Şimdi Ara

İnternette ücretsiz phpbb forum kurulumu(anlatımlı!!)kaçırmayın okuyun hemen!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
37.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • members.lycos.co.uk/kuladınız/forumklasörü/install/install.php bir de ben kursam arkadaşlar hepinizden yardım bekliyorum.buraya kadar tamam sonrası ne yazacam kullanıcı adı, ok diğeri ne
    iş anlamadım sürekli hata veriyo.

The page cannot be found

It may no longer exist.
    It may have moved to another web address.
    It may be a restricted area.

Please check your spelling to make sure you've typed the correct web address. One wrong character can prompt a "The page cannot be found" message.
    Lycos Tripod UK Team

hatasını veriyo ne yapayım yardım kurmam lazım ok
  • Teşekkür ederim...

Warning: main(): Unable to access ./config.php in /data/members/free/tripod/uk/a/l/l/allttan/htdocs/admin/common.php on line 111

Warning: main(./config.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/members/free/tripod/uk/a/l/l/allttan/htdocs/admin/common.php on line 111

Warning: main(): Failed opening './config.php' for inclusion (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib') in /data/members/free/tripod/uk/a/l/l/allttan/htdocs/admin/common.php on line 111

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/uk/a/l/l/allttan/htdocs/admin/common.php:111) in /data/members/free/tripod/uk/a/l/l/allttan/htdocs/admin/common.php on line 115

bu hata nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyx45r -- 26 Şubat 2005, 12:16:56 >
  • beyler yardım edecek yok mu ,online olan varsa ya da e maile leoders@hotmail.com yardım ederse sevinirim
    members.lycos.co.uk/kuladınız/forumklasörü/install/install.php

buraya kadar geldim ne yapmam lazım
    forum klasörü phpBB-2.0.3 mü olacak
  • hayır arkaşım phpbb yi ne olarak upload ettin dosyanın adını yazıcan klasör adı ok anladın inşallah
  • Ya necro özelden sana mail attım! Bi değerlendirsene! Bekliyorum! Oks!?
  • nasıl olmuyor?
  • ya mu yıldız falan nasıl nerden indirebilirim bir de /kulismi/phpBB2 yi nasıl sadece /kulismi olarak değiştirebilirim
  • yıldız olayını mod(özellik) ekleyerek halledebilirsin isim olayınıda phpbb2 dosyasının tümünü üst dizine çıkararak yapabilirsin ama bunu yaparsan muhtemelen çöker forum.BU yüzden önce sil sonra yap çünkü mysql da tablolar ../../phpbb2 ye göre ayarlıdır...
  • temaları nereden buluruz
  • www.phpbb.com
    www.phpbbstyles.com

tema bulabilirsin.
  • Arkadaşlar benim için bir arrkadaş forum kurabilir mi acaba okulum için olacak...Yapamadım...
  • www.nuketurk.com phpbb temları olması lazım bildiğim kadarıyla.
  • Herkeze Hayırlı Olsun

ilk olarak lycostan bi hesap alalım..herhalde burayı anlatmama gerek yok.ikinci adım olarak php nuke 7.3 ü bilgisayara indirelim.

http://www.netz-id.de/downloads/phpnuke/versionen/phpnuke73.zip

indirdikten sonra bunu extract edelim..bizim işimize yarayacak olan bölüm extract edilmiş klasörün html bölümüdür..onun için diğer dosyaları silebilirsiniz.şimdi html dosyasının içindeki dosyaları upload edin.bunun için cuteftp 6.0 pro yu kullanacağız.cuteftp yi bu linkten indirebilirsiniz..

www.eduedix.tk yakında...

ftp://ftp.globalscape.com/pub/cuteftppro/cuteftppro.exe

şimdi sıra dosyaları upload etmeye geldi..ayarlar:

host: ftp.members.lycos.co.uk
    username: (bu lycostan size gelen mailde yazıyor.)
    password: (bu lycostan size gelen mailde yazıyor.)

şimdi size bi önerim olacak.phpnukenin içinde bir sürü dil war..bunlardan kullanacaklarımızı upload edersek daha iyi çünkü çok dil upload etmek demek çok yer kaplaması demek..onun için html klasörünün içindeki admine sonra language'e giriyoruz.şimdi işimize yaramayacak olan dil dosyalarını siliyoruz.sonra html nin içindeki language den işimize yaramayanları sileceğiz..son olarak da html nin içindeki modules/language'e giriyoruz.module klasörlerine teker teker girerek işimize yaramayan dil osayalarını siliyoruz..

dilleri sildikten sonra sıra temalara geldi..temalar da baya yer kapladığınıdan sadece işimize yarayanları upload etmemiz daha iyi olur.bunun için html nin içindeki themes'e giriyoruz.ordan sadece işimize yarayacak olan temaları ve index dosyasını upload edeceğiz..onun için işinize yaramayan temaları siliniz..şimdi siteyi tamamen rahatlatma işlemini tamamladıktan sonra upload işlemine geçtik.üstteki ftp ayarlarını girdikten sonra html nin içindeki her dosyayı upload ediyoruz.upload işlemi bittikten sonra sıra lycos'un ayarlarını yapmaya geldi. bunun için şu linke giriyosunuz:
    http://tripod.lycos.co.uk burdan login oluyoruz.

