İntihar etmeye karar verdim. Sizce nasıl bir yöntem kullanmalıyım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İntihar edicem
-
- vazgeçme sebebim: şu dünyada bu kadar aşağılık bu kadar katil-hırsız-tacizci vs varken neden ben öleyim? neden sen ölesin? en kötü sen misin?
- hayatımı belirli bir amaca adadım. Hayattaki en kötü ihtimal ölüm. Bunu bile göze aldıysan artık neyden korkabilirsin? Kendine bir hedef belirle ve savaş, bu dünya bir er meydanı ve işini iyi yapanlar ve aklını iyi kullananlar kazanacak. Aklını başına al ve rekabette öne geçmeye bak.
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bak birader, ben de aynı şekilde intiharı çok düşündüm.
- vazgeçme sebebim: şu dünyada bu kadar aşağılık bu kadar katil-hırsız-tacizci vs varken neden ben öleyim? neden sen ölesin? en kötü sen misin?
- hayatımı belirli bir amaca adadım. Hayattaki en kötü ihtimal ölüm. Bunu bile göze aldıysan artık neyden korkabilirsin? Kendine bir hedef belirle ve savaş, bu dünya bir er meydanı ve işini iyi yapanlar ve aklını iyi kullananlar kazanacak. Aklını başına al ve rekabette öne geçmeye bak.
ev araba vs bunlar zaten amaç olamaz, bunlar sonuç yada hedefe giderken belki elde edeceğin şeyler. sen işine bak.
aşçı isen kodumun en iyi yemeğini yap, mühendis misin git kodumun işini dünya standartlarında öğren ve rakipsiz ol. işsiz misin, bu daha iyi; o zaman zevkine göre bir iş seç ya git okulunu oku ya meslek edindirme kurslarına git yada çıraklık yaparak işi öğren ve o alanda en iyi ol.
Sen lastikçi de olsan işinde uzmansan insanların saygısını ve paranı kazanırsın Allah izin verirse.
Kedi gibi mırlama aslan gibi kükre ve ortalığın damına koy.
-
Aaa benim yaşadığım ilçe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
etme
-
Etmezsen adam degilsin -
quote:
Orijinalden alıntı: kapıci corç
Etmezsen adam degilsinSabaha polisler kapında
-
zaten hepimiz öleceğiz, aceleye gerek yok bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelmezse namusun benim -
quote:
Etmezsen adam degilsinBu forumda kaç defa denk geldim, bu forumun insanları mı çok kalitesiz veyahut insanlar mı acımasız bilemiyorum (2.ihtimal daha fazla )
intihara teşvik etmek,
Hem anayasal suç, Hem Günah (eğer inanmıyorsan, insanlığa da aykırı bir davranış bunu unutma )
bende bi zamanlar yapardım, ta ki bu 3'ünü öğreninceye kadar.
sende bu 3'ünden ders çıkarsan, iyi edersin, biraz "adam" olursun hiç değilse
-
hocam buraya yazarak ne bekliyorsunuz ki
-
Malum yere nasıl girmiş O -
Cinayet gibi göster ne bileyim buz kalıbına otur hipotermiden öl sonrada yaz sıcağında böyle müq
Gizem evde anında öldü diye -
Bu kararına her ne sebep oldu ise hayatından , yaşamından değerli değil.Zamanla her şey değişecek ya da alışacaksın ve hayatından zevk almaya baslayacaksın.Belki şaka belki ciddisindir ama sakın yakınından bile geçme. -
Burda bos bos yaziyolsr anlayamayacak kadar kıt mısın sen adam intihar etcegi zaman gelip burda konumu acar (2 yil oncede biri vardi hatirlamiyom ismini iğne fotogragi atmis inyihar ediyom yazmisdi 2 hafta sonra konulara cevap yaziyodu) -
Yaptigin suc biliyorsun degil mi? Adam gercekten intihar etse hayatin kayacak haberin yok.quote:
Etmezsen adam degilsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Etsinde hadi bi kaysin bakalim nasil kayicak -
Etsin de*quote:
Etsinde hadi bi kaysin bakalim nasil kayicak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bak birader, ben de aynı şekilde intiharı çok düşündüm. ev araba vs bunlar zaten amaç olamaz, bunlar sonuç yada hedefe giderken belki elde edeceğin şeyler. sen işine bak. aşçı isen kodumun en iyi yemeğini yap, mühendis misin git kodumun işini dünya standartlarında öğren ve rakipsiz ol. işsiz misin, bu daha iyi; o zaman zevkine göre bir iş seç ya git okulunu oku ya meslek edindirme kurslarına git yada çıraklık yaparak işi öğren ve o alanda en iyi ol. Sen lastikçi de olsan işinde uzmansan insanların saygısını ve paranı kazanırsın Allah izin verirse. Kedi gibi mırlama aslan gibi kükre ve ortalığın damına koy. |
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X