Şimdi Ara

İntihar edicem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İntihar etmeye karar verdim. Sizce nasıl bir yöntem kullanmalıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bak birader, ben de aynı şekilde intiharı çok düşündüm.

1. vazgeçme sebebim: şu dünyada bu kadar aşağılık bu kadar katil-hırsız-tacizci vs varken neden ben öleyim? neden sen ölesin? en kötü sen misin?
    2. hayatımı belirli bir amaca adadım. Hayattaki en kötü ihtimal ölüm. Bunu bile göze aldıysan artık neyden korkabilirsin? Kendine bir hedef belirle ve savaş, bu dünya bir er meydanı ve işini iyi yapanlar ve aklını iyi kullananlar kazanacak. Aklını başına al ve rekabette öne geçmeye bak.

ev araba vs bunlar zaten amaç olamaz, bunlar sonuç yada hedefe giderken belki elde edeceğin şeyler. sen işine bak.

aşçı isen kodumun en iyi yemeğini yap, mühendis misin git kodumun işini dünya standartlarında öğren ve rakipsiz ol. işsiz misin, bu daha iyi; o zaman zevkine göre bir iş seç ya git okulunu oku ya meslek edindirme kurslarına git yada çıraklık yaparak işi öğren ve o alanda en iyi ol.

Sen lastikçi de olsan işinde uzmansan insanların saygısını ve paranı kazanırsın Allah izin verirse.

Kedi gibi mırlama aslan gibi kükre ve ortalığın damına koy.

• İntihar edicem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bak birader, ben de aynı şekilde intiharı çok düşündüm.

1. vazgeçme sebebim: şu dünyada bu kadar aşağılık bu kadar katil-hırsız-tacizci vs varken neden ben öleyim? neden sen ölesin? en kötü sen misin?
    2. hayatımı belirli bir amaca adadım. Hayattaki en kötü ihtimal ölüm. Bunu bile göze aldıysan artık neyden korkabilirsin? Kendine bir hedef belirle ve savaş, bu dünya bir er meydanı ve işini iyi yapanlar ve aklını iyi kullananlar kazanacak. Aklını başına al ve rekabette öne geçmeye bak.

ev araba vs bunlar zaten amaç olamaz, bunlar sonuç yada hedefe giderken belki elde edeceğin şeyler. sen işine bak.

aşçı isen kodumun en iyi yemeğini yap, mühendis misin git kodumun işini dünya standartlarında öğren ve rakipsiz ol. işsiz misin, bu daha iyi; o zaman zevkine göre bir iş seç ya git okulunu oku ya meslek edindirme kurslarına git yada çıraklık yaparak işi öğren ve o alanda en iyi ol.

Sen lastikçi de olsan işinde uzmansan insanların saygısını ve paranı kazanırsın Allah izin verirse.

Kedi gibi mırlama aslan gibi kükre ve ortalığın damına koy.

• Aaa benim yaşadığım ilçe

• etme

• Etmezsen adam degilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapıci corç

Etmezsen adam degilsin

Sabaha polisler kapında İntihar edicem 

• zaten hepimiz öleceğiz, aceleye gerek yok bence

• Celonfix kullanıcısına yanıt
    Gelmezse namusun benim
  • quote:

Etmezsen adam degilsin

Bu forumda kaç defa denk geldim, bu forumun insanları mı çok kalitesiz veyahut insanlar mı acımasız bilemiyorum (2.ihtimal daha fazla İntihar edicem )

intihara teşvik etmek,

Hem anayasal suç, Hem Günah (eğer inanmıyorsan, insanlığa da aykırı bir davranış bunu unutmaİntihar edicem )

bende bi zamanlar yapardım, ta ki bu 3'ünü öğreninceye kadar.

sende bu 3'ünden ders çıkarsan, iyi edersin, biraz "adam" olursun hiç değilse İntihar edicem 

• hocam buraya yazarak ne bekliyorsunuz ki

• Malum yere nasıl girmiş O
  • Cinayet gibi göster ne bileyim buz kalıbına otur hipotermiden öl sonrada yaz sıcağında böyle müq
    Gizem evde anında öldü diye
  • Bu kararına her ne sebep oldu ise hayatından , yaşamından değerli değil.Zamanla her şey değişecek ya da alışacaksın ve hayatından zevk almaya baslayacaksın.Belki şaka belki ciddisindir ama sakın yakınından bile geçme.
  • Burda bos bos yaziyolsr anlayamayacak kadar kıt mısın sen adam intihar etcegi zaman gelip burda konumu acar (2 yil oncede biri vardi hatirlamiyom ismini iğne fotogragi atmis inyihar ediyom yazmisdi 2 hafta sonra konulara cevap yaziyodu)
  • quote:

Etmezsen adam degilsin
    Yaptigin suc biliyorsun degil mi? Adam gercekten intihar etse hayatin kayacak haberin yok.

• çurablraını çıkra kullanıcısına yanıt
    Etsinde hadi bi kaysin bakalim nasil kayicak
  • quote:

Etsinde hadi bi kaysin bakalim nasil kayicak
    Etsin de*

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.