Şimdi Ara

İntihar İpi Koptu 3 TRILYON KAZANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerikada işler sağlam yürüyor burda olsa haydeee bacım haydee....

İntihar İpi Koptu 3 TRILYON KAZANDI

• bu amerikalılar hakikaten aptal yaaa
  • Yuh Oha Ban..

Ne saçma bir olay bu yaa...
  • Bu bi sakami ya inanamiyorum
    Eger ben o ipi ureten firmanin patronu olsam gizlice o kadini bogardim.
  • harbi hukuk istemiz çok kötü bu amerikanın hiç bir mantık yok bu kararda
  • Bende bu şans varken 0,5mm ip bile kopmaz öldürür beni
  • 1. İpi üreten firma millet intihar etsin diye mi üretti?
    2. Bence kadın firmaya para vermeli, çünkü hayatını kurtardılar.

saçmalık yaa...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saçmalık, yalan haber.
  • quote:

Orjinalden alıntı: >OnuR<

Saçmalık, yalan haber.

yalan değildir hocam yaa bu aptalların bi dünya böyle haberleri var.
  • Bir de şöyle düşünün, uçurumdan düşmek üzere olan birine o ipi uzattınız ve ip koptu.Adam öldü.Ve ailesi dava açtı...Aynı olay.Hukuk sistemi işliyor demektir bu.Savunmasını bileceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ata

Bir de şöyle düşünün, uçurumdan düşmek üzere olan birine o ipi uzattınız ve ip koptu.Adam öldü.Ve ailesi dava açtı...Aynı olay.Hukuk sistemi işliyor demektir bu.Savunmasını bileceksin.

İyi de olay farklı ve kadına neden para veriliyor?
  • O ipin paketinde ne kadar ağırlığı kaldırabileceği hakkında bir meşruhat vardır ve o şahsın intihar etmesi veya herhangi başka bir eylemde bulunması firmanın bu taahhüdünü geçersiz kılmaz.
  • Belki olay farklı yorumlanmıştır. İpin taahhüt edilen özellikleri paketin üzerinde vardır tabiki. Ama kadının ağırlığından daha fazla yüke dayanıklı yazıyorsa ve de kadın kendini asınca ip koptuysa, bu iple bir taşıma veya nakliye yapılırken başka birisinin ağır bir eşyaların altında kalarak zarar görebileceği mantığıyla bu ceza verilmiş olabilir.
  • Türkiye'de olsa güzel kullanamamışsınız der , başlarından savarlardı valla.
  • İpin belirtilen ağırlığı taşıyamaması sonucunda üreticinin ceza ödemesini mantıklı buluyorum fakat benim asıl aklıma takılan konu bunu nasıl ispat ettikleri. Firma nereden bilecek 5 kişinin asılıp kopartmadığını ipi? Seri üretimde bir hata varsa ve tüm ipler böyle ise noter huzurunda deney yapılıp ispatlanabilir ama 1 tanenin böyle çıkması durumunda bunun ispatı çok zor bence.

Kopan ipin parçalarına ağırlık bağlayıp yine mi deniyorlar ne?
  • insan hakları abi o ipi baska biseyde kullansaydı ve olumsuz bi sonuç doğursaydı işler aynen devam ederdi aynı sekilde
  • Amerika'da sifonu çektiniz ve gitmediyse sifon firmasına dava açıp tazminat alabilirsiniz.
    Orada en saçma şeyler bile ambalajın üstünde yazılır. Örneğin bu ipe de intihar etmede kullanılamaz
    uyarısı yazılmalıydı. Amerikadaki yasalar (idam cezası hariç) oldukça saçma.
  • hakketten çok saçma bir olay bu kadar saçma bişey duymadım ama orası Amerika .....
  • Burda olsa öyle bişey dava açan kadını linç ederim
  • nasıl da sırıtıyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.