Arkadaşlar merhaba şimdi diyelim , internetten herhangi bir siteden hepsiburada.com yada sanalmarketim.com gibi sitelerden laptop getirirsek şimdi laptopun işletim sistemini nasıl yükleyeceğiz ? Yani işletim sistemlerini hepsiburada.com gibi siteler kargoya vermeden önde açıp kendimi yüklüyor , yoksa biz kendimiz mi yüklüyoruz tam anlamadım . Yoksa hazırda mı geliyor , laptopun güç tuşuna bastığımızda hazır mı oluyor ? Bir yardımcı olur musunuz.
blackbyte
kullanıcısına yanıt
Teknik bilgilerinde yada başlığında işletim sistemi bölümünde FreeDOS/DOS/Linux ibarelerini görüyorsanız işletim sistemi yok demektir. Linux kullanmayı tercih ediyorsanız orası ayrı. Böyle bir durumda içine Windows kurulmadan kullanılamaz. Bilgisayar ile birlikte ayrıca Windows satın alıp kendiniz kurabilirsiniz. Teknik bilgi kısmında işletim sistemi windows 8, 8.1 ibarelerini görüyorsanız alır almaz kullanmaya başlayabilirsiniz.
Internet yada mağaza fark etmez. Nereden alırsanız alın bu değişmez.
quote:
Orijinalden alıntı: mcgoktug
Teknik bilgilerinde yada başlığında işletim sistemi bölümünde FreeDOS/DOS/Linux ibarelerini görüyorsanız işletim sistemi yok demektir. Linux kullanmayı tercih ediyorsanız orası ayrı. Böyle bir durumda içine Windows kurulmadan kullanılamaz. Bilgisayar ile birlikte ayrıca Windows satın alıp kendiniz kurabilirsiniz. Teknik bilgi kısmında işletim sistemi windows 8, 8.1 ibarelerini görüyorsanız alır almaz kullanmaya başlayabilirsiniz.
Internet yada mağaza fark etmez. Nereden alırsanız alın bu değişmez.
anladım süpersin kardeşim çok açıklayıcı oldu , yani anladım teşekkür ederim. yani bende zannediyordum ki sipariş verdikten sonra adamlar kutuyu falan açıp Windows yükleyip öyle gönderiyorlar zannediyorum.
blackbyte
kullanıcısına yanıt
Rica ederim. Bu devirde öyle bir hizmet veren yerlerin sayısı 1 elin parmaklarını geçmez. Hele internet üzerinden satış yapan firmalar hiç yapmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: mcgoktug
Rica ederim. Bu devirde öyle bir hizmet veren yerlerin sayısı 1 elin parmaklarını geçmez. Hele internet üzerinden satış yapan firmalar hiç yapmaz.