arkadaşlar slm.ben call of duty 2 yi hamachi ile arkadaşlarla oynamak istiyorum fakat lan oyun kuramıyorum.dedicated seçeneğini lan yapıp ok diyorum bir konsol geliyor bir sürü yazı ve kalıyor.bunu nasıl halledebilirim şimdiden saolun...
serverı dedıcated kuramazsın bız kafede oynadıgımızda oyle olmuyor.tabii bu hamachide de boyle
Eğer dedicated olarak kurduysanız konsol açıldığında Cod2_mp.exe ye girin. Join game kısmında bağlantı türünü lan olarak seçin ve refresh yapın. Böylece kurduğunuz server çıkacaktır.
İyi Günler.
Wrath.TCH
quote:
Orjinalden alıntı: Triple H
arkadaşlar slm.ben call of duty 2 yi hamachi ile arkadaşlarla oynamak istiyorum fakat lan oyun kuramıyorum.dedicated seçeneğini lan yapıp ok diyorum bir konsol geliyor bir sürü yazı ve kalıyor.bunu nasıl halledebilirim şimdiden saolun...
Aslında dedicated yapmana gerek yok. Direk açsanda oluyor. Ben bunu modemin 28960. portunu açarak yaptım oldu. Fakat başka bir yöntemi de var mıdır bilmem.
portunu nasıl açıyorsun anlatırmısın kardeş
bendede aynı sorun çıkıyo dediklerinizi yaptım ama bi türlü sorunu halledemedim
quote:
Orjinalden alıntı: soldiersan
portunu nasıl açıyorsun anlatırmısın kardeş
Portu açmak için önce modemin markasını ve modelini bilmek lazım. Port açmayla ilgili bir link var altta onu tıkla. Modemin markası ve modeline göre herşey anlatılmış: http://www.emuleturk.com/Port/PortAcma.htm