Şimdi Ara

İnternetten İmei Kaydı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
896
Cevap
24
Favori
199.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ziraattan ödeme yaparken vergi dairesini ne seçiyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

quote:

Orijinalden alıntı: uurgn

Çarşamba öğleden sonra ziraat bankası internet şubesi üzerinden vergiyi ödedim.

Vergi ödemeleRi-yolcu ile gelen ceptel-veraset ve harçlar kısımlarını seçmeniz gerekiyo sonra zaten 115 tl otomatik görünüyo.

Biraz öncede e-devlet üzerinden bir kere bile hata almadan sorunsuzca tamamladım.

Burda da pasaport no ve pasaport rengi . İmei no kendi numaraız ayrıca yurda giriş tarihini doğru yazarsanız işleminiz 5 dakika bike sürmemektedir.

Orda 5 dakika sürüyorda imei sorgulama sitesine girdiğinde hala kayıt olmadığını göreceksin , 2 hafta oldu benim hala evraklar incelemede yazıyor

hocam su şekildeki yazı işleminizin yapıldıgı ve telefonunuzu kullanabileceğiniz anlamına geliyor. evrak inceleme 3-4 ay gibi bir süreyi buluyor.

"IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır"

• quote:

Orijinalden alıntı: nevermscx

quote:

quote:

Vergi ödemeleRi-yolcu ile gelen ceptel-veraset ve harçlar kısımlarını seçmeniz gerekiyo sonra zaten 115 tl otomatik görünüyo.

Biraz öncede e-devlet üzerinden bir kere bile hata almadan sorunsuzca tamamladım.

Burda da pasaport no ve pasaport rengi . İmei no kendi numaraız ayrıca yurda giriş tarihini doğru yazarsanız işleminiz 5 dakika bike sürmemektedir.

Orda 5 dakika sürüyorda imei sorgulama sitesine girdiğinde hala kayıt olmadığını göreceksin , 2 hafta oldu benim hala evraklar incelemede yazıyor

hocam su şekildeki yazı işleminizin yapıldıgı ve telefonunuzu kullanabileceğiniz anlamına geliyor. evrak inceleme 3-4 ay gibi bir süreyi buluyor.

"IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır"

Evet hocam kullanabileceğimizi biliyorum ama bir evrakta sorun çıktığı takdirde kapatılır telefon , o ibare kalktığı an telefonun kaydı gerçekleşir ve bir daha düşmez . Şuan onay sürecinde.

• Acil cvp verse bilen? Tarın son gün kayıt için

• quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

Ziraattan ödeme yaparken vergi dairesini ne seçiyoruz?

9151 YOLCU BERABERİNDE GETİRİLEN TELEFON KULLANIM İZİN HARCI
  • Telefon kayıt harcı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

Telefon kayıt harcı :)

gibe göre izin harcı ;http://www.gib.gov.tr/index.php?id=405
  • 1: öncelikle yurt dışından ülkeye giriş yapmış ve giriş yapalı 1 ayı doldurmamış..son iki takvim yılında telefon kaydettirmemiş olması.(örnek:Kasım 2011 bir imei kayıt ettirdiniz--ocak 2013 de yeni bir kayıt yapılabilir.)

yanı martda kayıt edebılmek için en son ne zamn kayıt yapmş olması gerek ?? mesela yarın yapıcaz son kayıt tarıhı ne olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: western__

1: öncelikle yurt dışından ülkeye giriş yapmış ve giriş yapalı 1 ayı doldurmamış..son iki takvim yılında telefon kaydettirmemiş olması.(örnek:Kasım 2011 bir imei kayıt ettirdiniz--ocak 2013 de yeni bir kayıt yapılabilir.)

yanı martda kayıt edebılmek için en son ne zamn kayıt yapmş olması gerek ?? mesela yarın yapıcaz son kayıt tarıhı ne olmalı

hocam aynen dediğin gibi, 2 takvim yılı olduğu için 31.12.2011 tarihinde kayıt yaptırılmış olan kayıt için 2013 yılı başından itibaren yeni telefon hakkı doğuyordu. 2012 Ocak ayında yaptırma durumunda ise en erken 2014 Ocak ayında kayıt yaptırabilecektin yine de aklında soru kalmaması için 444 9 777 (Türkiye'nin her yerinden) veya (0312) 232 23 23 7/24 numaralardan bilgilerini vererek net bilgiyi al

