Şimdi Ara

İnternetten sigorta/kasko yaptırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • internet üzerinden arabanın plaka numarası ve kndinizin tc kimlik numarasını girince kasko teklifi veren siteler var. buralar güvenilirmi? buralardan sigorta kasko yaptıran varmı? dışardaki sigortacılara göre cazip teklif veriyorlar. forumda teklif veren sigortacılar mutlaka oralar için kötü diyeceklerdir. normal forum kullanıcıların deneyimlerini öğrenmek istiyorum.

    mesela s i g o r t a m. net sitesi var oraya plaka ve tc kimlik girince 5-6 firmadan teklif geliyor.



  • Sigortacim.net en ucuz teklifi veriyor. Trafik sigorta sini yaptirdim. Kaskoyuda sanirim buraya yaptiracagim. Ama dediğimiz site güvenilir lakin gerek olduğunda ulasamiyoruz diyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigortam.net ile kaskomu yaptırdım. Üç dört ayrı acenteyi birbirine kırdırdım, en az paraya en fazla teminatı onlar verdi. Kasko yaptırmadan önce poliçeyi iyi inceleyin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim arkadas hani o kecili kadir inanirdan kasko ve sigorta yaptirdi. Sorun yok. Ama oyle gidipte kart numarami vermem kimseye. Arkadasta huylandi kartini iptal ettirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafik sigortasını en ucuz yerden yaptırın ama kaskoyu güvenilir bir firmadan tanıdık bir yere yaptırmakta büyük fayda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaskoyu güvenilir şirketten yaptırmak lazım yoksa o hani reklamlardaki eksperin gelip yeni aracın anahtarını verdiği sahne yalan oluyor araç serviste beklerken şirket eksper aracı görmeden araç vermeyiz diyip oyalıyoreureko kasko tecrübesi ile sabittir sonra da muadili diye bir araç verdiler takdire şayan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her donem basinda bahsi gecen site dahil birkacina sorgulattiriyorum. Yine de normal sigortacim kadar uygun veren olmuyor. Internettekilerde her sirket yok. Kredi karti konusunda normal sigortacilar daha guvensiz. Piyasada sahtekar dolu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 13 Eylül 2014; 22:13:26 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Simdi bu sitelerden kasko yaptirinca poliçe falan nasil geliyor. Ekim gibi benimde kasko+sigorta yaptirmam lazim. Uygun teklif gelirse düşünürüm.
    Bu isler nasil yürüyor bilgim olmadigindan cekiniyorum açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bbrsgn kullanıcısına yanıt
    poliçe sisteme girildikten sonra sigorta bilgi ve gözetim merkezinin ilgili linkinden sorgulanabiliyor. kasko ise firmaların kendi sitesinden görülebilir. poliçe asılları posta veya kargo yoluyla müşteriye ulaştırılıyor.
    poliçe primleri kredi kartından taksitle çekiliyor.
  • Hocam teşekkür ederim cevap için.
    Sigortanin kağıdını genelde polis kontrol ediyor, kaskoyu gectim.
    Sigortayi 1 hafta önceden diger sigortamin bitis tarihine gore yapabilirmiyim. Bitmeden kagit elime ulassin en azindan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bbrsgn kullanıcısına yanıt
    o konuyu bilemeyeceğim en iyisi karar verdiyseniz telefon açın. yeni trafik polislerinde zaten dokunmatik online cihazlar var. elinizde trafik sigortası kağıdı olsa bile sistemde gözükmüyorsa geçersiz sayılıyor.
  • Teşekkürler.
    Simdi sigortam.net e girip kasko teklifi aldim.
    Geçen sene bin liradan yaptirmistim. En dusuk teklif 900 Groupama sigortadan. Hasarsizlik indirimi alacam bu sene. Daha uyguna kasko yaptirirm gibime geliyor. Uygun teklif dedikleri bumuydu anlamadım ben. Axa dan yaptirmistim ben kaskomu 10. Ayda bitecek.
    Bence acentalarida gezmek lazım. Uygun teklif falan verdikleri yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internetten yaptırmak bence en iyisi (internetten dediğim daha sonra seni telefonla arıyolar), çünkü onlar tek seferde bir sürü şirketi sorguluyo ve sana en düşük olanı ve diğer teklifleri söylüyor, sende işine geleni yaptırıyosun (ben hep en düşük olanı tercih ediyorum), dışarda yaptırmaya kalksan en uygun teklifi alana kadar birsürü yer dolaşman lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.