Şimdi Ara

İnternetten kızlan tanıştım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yine yapıcak bişey yok yaz geldi, Facebookta okey oynuyoruz arkadaşla. Güzel bi kız geldi odaya. 25 dk filan oynadık baya sıkıcıydı işte ama kız da çıkmadı. Dedim belki o da işsizdir ekliyim nolcak, sohbet ederiz sıcakkanlıysa filan. Gerçi böylelerini çok kişi ekliyor filan diyorum ama işte ekledim oyundan anımsamış herhalde beni kabul etti. Ertesi gün sırf sohbet başlatmak için okeye gelip gelmiyceğini sordum. "Canım sıkkın kusra bakma" filan dedi. "Aa neden" dedim. Sevgilisinden yeni ayrılmış filan Ne biçim kız bu sevgilisinden ayrılınca okey mi oynanır, git ağla filan. Neyse. E ben de fırsatçılık yapıp teselli ettim 2-3 espri yapmaya çalıştım.

Bir iki hafta geçti baya konuşur olduk bu süre boyunca. Belki buluşmak ister diye bu cuma tatile çıkacağımı üstüne basarak söyledim. O da İstanbulluydu. Görüşsek mi bari dedim. Kabul etti şaşırdım aslında ama sohbetlerimiz sarıyordu kız da üzgün işte bilmiyorum. Bugün Kadıköy'de buluştuk. Nedense özellikle akşam 5ten sonra buluşmak istediğini söylemişti. Ben de akşam daha romantik olur zaten diye üstesine gidip sorgulamadım. Günbatımı filan hoş hani.

Arkadaşlar inanır mısınız, o kadar çok böyle farklı buluşma tecrübem yoktur ama zaman su gibi akıp geçti. Gözlerinden bana karşı gerçek hisler beslediğini süzdüm. Güneş de battıktan sonra evlerimize gitmek için ayrıldık akşam sabaha kadar mesajlaştık sabah bize çağırdım kahvaltı ettik sonra kızı arabamla dolaştırdım.Sonra eve geri döndük kız dalmış gitmişti 2 dakika boyunca onu öylece izledim çok güzeldi.Gözleri yere kenetlenmişti belkide hala eski sevgilisini düşünüyordu.İçkilerimiz hazır diye seslendim.Üzgün olduğunu görünce ben yanındayım bak dedim. Bi anda bana sarıldı. Hoş oldum tabi, yanağına bir öpücük kondurdum sonra işi ilerlettik neyse gözlerimi kapatıp yatakta bekliyorum. Birden bir darbeyle irkildim. İçimden fantezi yapacağız sanırım diye düşünürken gözlerimi açtım. Ne göreyim kız aslında gulyabaniymiş sakalıyla bana vuruyormuş mağaradan yazıyorum burası çok pis kokuyor beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 10 Temmuz 2014; 7:24:19 >

• zebani yok rahat olun
  • İşin gücün yok mu git zıbar sabah sabah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın gulyabani

• Gulyabaniler naz yapmıyor diyorlardı inanmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Gulyabaniler naz yapmıyor diyorlardı inanmazdım.

Gulyabani wiki okudum okumaz olaydım.

"yalnız başına yatan birinin ayağının altını yalaya yalaya kan çıkacak kadar inceltir. Sonra ölünceye kadar kanını içer."
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

"yalnız başına yatan birinin ayağının altını yalaya yalaya kan çıkacak kadar inceltir. Sonra ölünceye kadar kanını içer."

ayağımın altını 5 dk yalasın gülmekten ölürüm zaten xdxd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvriL -- 10 Temmuz 2014; 7:31:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sokakta Bi Rusla Konuştum
    2 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar kız arkadaşımla
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Haydaaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Yucuklu Sumurta

zebani yok rahat olun

Benim hikayelerimde zebani yoktur kardeş farkımız tarzımız.
  •  İnternetten kızlan tanıştım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

oha mantıklı

• CSB
  • Gece gece kahkaha atıyorum mahalle ayağa kalktı :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.