Şimdi Ara

Internetten LAN Kurmak !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEyler cs 1.6 oynuyorum ve arkadaşlarımla beraber oynamak istiyorum normal publiclerde bazen buluşamıyoruz veya istediklerimizi yapamıyoruz dediler ki internetten lan kurabiliyormuşuz biliyormusunuz böyle bişey?

not: adı hamachi veya x-fire olması lazım

varmı bilen bi babayiğit?

• Evet Arkadaşım hamachi Programını İndiriyorsunuz önce.
    http://www.hamachi.cc/download
    bu adresten indiriyorsunuz.
    sonrasını bu site güzel bir şekilde anlatmış takip ediyorsunuz.
    http://www.hamachiturk.com/showthread.php?t=1260
    İyi Oyunlar

• Haa Bu Arada Hamachi'yi Türkçe İndirebilirsiniz Sadece Download'dan Önce Dil Seçeneğini Türkçe Yapıp Sonra İndirmeniz Yeterli Olacaktır....
  • saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: silver_clapenteus

saol

Önemli Değil İyi Oyunlar
  • Eviniz Yakınsa Kablo Çekin Olmazsa Hamachi Veya Chiting Death İndir Ama Hamachi Hem Sorunlu Virüs Vs Olabiliyor
  • ya beyler arkadaşla kurduk herşey tmm programda görüyoruz birbirimizi sonra oyuna giriyorum oyun kuruyorum ark landan beni göremiyor varmı bi çözümünüz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc kurmak zor mu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ya beyler arkadaşla kurduk herşey tmm programda görüyoruz birbirimizi sonra oyuna giriyorum oyun kuruyorum ark landan beni göremiyor varmı bi çözümünüz?

Aynı sorun bendede var halledemedik boş server arayıp istemediğimiz maplerde misafir olarak takılıyoruz:(
  • programda birbiriniZİ gördükten sonra ping istek zaman aşımı diyorsa düvenlik duvarını ve varsa virüs programlarınızı kapayıp denemenizi tavsiye ediyorum. eğer oyuna bağlanırken class c hatası alıyorsanızwww.hamachiturk.com sitesini ziyaret edin burda cevabınızı bulacaksınız
    quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

ya beyler arkadaşla kurduk herşey tmm programda görüyoruz birbirimizi sonra oyuna giriyorum oyun kuruyorum ark landan beni göremiyor varmı bi çözümünüz?

Aynı sorun bendede var halledemedik boş server arayıp istemediğimiz maplerde misafir olarak takılıyoruz:(

saygılarımla

• quote:

Orjinalden alıntı: ogux06

programda birbiriniZİ gördükten sonra ping istek zaman aşımı diyorsa düvenlik duvarını ve varsa virüs programlarınızı kapayıp denemenizi tavsiye ediyorum. eğer oyuna bağlanırken class c hatası alıyorsanızwww.hamachiturk.com sitesini ziyaret edin burda cevabınızı bulacaksınız
    quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

saygılarımla

lan a girince bnm açtığım serverı göremiyor

yani en baştan hata var

• bende non steam 1.6 var aynı sorun bendedevar delı olacagım.
    "Dedicated Server" adlı bır programda gelıyor bılmem normal cs nın ıcınde varmı ama onla acıyoruz lan dıyoruz gırerken valve bımlemle rejected fılan dıyor ama ınternetten baglanınca gene benm serverımde gırıyoruz ama buseferde pıng ler ucusuyor bır hal caresı yokmudur ya delı olacagım
  • Hamachi son sürüm landan görmeyebiliyor o yüzden console açıp " connect hamachiip " yazarsanız bağlanır ya da modem usb ise direk normal ipden bağlanın..
  • connect hamachiip de olmadı yahu dellencem. yokmu bı baska hal caresı dusuk pıng ıle :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.