Şimdi Ara

İnternetten İmei Kaydı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
896
Cevap
24
Favori
199.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben geçen perşembe günü kayıt yaptırdım...şu an da 'IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır yazıyor' .ben telefonu ne zaman kullanmaya başlayacağım? bu yazının imei kaydı kesin olarak kesinleşti diye yazmasınımı bekleyeceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuti77

arkadaşlar ben geçen perşembe günü kayıt yaptırdım...şu an da 'IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır yazıyor' .ben telefonu ne zaman kullanmaya başlayacağım? bu yazının imei kaydı kesin olarak kesinleşti diye yazmasınımı bekleyeceğim?

kontrol aşaması 3-4 ayı bulabildiği için bu süre zarfında yazdığınız şekilde yazı çıkacak. Telefonunuzun açılmış olması ve kullanabiliyor olmanız lazım suan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

quote:

Orijinalden alıntı: hmozdemirr

Arkadaşlar kaydı düşen cihazlar için fikri olan var mı?bazıları kaydı düşenler için tekrar kayıt olmayacağını söylüyor...

Onceki pasaport sahibi bir dilekce verip kaydi sildirmesi gerekli.sonra baska bir pasaport a kayıt olabilir.

Peki önceki pasaport sahibini tanımıyorsak??
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar kaydı düşen cihazlar için fikri olan var mı?bazıları kaydı düşenler için tekrar kayıt olmayacağını söylüyor...

Onceki pasaport sahibi bir dilekce verip kaydi sildirmesi gerekli.sonra baska bir pasaport a kayıt olabilir.

forumda silme işlemini yapan arkadaşlar mevcut.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kaydı düşen telefon için sildirme işlemi yapıldığına emin miyiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nevermscx

quote:

quote:

quote:

quote:

Eger tekrardan baska pasaporta kayıt yaptiracaksniz onceki kaydin mutlaka silinmesi gerekiyor kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eger tekrardan baska pasaporta kayıt yaptiracaksniz onceki kaydin mutlaka silinmesi gerekiyor kardeşim.

hocam saol bilgi için. konuyu tam olarak bilmiyorum ama aklıma da yatmıyor. kaydı düşen telefonun o pasaportta kalması ilginç bir durum olur ? Pasaportta kalıyorsa niye siliniyor ? sonuçta kayıt bir şekilde onay görmüyor ve düşüyor denmesi o telefonun gerçek bir kayıt yaptıracagı anlamına gelmez mi ? başka forumda kesinlikle silme işleminin olmadığı ve para tuzağı olduğundan bahsedildi.

• geçen perşembe imei kaydını yaptırdım ama daha telefonu denemedim sim kartı değistrmem gerekiyor.kesin olarak açılmışmıdır acaba???
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuti77

geçen perşembe imei kaydını yaptırdım ama daha telefonu denemedim sim kartı değistrmem gerekiyor.kesin olarak açılmışmıdır acaba???

buradan http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php sorgulamanı yaptıktan sonra kayıt altına alındıgı ibaresini görürsen hattını takıp kullanmaya başlayabilirsin.
  • arkadaşlar yeni imei kayıt yaptırmak isteyen ya da imei kaydı düşen varsa 05369985028 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apple teknik serviss

arkadaşlar yeni imei kayıt yaptırmak isteyen ya da imei kaydı düşen varsa 05369985028 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

pm
  • Arkadaşlar 3 gündür sistemde sorun oldugundan hiçbir şekilde kayıt yaptırılmıyormuş. Bu konuda bilgisi olan var mı ?
  • Pazartesi Mecidiyeköy de yaptırdık daha yeni Kıbrıstan gelmiş T.C Kimlik sahibi arkadaşıma.
  • Bu harç ödeme işini internet üzerinden garanti bankası, teb yada akbank'tan yapabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaiser Soeze

Bu harç ödeme işini internet üzerinden garanti bankası, teb yada akbank'tan yapabiliyor muyuz?

buyur hocam

http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=40
  • quote:

Arkadaşlar 3 gündür sistemde sorun oldugundan hiçbir şekilde kayıt yaptırılmıyormuş. Bu konuda bilgisi olan var mı ?

Bana da aynısını dediler. Bu gece düzeleceğini söylüyorlar bakalım.
  • Ben Aralık ayının sonlarında kendi telefonumu kaydettirdim 100 TL harç yatırmıştım 115 olmuş sanırım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ks34

Ben Aralık ayının sonlarında kendi telefonumu kaydettirdim 100 TL harç yatırmıştım 115 olmuş sanırım :(

yeni yıl yeni harç diyerek 2013 yılı başından itibaren 115 TL yapıldı maalesef
  • Çarşamba öğleden sonra ziraat bankası internet şubesi üzerinden vergiyi ödedim.

Vergi ödemeleRi-yolcu ile gelen ceptel-veraset ve harçlar kısımlarını seçmeniz gerekiyo sonra zaten 115 tl otomatik görünüyo.

Biraz öncede e-devlet üzerinden bir kere bile hata almadan sorunsuzca tamamladım.

Burda da pasaport no ve pasaport rengi . İmei no kendi numaraız ayrıca yurda giriş tarihini doğru yazarsanız işleminiz 5 dakika bike sürmemektedir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurgn

Çarşamba öğleden sonra ziraat bankası internet şubesi üzerinden vergiyi ödedim.

Vergi ödemeleRi-yolcu ile gelen ceptel-veraset ve harçlar kısımlarını seçmeniz gerekiyo sonra zaten 115 tl otomatik görünüyo.

Biraz öncede e-devlet üzerinden bir kere bile hata almadan sorunsuzca tamamladım.

Burda da pasaport no ve pasaport rengi . İmei no kendi numaraız ayrıca yurda giriş tarihini doğru yazarsanız işleminiz 5 dakika bike sürmemektedir.

Orda 5 dakika sürüyorda imei sorgulama sitesine girdiğinde hala kayıt olmadığını göreceksin , 2 hafta oldu benim hala evraklar incelemede yazıyor
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.