şimdi my account'a basıyoruz.daha sonra sayfanın altına gelip php ve mysql'i activite ediyoruz.activite ettikten sonra sayfanın my account sayfasının aşağısındaki php4u 'ya basın..açılan sayfadan manage your databaseye basın.şimdi bi pencere açılacak.burda hiç bişeye dokunmucaz benim dediklerimin dışında.aşağıda run bilmemne nin altındaki browse'ye basıyoruz.ondansonra phpnuke yi extrct ettiğimiz klasörü seçiyoruz.onun içindeki sql klasörüne gelerek içindeki nuke.sql'i seçiyoruz.işte bu kadar.

neyse bu dediklerimi yaptıktan sonra sıra config.php 'yi ayarlamak kaldı.bu çok önemli bi bölüm.bunu ayarlamak için yapılması gereken tek şey html klasörünün içindeki config.php dosyasını notepad ile açın..sonra karşınıza doldurmanız gereken bi yer çıkacak..ayarlar:

$dbhost = "localhost";
    $dbuname = "root";
    $dbpass = "";
    $dbname = "nuke";
    $prefix = "nuke";
    $user_prefix = "nuke";
    $dbtype = "MySQL";
    $sitekey = "SdFk*fa28367-dm56w69.3a2fDS+e9";
    $gfx_chk = 0;
    $subscription_url = "";

bu bölümü doldurmamız gerekiyor. dbhost bölümü aynen kalacak.yani localhost olarak.

diğerleri için şimdiwww.tripod.lycos.co.uk'a girin ve login olun.my account'a basın ve aşağıdan php4u'ya basın. açılan sayfada manage your database diye bi başlık olacak .o başlığın altında sizin database ayarları için gereken bilgiler war.şimdi lycos'taki bilgilere göre

dbuname: sizin lycos'un database'indeki user nameniz.
    dbpass: (burası boş kalacak)
    dbname: burası database adı olacak.bu da lycostaki database bilgilerine göre doldurulacak.
    diğerleri aynen kalsın..fakat sitenizde login lerde güvenlik kodu girilmesini istiyorsanızşurayı değiştireceksiniz:
    "gfx_chk = 0". burası 0'ken güvenlik kodu istemez.fakat 0 yerine 7 yazarsanız güvenlik kodu site giriş lerinde girilmesi gereken bir unsur haline gelir.başka hiçbir ayar kalmadı.

şimdi ayarlamış olduğumuz config.php dosyasını cuteftp ile upload edin. cuteftp bi uyarı werecek.uyarının üstündeki overwrite butonuna basın.şimdi herşey bitmiştir.siteniz oluştu.

şimdi siteye girin. mesela members.lycos.co.uk/---/ burada size super user oluşturmanızı isteyecektir.bunu güvenlik için oluşturmalısınız.super user oluşturduktan sonra hiçbirşey kalmadı.şimdi members.lycos.uk/---/admin.php diyerek admin paneline girebilirsiniz.gerisi size kalmış..

sorun ve görüşlerinizi lütfen buraya yazın.vakit buldukça ilgilenmeye çalışacağım.umarım sizler için faydalı olmuştur.

• sağol
  • phpBB forum a güvenlik kodu eklemeyi bilen bir arkadaş varmı acaba
  • S.a
    Arkadaşlar install.php doldurulduktan sonra hata mesajı veriyo " phpBB : Critical Error

Could not connect to the database " bunu nasıl çözecez hata nerededir ?
  • arkadaslar söyle giripte fazla ugrasmadan bir site sayfası lazım ama dosyaları upload etmiyecek girip kendim yazabilecegim birde muzik calabilme imkanı olan olursa iyi olur denemesini yapacagım sanatcılar var simdi cevaplarınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaRk_tr

S.a
    Arkadaşlar install.php doldurulduktan sonra hata mesajı veriyo " phpBB : Critical Error

Could not connect to the database " bunu nasıl çözecez hata nerededir ?

Database ayarlarını kontrol et. Hata yapıyorsun mutlaka biryerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: abdulcabbar

phpBB forum a güvenlik kodu eklemeyi bilen bir arkadaş varmı acaba

Bu adresi incele istersen.
    http://www.canver.net/kb.php?mode=cat&cat=12
  • saol necro kardeş....
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.