Şimdi Ara

İnternetteki 1 Saniyelik Kopma Yüzünden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler uydu net kullanıyorum oyunu oynarken 10 saniyede 1 saniye kayıp. Örneğin adam önümde skill atıyorum bir bakmışım sağımda solumda minion kaçırmalar falan oluyor. Bunun yüzünden oyundan soğudum çünkü bu sorundan dolayı oyunda saçma hareketler ortaya çıkıyor. Böyle bir durumda siz olsanız ne yapardınız.

• oyunu bırakırdım ya da internetimi değiştirirdim. sen seç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netini değiştir? Değiştiremiyorsan da vınn al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uydunet kullanıyorum, farklı odalardan girince 100-170 arası ping oluyor ama modem yakını geldigim zaman 60-80. Lan kablosu ile kullanıyorum ve ping 40-50 üstüne çıkmaz oldu tavsiye bu şekilde kullanman. Akşamları çok nadir kopukluklar olabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaeDoS

uydunet kullanıyorum, farklı odalardan girince 100-170 arası ping oluyor ama modem yakını geldigim zaman 60-80. Lan kablosu ile kullanıyorum ve ping 40-50 üstüne çıkmaz oldu tavsiye bu şekilde kullanman. Akşamları çok nadir kopukluklar olabiliyor

Bende uydunet kullanıyorum farklı odaya geçimce hız 19 dan 3e 1e falan iniyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Net değiştir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    internette 1-2 saniye süren kopma
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Taahhüt olmasa 2 saniye durmam internette de
  • Kardeş bende de uydunet var ben yanına gidip te oynuyordum sorun çıkmıyor sende dene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablo deneyin?

• Fucuklu Sumurta kullanıcısına yanıt
    Kardesim yasamis oldugun problemin çözümü var. Modem arayüzüne gir -> Kablosuz'a tikla -> Kontrol Kanali var asagida onu 1,3 veya 6 (bu rakamlardan biri) olarak degirtirdigin taktirde Kablosuz çekim gücü problemin gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anahtar222 -- 5 Mayıs 2014; 14:11:58 >
  • XaeDoS kullanıcısına yanıt
    Kardesim yasamis oldugun problemin çözümü var. Modem arayüzüne gir -> Kablosuz'a tikla -> Kontrol Kanali var asagida onu 1,3 veya 6 (bu rakamlardan biri) olarak degistirdigin taktirde Kablosuz çekim gücü problemin gider.
  • aynı durumda olsam drmel adlı üyeye id pass yollardım.
  • Modemin kullandığın internet alt yapısını tam olarak desteklemiyor olabilir. Mesela Ben adsl modem ile adsl kullanırken Fiber internet e geçirildim. Aynı modem ile devam ettim. İnternette belli aralıklarla kopmalar oluştu. Olayı araştırınca Adsl modem ile fiber kullanılabildiğini fakat kopmalar meydana geldiğini öğrendim. Fiber modem aldım. Hem ping düstü hem bağlantı kopma gibi sorunlar ortadan kalktı.
  • Superonline 55 ping sabit oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinicius -- 5 Mayıs 2014; 14:56:08 >
  • Çekilişe katılmak istiyorum.

Hangi serverda hesap ? euw tr ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xish

Superonline 55FPS sabit oynuyorum.

Ping demeye mi çalıştın yoksa fps nedir bilmiyormusun

• quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

quote:

Superonline 55 ping sabit oynuyorum.

Ping demeye mi çalıştın yoksa fps nedir bilmiyormusun

Rezil olduk iyimi. Değiş değiş

Gerçi fps'de 50 civarı

• quote:

Superonline 55 ping sabit oynuyorum.

Hocam bende aynı şekilde sabit 55 ping

• quote:

Orijinalden alıntı: anahtar222

Kardesim yasamis oldugun problemin çözümü var. Modem arayüzüne gir -> Kablosuz'a tikla -> Kontrol Kanali var asagida onu 1,3 veya 6 (bu rakamlardan biri) olarak degirtirdigin taktirde Kablosuz çekim gücü problemin gider.

İnş olur hocam ya valla yeni cihaz almayı düşünüyordum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.