• quote:

quote:

1: öncelikle yurt dışından ülkeye giriş yapmış ve giriş yapalı 1 ayı doldurmamış..son iki takvim yılında telefon kaydettirmemiş olması.(örnek:Kasım 2011 bir imei kayıt ettirdiniz--ocak 2013 de yeni bir kayıt yapılabilir.)

hocam aynen dediğin gibi, 2 takvim yılı olduğu için 31.12.2011 tarihinde kayıt yaptırılmış olan kayıt için 2013 yılı başından itibaren yeni telefon hakkı doğuyordu. 2012 Ocak ayında yaptırma durumunda ise en erken 2014 Ocak ayında kayıt yaptırabilecektin yine de aklında soru kalmaması için 444 9 777 (Türkiye'nin her yerinden) veya (0312) 232 23 23 7/24 numaralardan bilgilerini vererek net bilgiyi al

sağol kardeşim arkadşım daha önce yaptırmış tarihine bakmadım akşam görşcez baklm. bu kanun yenı değilmı 2012 nın sonunda çıktı sanırım

• quote:

quote:

quote:

sağol kardeşim arkadşım daha önce yaptırmış tarihine bakmadım akşam görşcez baklm. bu kanun yenı değilmı 2012 nın sonunda çıktı sanırım

ne demek hocam arkadasın arayıp versin bilgilerini anında söylüyorlar. kanun konusunda doğru hatırlıyorusun.

http://www.mcks.gov.tr/tr/HaberDetay.php?Key=52

• Neyse Maliyeden yatırdım edevletten yaptım. İmei sorguladığımda kontrol ediliyor diyor. Heralde hallettim işi

• Son 1 - 2 hafta içinde e-devlet üzerinden kayıt yaptırıpda kayıdı onaylanan varmı arkadaşlar? Hala evraklar kontrol aşamasında yazıyor da.
  • quote:

Neyse Maliyeden yatırdım edevletten yaptım. İmei sorguladığımda kontrol ediliyor diyor. Heralde hallettim işi

onay numarası da verdıyse işlem tamamdır
  • quote:

quote:

İnceleme zaten 3 4 ay sürüyor.
    Tam kayıt olana kadar geçici kayıt yazacak sistemde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Neyse Maliyeden yatırdım edevletten yaptım. İmei sorguladığımda kontrol ediliyor diyor. Heralde hallettim işi

Onay numarası ne? Edevletten onay verince sistemde sorun var dedi, tekrar denedim aynı pasaporta başka kayıt yapamazsınız dedi. İmei sorgusunda da kontrol aşamasında yazıyordu. Şimdi herhangi bir sorun var mı acaba?

• quote:

quote:

quote:

Onay numarası ne? Edevletten onay verince sistemde sorun var dedi, tekrar denedim aynı pasaporta başka kayıt yapamazsınız dedi. İmei sorgusunda da kontrol aşamasında yazıyordu. Şimdi herhangi bir sorun var mı acaba?

Sorun yok e-devletin sayfasında öyle bir hata var, sistemde sorun var diyor fakat kayıt yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 15 Mart 2013; 6:10:23 >

• evet mağdur arkadaşlar nasıl gıdıyor kayıt ışlerı.2012 de kayıt yapn arkadşn pasporta olmuyormuş tekrardan yenı pasport aramaya geçtık.
    Adamlar kaçak mazot mılyarderı oldu bızım uğraştığmz seye bak vergı kaçırıyrmusuz bu sekılde. adaletını sı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi western__ -- 15 Mart 2013; 10:26:02 >
  • e-devletten de son işlemi yaptıktan sonra beklerken illa orada girilen telefon numarası mı telefonda takılı olmak zorunda yoksa telefonun içindeki sim kartın önemi yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiser Soeze -- 15 Mart 2013; 10:30:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaiser Soeze

e-devletten de son işlemi yaptıktan sonra beklerken illa orada girilen telefon numarası mı telefonda takılı olmak zorunda yoksa telefonun içindeki sim kartın önemi yok mu?

işlemin onaylandıktan sonra dilediğin sım kartı takıp kullanabilirsin hocam.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.