Şimdi Ara

İntihar edesim var(Üniversite kız mevzusu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özetle sevdiğim kızla aynı sınıftayız sevmek değilde ona karşı artık bir takıntı sahibi olmuştum aklımdan çıkmıyordu ne sınıfta ne dışarda ama bir türlü açılamadım konuşamadım. Bugünlerde ise sevgilisinden ayrılmıştı içime bi umut doğmuştu konuşma planları yapıyodum ama tekrar barışmışlar( sevgilisinden de nefret ediyorum ayrıca) Tüm planlarım alt üst oldu hayali sukut'a uğradım. Kendimi içkiye verdim hayatım yıkıldı bir anda, gözüm kimseyi görmüyo evden dışarı çıkmıyorum hiçbir şey yapasım gelmiyo ve sürekli aklımda bir intihar düşüncesi artık kurtulmak istiyorum tüm bu sıkıntılardan her gün onu 6 saat görmek bana işkenceden beter geliyo, keşke sokaklarda sürünsem fakir olsaydım da böyle bir şey gelmeseydi başıma.

• Allah başka dert vermesin.
  • değer mi? saçmalama lütfen
  • Bi kız için intihar ediceksen durma o da adamla yiyişsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyzen Tevfik'i dinle. Ben deli miyim mecnun gibi bir kız* için çöllere düşeyim. Gelirse gelir*, gelmezse kendi bilir.* ayrıntılarına Google'da arayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psirik -- 19 Aralık 2014; 22:08:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğal seleksiyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim üniversitedeysen eminimki çok güzel başka kızlar da vardır. Senin yapman gereken şey başka kızlara yönelmek. Gerçekten hoşlanabileceğin kızlar illaki vardır ve onlardan biriyle bir şeyler yaşamaya başlarsan şuan sevdiğin kızı unutamasan da artık acı çekmeyeceksin. Bak bu yöntem bu acıdan kurtulmanın tek yoludur. Kendini geliştirmeye bak. İnan bana ilerde çok pişman olursun.

En önemli nokta; kendini geliştirmek özellikle vücud konusunda. İnan bana değişimi gördükten sonra kızların sana bakış açısını görünce şoka uğrarsın.
  • Tek derdin bu olsun

• Yav anlamıyorum millet nelerle uğraşıyor kendine dert ediniyor.bir de intahar edecekmiş
    En azından sen yaşıyorsun, ben yaşama tutunmaya çalışıyorum.
    Bazı gerçekleri görsen bu durumda olduğuna sürekli şükrederdin.

• Ben de aşk acısı çekiyorum ama hiç intihar etmeyi düşünmedim sorun bende mi?

• Ulan yerinde olmak isteyen Anadolu'da kaç tane temiz evlat var anası babası parası olmadığı için okuymamış. Biraz bırakta şu mevzuları okumana bak. Çok kafana vurursun. Boş mevzularmış dersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa.sefa

Ulan yerinde olmak isteyen Anadolu'da kaç tane temiz evlat var anası babası parası olmadığı için okuymamış. Biraz bırakta şu mevzuları okumana bak. Çok kafana vurursun. Boş mevzularmış dersin

Sana yorum yap diye kafana silah mı dayadılar?Madem hoşuna gitmiyor o zaman yorum yapmayacaksın.İçini dökmek istemiş ne var bunda?Okumana bak mış,bu adam robot mu ki hiç üzülmeyecek,hiç sevmeyecek?Ayrıca temiz evlatların okuyamaması,bu arkadaşın suçu mu?Konuyu nereye bağlamışsın tebrik ederim.

• incir reçelşi kullanıcısına yanıt
    La dırı vırı konu senin mi? Ben adamı uyandırmaya çalışıyorum sanane? Döksün içini eyvallah da sana ne oluyor ya haha.
    Forum burası birader istediğime yorum yaparım senden mi izin alcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proportions -- 20 Aralık 2014; 1:54:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa.sefa

La dırı vırı konu senin mi? Ben adamı uyandırmaya çalışıyorum sanane? Döksün içini eyvallah da sana ne oluyor ya haha.
    Forum burası birader istediğime yorum yaparım senden mi izin alcam

Sen önce yorum yapmayı öğren,sonra bana cevap yazarsın.

• Yav kiz milletini onemsemeyin bu kadar biri gelir biri gider bizde asik olduk terk edildik aldatildik ama yikilmadik baktik onumuze daha mutlu olduk ama unuttukmu hayir unutulurmu onada hayir sadece onemsemezsin artik seni sevenle mesgul olursan dunya umrunda olmaz zaten salla

• incir reçelşi kullanıcısına yanıt
    Tamam ergen genç sen haklısın bugün rahat uyuyabilirsin.

• Bütün bunlar bir kız için mi

• Hocam durumunuz ne oldu acaba cevabı benim için çok önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: bazen üzülüyorum

Hocam durumunuz ne oldu acaba cevabı benim için çok önemli.

AYNI DURUMDAYSAN HEMEN BAŞKA KIZA GEÇ. BU EZİK TAVIRLARDAN KURTUL..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.