Şimdi Ara

İnternette ücretsiz phpbb forum kurulumu(anlatımlı!!)kaçırmayın okuyun hemen!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
37.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bir asp script i kurmak istiyorumda DNS ayarları nasıll oluyor bir türlü anlayamadım
  • forumklasörü/install/

dosyaların hepsini bu klasörün altınamı kaydedeceğiz. ?

yoksa doğrudan forum klasörü diye bir klasör mü açıyoruz?

neyse iki şekilde de çalışmıyor

kayıt aşamasında problem çıkıyor

kaydet dediğimde tekrar aynı sayfaya dönüyor ???*
  • kullanıcıadı_uk.db

buraya herhangi bir isim mi yazıyoruz yoksa siteye üye olduğumuzda aldığımız kullanıcı adı mı?
  • If you are installing to a database that uses ODBC, e.g. MS Access you should first create a DSN for it before proceeding.

bu hatayı veriyornedemek istiyor ki?
  • If you are installing to a database that uses ODBC, e.g. MS Access you should first create a DSN for it before proceeding.

ne demek istiyor ki?
  • slmlar install.php yi çalıştırma aşamasına kadar geldim ===>http://members.lycos.co.uk/finanstakimi/install/install.php
    ama şöyle bir hata veriyor
    Warning: main(): Unable to access ./../extension.inc in /data/members/free/tripod/uk/f/i/n/finanstakimi/htdocs/install/install.php on line 297

Warning: main(./../extension.inc): failed to open stream: No such file or directory in /data/members/free/tripod/uk/f/i/n/finanstakimi/htdocs/install/install.php on line 297
    .
    .
    .
    .
    .
    bu şekilde devam ediyor. php4 ü aktiv ettim... yüklediim forum: phpBB-2.0.11
  • ODBC kullanan bir veritabanýna yükleme yapacaksanýz, (Örn: MS Access) devam etmeden önce bir DSN yaratmalýsýnýz.

bu ne demekki???
  • ben baştaki sorunumu çözdüm

install sayfasında start install tıkladıktan sonra aldığım hata ise:

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /data/members/free/tripod/uk/f/i/n/finanstakimi/htdocs/phpBB2/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /data/members/free/tripod/uk/f/i/n/finanstakimi/htdocs/phpBB2/db/mysql4.php on line 331
    phpBB : Critical Error

Could not connect to the database

bu hatayı önceden alanlar sorunu çözmüşler ama buraya nasıl çözüldüğünü yazmamışlar yardımcı olabilecek olan var mı?

edit:çözüldü====> database isminde .db değil _db olacak duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavuraki -- 9 Aralık 2004, 15:50:29 >
  • ee Birde ASP kurmak istesek...
    DNS Ayarları nasıl oluyor arkdaşlar bilen var mı ?
  • arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu?
  • Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /data/members/free/tripod/uk/d/i/m/dimetriks/htdocs/phpBB2/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /data/members/free/tripod/uk/d/i/m/dimetriks/htdocs/phpBB2/db/mysql4.php on line 331

Arkadaşlar neden bu hatayı alıyorum?
  • tamam çözdüm :)
  • http://members.lycos.co.uk/dimetriks/phpBB2/
  • phpbb destek türkiyewww.canver.net
  • @yigini sen buralara takılırmıydın.
  • merhaba arkadaşlar...
    phpbb yi siteme upload ettim fakat database ile ilgili bir bilgim olmadığı için kuramadım. Ücretli hostum olduğundan dolayı oraya yüklemek istiyorum. Yoksawww.myfreebb.com adresi bu hizmeti ücretsiz şekilde sağlıyor. database olulturmayı control panelinden yapıyormuşuz birkaç webmaster dan öğrendiğim kadarıyla. Fakat ben hostumun control panelinin nerede olduğunu bilmiyorum. Bir yardımda bulunursanız sevinirim.

Ek bilgiler
    ------------------------------
    Domain adresi :www.haycafe.net
    Hosting sağlayıcı :www.turkticaret.net

• arkadaşlar benim alan tripod tan değil burda yazılanları yaptım.hatta database i açtım fakat bir türlü yazılan lar olmuyor.Bu adresini vereceğim sitedeki ayarlardan anlayan varmı Varsa bir zahmet nasıl olacağını söyleyebilirmi
    adres

http://freestarthost.com/members/
  • quote:

Orjinalden alıntı: necrozan™®

Basic Configuration

Default board language: English
    Database Type :MySQL 4.x
    Choose your installation method: install

Database Configuration

Your Database Name: kullanıcıadı_uk.db ????

sanırım bı hata var,,
    kullanıcıadı_uk_db olmalı
  • arkadaşlar ben kendi hostuma dosyaları kopyaladım ama kurarken veritabanı adı kısmına ne yazacam???

yazısı çıkıyor. ben hostu bedava almadım nolur biliyosanız bi yardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuGhAn -- 26 Ocak 2005, 17:30:49 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.