Şimdi Ara

internetten kız arkadaş bulan varmı hiç:D:D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
5.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızına göre değişir ama netteki kızların çoğu ofsayt çıkar genelde deneyimlerim bu yönde
  • quote:

Orjinalden alıntı: adizman

netten gelen kızların hep bir eksikliği ya da fazlalığı vardır bilmem anlatabildim mi

• Çok. Ama hepsi gelip geçici oluyo Bi kız niye sevgili bulma sitesine üye olur? Gerçek hayatta kimse yüz vermediği için veya mevcut sevgililerinden sıkılıp yeni heyecanlar aradığı için..
  • abimin arkadaşıda 3 yıl önce tanıştığı kızla geçen ay evlendi nasip kısmet meselesi
  • Sanal olan hersey sanaldır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orjinalden alıntı: ZoRBa

netten sevgilisi olan kız umutsuz, evde kalmış kızdır

ayarlarsanız her istediğinizi yaparsınız

öyle yani nette bulduğunu nette kaybedersin

Vay be. Adama bak. Bu kadar belli etme ne olduğunu zorba.

Bu forumda ben en azından bir kişinin internetten tanışıp evlendiğini gördüm. Ben de sözlümle bu forumda tanıştım. Gayet iyi giden bir ilişkimiz var. 1.5 sene oldu. Herşey zannettiğiniz gibi olmuyor malesef. İnternetteyiz ne olacak diyince bitmiyor. Kaderin sizi nerde yakalayacağını tahmin bile edemezsiniz

+1 Her Yorumuna bu forum hariç Tesadüf oldu benimki ve şu anda nişanlıyım askerden sonra evliliğim var kısmetse Tanıdığım bir kız arkadaşımın en yakın arkadaşını benimle tanıştırdı 2.5 Sene oldu ve nişanlıyım. İnternetle işi bile yoktu sadece arkadaşı ısrarı benimle konuştu. Ve Allah'ın izniyle 2 ay sonra askere gidiyorum ve tekrar Allah'ın izniyle gelince evleneceğim.

O yüzden saçma sapan konuşmayı kesinde milletin görüşüne saygı duyun bir yerinizden sallamayın lafları.

• webcam show yapan bile var
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaybetmez

webcam show yapan bile var

Sen ne diyon
  • Askerden önce yediğim naneler ;

1 evli kadın,
    2 dul kadın,
    4 bakire kız,
    2 bakire olmayan kızla ilişki yaşadım.
    10 üzerindede webcam aracılığıyla tatmin olma durumları oldu.

Askerden sonra bırakdım net ortamını
  • quote:

Orjinalden alıntı: expander_

Askerden önce yediğim naneler ;

1 evli kadın,
    2 dul kadın,
    4 bakire kız,

bir aids testi yaptır
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

quote:

1 evli kadın,
    2 dul kadın,
    4 bakire kız,

bir aids testi yaptır

Frengi, aids herşey çıkar valla bundan

• Bu forumdan, msjda bile kendini kaybeden kız gördüm ben artık başka bişi demiyorum... zaten bırakın neti sokakta gördüğüm kız bile güvenmiyorum artık ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Bu forumdan, msjda bile kendini kaybeden kız gördüm ben artık başka bişi demiyorum... zaten bırakın neti sokakta gördüğüm kız bile güvenmiyorum artık ...

Kendine güveniyo musun dark
  • quote:

Orjinalden alıntı: MH

ben eşimle internette tanıştım 2 senelik evliyim ve 2 haftalık bir kızım var yani diyeceiğim o ki erşeyden önce güven önemlidir. iyice tanımalısınız birbirinizi uzaklık yakınlık farketmez

allah mesut eder inşallah ama şunu sorayım bir kızınız var acaba ilerde onun internetten arkadaşlık kurmasına izin verir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

quote:

1 evli kadın,
    2 dul kadın,
    4 bakire kız,

bir aids testi yaptır

Askerde kan tahlili yapmışlardır sanırım, çünkü bir ünite kan almışlardı çıksa o zaman çıkardı, kaldı ki hiç biriyle korunmadan ilişkiye girmedim.

• quote:

Orjinalden alıntı: adizman

quote:

Orjinalden alıntı: MH

ben eşimle internette tanıştım 2 senelik evliyim ve 2 haftalık bir kızım var yani diyeceiğim o ki erşeyden önce güven önemlidir. iyice tanımalısınız birbirinizi uzaklık yakınlık farketmez

allah mesut eder inşallah ama şunu sorayım bir kızınız var acaba ilerde onun internetten arkadaşlık kurmasına izin verir misiniz?

izin veririm de şöyle dediğim gibi herşet güven ve karşındakini iyi tanımak. yanlış kişi olursa kimse istemez
  • o beni buldu feyten , çokta iyi anlaşıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orjinalden alıntı: ZoRBa

netten sevgilisi olan kız umutsuz, evde kalmış kızdır

ayarlarsanız her istediğinizi yaparsınız

öyle yani nette bulduğunu nette kaybedersin

Vay be. Adama bak. Bu kadar belli etme ne olduğunu zorba.

Bu forumda ben en azından bir kişinin internetten tanışıp evlendiğini gördüm. Ben de sözlümle bu forumda tanıştım. Gayet iyi giden bir ilişkimiz var. 1.5 sene oldu. Herşey zannettiğiniz gibi olmuyor malesef. İnternetteyiz ne olacak diyince bitmiyor. Kaderin sizi nerde yakalayacağını tahmin bile edemezsiniz

kişisel düşünceler tabi

ben net ortamındaki insanlara güvenmiyorum

• Beyler şöyle bi durum var. Netten size kız düşmesi için ya çok paranız olacak yada diğer erkeklerden bariz yakışıklı olmanız laım . Bir bayanın profiline en az 1500 kişi giriyor. Sizin burda şansınız nedir? Kızlarda haklı bi arkadaşlık sitesinde 1000 mesaj size gelse sizinde poponuz kalkar.

Yabancı dilin varsa yabancı sitelere yöneleceksin kız nüfusu çok fazla ..

Bizim memlekette anca 25 yıl sonra bu durum değişir
  • Bir keresinde bulmuştum.Gayet iyi muhabbet ediyorduk.Resimlerini falan yolladı bende ona benimkileri.Kendisi almandı , ingilizceside çok iyiydi.O bana almanca öğretiyordu ben ona türkçe.Kendisi türkçeye meraklıydıda biraz.Siyasi konulardan,eş dost sevgili falan baya konusurduk.Bana ingilizcemde baya yardımı olmuştu.Sonra ne olduysa pek görüşemedik msnde ama hala youtubede friend olarak kayıtlı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.