Şimdi Ara

internetten video izlerken görüntü yavaşlaması, senkronizasyon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun zamandır dizi sitelerinden herhangi bir şey izlemek istediğimde oynatmaya başlar başlamaz ses olması gerektiği gibi devam etmekte fakat görüntüde yavaşlama ve takılma olmaktadır. tam ekran yaptığımda bu yavaşlama daha da çekilmez bir hal almakta olup normal ekranda da artık izlenemez hale gelmiştir. bir faydası olur diye combofixle bilgisayarı taradım ama hiç bir değişiklik yok. ne yapmam gerektiğini bilen birisi varsa çok iyi olur. şimdiden teşekkürler.

Orijinalden alıntı: tutty!

eklemek istediğim bir şey daha var : ses görüntüden önde gittiği için oynatmayı durdurduğum anda ses kesiliyor ama görüntü sesle bir olması gereken yere kadar oynamaya devam ediyor.

Bilgisayar özellikleri nasıl? Eskiyse biraz normaldir yapması. Benim 7 senelik bilgisayarda kare kare ilerliyor düşün.. Eski değilse arkaplanda çalışan çok program olabilir. Kontrol et.

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@
  • çok yeni bir bilgisayar değil ama 5 ay öncesine kadar sorunsuz izleyebiliyorken şimdi böyle yapması garip. gereksiz programların hepsi kapalı sadece chrome çalışıyor onda da yalnızca dizi sekmesi açık.

Orijinalden alıntı: erkin0007

flash player güncelleyin

kontrol ettim en son sürümü yüklü. chrome yeni flash player sürümleri çıktıkça otomatik olarak güncelliyormuş zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrime inanmayan maymun -- 7 Haziran 2012; 0:36:01 >

ie de açınca düzeliyor büyük ölçüde
    bende öyle

vay be ie gayet düzgün oynattı inanılmaz. şimdi chromeu silip tekrar yükle mi diyosun?

quote:

bende öyle

vay be ie gayet düzgün oynattı inanılmaz. şimdi chromeu silip tekrar yükle mi diyosun?

benimde garibime gitmişti
    chromu silme boşuna denedim, aynı oluyor .
    sen ie kullan
    firefox birazdaha iyi chromdan ama ie kadar iyi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrime inanmayan maymun -- 7 Haziran 2012; 0:46:36 >

uzun zamandır dizi sitelerinden herhangi bir şey izlemek istediğimde oynatmaya başlar başlamaz ses olması gerektiği gibi devam etmekte fakat görüntüde yavaşlama ve takılma olmaktadır. tam ekran yaptığımda bu yavaşlama daha da çekilmez bir hal almakta olup normal ekranda da artık izlenemez hale gelmiştir. bir faydası olur diye combofixle bilgisayarı taradım ama hiç bir değişiklik yok. ne yapmam gerektiğini bilen birisi varsa çok iyi olur. şimdiden teşekkürler.

quote:

eklemek istediğim bir şey daha var : ses görüntüden önde gittiği için oynatmayı durdurduğum anda ses kesiliyor ama görüntü sesle bir olması gereken yere kadar oynamaya devam ediyor.

Hocam çok sağolasın tam da benim sorunumu betimlemişsin.

quote:

bende öyle

Sen de cevabın için sağol, arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem1996 -- 16 Mayıs 2013; 22:04:34 >

• İnternet Explorer'i Aç > Ayarlar > İnternet Seçenekleri > Gelişmiş > Sıfırla > Kişisel Ayarları Sıfırla

Derseniz Sorununuz Çözülecektir
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.