Bildirim
İnternetteki türklerin sayısının artması
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kullanıcı yaşının yukselmesiyle olabilir. Artık 40 50 60 bile kullanıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fakirlikten
-
-
Türk düşmanı mısın sen?
Ne alakası var kardeşim Twitter bağımlısı böcek fotosu koydum işte
Martı kaş familyasına mı mensupsun?
Değilim kardeş.
Öyle, ciddi manada eğitimli tipler de var belli ama lüzumsuz özgüvenli tipler de çok. Gereksiz bir milliyetçilik takıntısı, tarihi kabullenememe falan. Bir Sırplar bir biz, şu kendimizi üstün görme kompleksini atamıyoruz bir türlü.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kısaca Türk forumlarında veya gruplarında aradıkları içerikleri bulamıyorlar. Yabancı forumlar bana kalırsa daha kaliteli ve güzel içeriklere sahip. Nasıl diyeyim Türkler internetin içerisindeki virüs gibi, uzak kalmak istersin. Bahsettiğim Türkler toxic ve akılsız olan tayfa
Algıda seçiciliktir. Diğer milletler İngilizce konuşulan ortamda İngilizce konuştukları için normal olarak, bizde de eğitim seviyesi düştüğü için bu ortamlarda Türkçe konuşan sayısı artmış olabilir ama bu Türkülerin sayısının arttığını göstermez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X