Şimdi Ara

internetten kız arkadaş bulan varmı hiç:D:D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
5.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öğrencilik hayatı tüm zamanımı yediği için netten kızarkadaş aramaya yıllar önce başladım.
    başta ciddi değildim. sonra işi öğrendim.

bir çok kızarkadaş buldum. bulmak kolay. zor olanı elde tutmak ve diğer erkeklerle rekabet etmek.
    ama bu internet dünyası dışında da böyle zaten.

sanal alemin insanları bilgisayar tarafından yaratılmış sanal insanlar değiller. klevyenin tuşlarına basanlar
    yine etten- kemikten insanlar. yani normalde ne ise internette de o yaşanıyor. normalde hangi kurallar
    geçerliyse yine o kurallar geçerli. yalnızca arama yolu başka. bu da önemsiz bir ayrıntı.

ayrıca nete ilan veren insanlar eğer ciddiyse zaman kaybetmeye gelmez. niyeti bellidir zaten.
    oyalanırsan başkası kapar. ciddi değilse de hiç ilgilenme buna değmez.

yani normaldeki kurallar aynen geçerli. nedir bunlar:
    kadınlar erkek gibi erkek ister. paran ve zamanın olmalı.
    sürekli ilgi göstereceksin. etrafta rakiplerin var. her kızın seviyesi farklıdır. vs vs...

normalde neyse o yani. ve bulmak zor değil. ararsan bulursun.

• quote:

Orjinalden alıntı: ZoRBa

netten sevgilisi olan kız umutsuz, evde kalmış kızdır

ayarlarsanız her istediğinizi yaparsınız

öyle yani nette bulduğunu nette kaybedersin

Vay be. Adama bak. Bu kadar belli etme ne olduğunu zorba.

Bu forumda ben en azından bir kişinin internetten tanışıp evlendiğini gördüm. Ben de sözlümle bu forumda tanıştım. Gayet iyi giden bir ilişkimiz var. 1.5 sene oldu. Herşey zannettiğiniz gibi olmuyor malesef. İnternetteyiz ne olacak diyince bitmiyor. Kaderin sizi nerde yakalayacağını tahmin bile edemezsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Bu forumda ben en azından bir kişinin internetten tanışıp evlendiğini gördüm. Ben de sözlümle bu forumda tanıştım. Gayet iyi giden bir ilişkimiz var. 1.5 sene oldu. Herşey zannettiğiniz gibi olmuyor malesef. İnternetteyiz ne olacak diyince bitmiyor. Kaderin sizi nerde yakalayacağını tahmin bile edemezsiniz

bende netten tanıstım 3 senedır cıkıyoruz.cokta mutluyuz.dort dortluk bı ınsan.
    tanıstık 7-8 ay muhabbet ettık.msnde. daha sonra bulustuk ve o gun bugundur devam edıyor.

kısmet ısı bu ısler.
    su an kı cıktıgım nette gorustugum tek kız degıldı.bı cok kızla gorustum bulustum dedıgınız gıbı geldı gectı.

mesela bırıyle tanıstık.1 hafta sonra bana mektup attı :S ıcınde fotoalrı falan. cocuklarımızın ısmını belırlemıs falan

aynı hızla engelledım msnde

bırıyle bulustum ızmıre geldı.cok zengındı ama sonradan gormeydı.benım tarzım degıldı.benı kukla yapmak ıstıyodu

bırıyle tanıstım foto modelım dedı.ıstanbulda yasıyorum ızmırde akrabalar var dedı.cıplak fotosunu attı falan
    erkek cıktı

3 sene once oldu tabı bunlar

• kader ilk baş tanıyıp sonra görüşmek en azından daha yararlı
  • hangi sitelerden iş çıkıyo, link to please
  • sanırım TUVNERA arkadaşımızında internet üzerinden oldukça fazla gönül ilişkisi olmuştu..Gerçi gerçek hayatta da deneyimli bir arkadaş özellikle ruslar konusunda..eminim size daha felsefi bilgiler verecektir.
  • tuvnera@ memur oldu şimdi adliyede daktiloda yazıyodur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 18 Haziran 2008; 9:07:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baba Naber

vardı ayrıldım. tavsiye etmem.. boş işler

+1 Sonra 6 ay geçince sevgilim terketti yaşamak istemiyorum diye topic açma hiç
  • Netlog dan anca kasar peynir bulursun
  • nette tanış sonra gerçek hayatta görüş buluş ona göre karar verirsin tanıdıktan sonra.Nette konuşup konuşup ilk gördüğünde sevgilim diyorsan zaten uzun sürmeyeceği belli o işin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

tuvnera@ memur oldu şimdi adliyede daktiloda yazıyodur

yok canım daktilolar milattan önceydi şimdi klavye kullanıyordur...Ama mesai saatlerinde dh ye takılamıyor galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutarock

quote:

Orjinalden alıntı: lejyonerx

gerek yok

bencede gereq yhok ta lazım oluo bea

böle yazanlara emo mu deniyordu

• quote:

Orjinalden alıntı: adizman

netten gelen kızların hep bir eksikliği ya da fazlalığı vardır bilmem anlatabildim mi

• quote:

quote:

Katılıyorum..Elbette bu güven meselesi.Zaten karşındaki bu işin gırgırındaysa (Burdaki bazı arkadaşlarımız gibi) kız bunu anlar.Kız da gırgırındaysa zaten mutlu mesut birkaç ay takılırlar buluşurlar birkaç kez ve daha sonra ayrılırlar.İnternetten çok iyi anlaşacağın arkadaş da bulursun, dost da sevgili de..Deneme yanılmayla da olsa bulursun

• +1
    quote:

Orjinalden alıntı: Veve

quote:

quote:

Katılıyorum..Elbette bu güven meselesi.Zaten karşındaki bu işin gırgırındaysa (Burdaki bazı arkadaşlarımız gibi) kız bunu anlar.Kız da gırgırındaysa zaten mutlu mesut birkaç ay takılırlar buluşurlar birkaç kez ve daha sonra ayrılırlar.İnternetten çok iyi anlaşacağın arkadaş da bulursun, dost da sevgili de..Deneme yanılmayla da olsa bulursun

• Yonjada arkadaşımın arkadaşı olan 1 kızla bayaa birşeyler olmuştu.

Fakat sonra çocukluk yaptığımı anladım. Kızda biraz melankolikti,hala öyle.

Arada msn de paslaşıyoruz o kadar..

İnternet yalan !
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

hangi sitelerden iş çıkıyo, link to please

www.hi5.com
    www.facebook.com ( )
    www.yonja.com
    www.siberalem.com
    www.netlog.com

hiçbirine takılmam bir bilgisayarcı tüm siteleri bilir

• www.rate.ee

estonyalı kızlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Herhangibiinsan

www.rate.ee

estonyalı kızlar.

Arada sırada girerim bu siteye,üyelik de var ama tek sorun dil..Arkadaşlık teklifi yollayan vardı sırf Türk'üm diye

• ben eşimle internette tanıştım 2 senelik evliyim ve 2 haftalık bir kızım var yani diyeceiğim o ki erşeyden önce güven önemlidir. iyice tanımalısınız birbirinizi uzaklık yakınlık farketmez
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.