ay sonra %90 Vekil Müdürlüğe terfi edecektim. Ama terfimden yirmi gün sonra, eşim atandığı için EŞŞEK GİBİ istifa edecek, bir kuruş alamadan şehir değiştirecektim. Zaten borçluydum, daha da borçlanacaktım. Onurumu korudum ve karşılığını ziyadesiyle aldım..

Allahina Kurbann corumun neresindesin hocam birde gizli degilse soylermisin restoranin adini

• quote:

Helal kanka umarim mutlu olursn.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

Csb

kısa ve serin

Burayi terket

• quote:

Hangi bina tek apartmanindaydim 10 sene tasindik hz omer caminin karsindaki tasli bina

• helal olsun parayı alırsınız inşallah bereket getirsin
  • Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

quote:

Hangi bina tek apartmanindaydim 10 sene tasindik hz omer caminin karsindaki tasli bina

ulan enes :D ben said.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.